Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rooslove

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rooslove

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

143 profielweergaven
 1. Het gaan echt voorbij!! Heb vertrouwen in je zelf! Ik heb ook mijn hele slechte dagen nu is dia vrij ben. Maar merk echt dat de goede dagen langer worden. Je lichaam en geest moet echt nog wennen aan het missen van dat stofje wat we jaren hebben geslikt. Het komt echt goed!! Hou vol!!
 2. Je mag zelf bepalen of je antwoord geeft. Het is geen moeten en je hoort je hier veilig te voelen. Voel je je vooral niet verplicht.. hoop dat je het niet te veel aantrekt.
 3. Hoi lieve mensen Ik ben weer terug. Ik moest even rust pakken want had het even lastig. Ik ben doorgegaan met afbouwen en ben nu bijna 4 weken diazepam vrij. Het gaat best wel goed nu! Heb nog wel beetje ontwenning maar het is haalbaar. De ene dag er meer last van dan de andere. Ik merk wel dat mijn slaap heel anders is. Ik had altijd een goede ritme. Het inslapen duurt wat langer maar slaap wel door nu. Is geen probleem maar wel beetje irritant, nachtmerries zijn weg ben daar heel blij mee. er is echt licht aan die tunnel!! Hou vol! De verlossing komt echt...
 4. Rooslove

  onze h.kamer

  Goedemorgen. Zit in zo een kut situatie.. mijn hondje liep opeens mank fotos laten maken en heel haar rug een pootjes artosen knieschijf die uit en in de kom gaat. Ze is haar zelf niet. Ze krijgt nu voor 2 weken sterke pijnstillers kijken hoe dat gaat. Ze is bijna 15 dus operatie is geen optie. De keuze die we moeten maken is hartverscheurend ze is me steun en toeverlaat ze voelt mij aan als ik mij niet goed voel,troost mij en helpt mij met mijn afbouw proces. Ik kan haar niet zo laten zitten. Nu moet ik er voor haar zijn. Maar hoe kan ik verder zonder haar? Hoe ga ik deze strijd winnen met de verdriet een de eenzaamheid zonder haar. Me lichaam staat op spanning en me hoofd is wazig en heel verward. Ik weet het gewoon even niet
 5. Het ging zo goed he. En dan denk we een uitzondering te zijn en bam daar komt de hell. Maar je doet het goed hoor!! Je hebt toch al op de helft . Hier voel ik hem ook wat meer. Fijn dat je wel alle tijd heb en kan nemen voor je rijbewijs keuring. Hoop dat je snel wat beter voelt!
 6. Ik kom er net vandaan. Helemaal onderzocht en het is tietze. De klachten kunnen lijken dat het van je hart komt maar het zijn de spieren. Heb oefeningen mee gekregen die helpen. Het heeft gelukkig niks te maken met het afbouwen. Maar was wel even schrikken. Maar alles oke gelukkig.
 7. Ik heb sinds vanmorgen druk op de borst met uitstraling naar me linker arm. Weet iemand of dit normaal is bij afbouwen. Heb geen hartkloppingen ook geen angst.
 8. Rooslove

  Overprikkeling

  Fijn dat het goed gaat! Je komt er echt wel, je bent van ver gekomen. Hormonen zijn echt ruk met afbouwen. We zitten er met ze alleen in en komen er ook zeker uit met elkaar!
 9. Rooslove

  Overprikkeling

  Ja en nu helemaal omdat er formule 1 op tv is en hij het heel irritant vind als ik hem loop aan te staren met evil eye. Maar hij snapt me ook weer. Morgen doet ie de chips netjes in een kommetje. Het gaat best oke. Erg last van misselijkheid maagpijn en duizeligheid geen eetlust. snel geïrriteerd. Maandag naar 8mg. Hoe gaat het bij jou?
 10. Rooslove

  Overprikkeling

  Hier ook. Het is een wonder wat mijn man nog leeft na dat zijn zak chips op was. Dat gekraak en gesmak . Heb er altijd wel last van eet en drink geluiden maar niet zo heftig als nu.
 11. Goede motivatie!! Mijne is moeder worden en dat kan niet en wil je niet met deze rommel. Hoe gaat het nu met je? Bij mij best oke gek genoeg wel veel misselijk en geen eetlust. Vandaag weer 1mg eraf. Zit nu op 9 mg dia. Ik vind vooral smorgens echt ruk. Heb echt tijd nodig om op te starten vooral met misselijkheid. Maar mag niet klagen. Lees zo veel leed hier.
 12. Hallo liefjes. Het gaat met mij redelijk goed. Maagpijn Misselijk en duizeligheid maar heeft niet veel invloed op mijn leven nu. Ik ben nu 2mg afgebouwd in 2 weken. Zit nu op 10 en maandag naar 9. Nu vind ik het zo raar dat het goed gaat maar nu ook heel bang dat er vandaag of morgen ineens de hell uitbarst. Weet dat hoe ik mij nu voel echt niet mijn hele afbouwschema ga voelen en dat de hell nog gaat komen. Waar moet ik rekening mee houden? Is het vaak het einde dat je goed ziek word of juist in het midden van je schema.
 13. Ik slik mijn diazepam rond 5 uur savond ik slaap gelukkig goed. ik slik dan ook niks extra om te kunnen slapen
 14. Ik heb het zelfde nu op 10mg in 2 weken en voel me vooral heel moe en inderdaad misselijk smorgens. Tot nu toe valt het mijn erg mee hoop dat het zo blijft. Heb jij alleen diazepam of slik je ook andere medicatie?
 15. Krijg je het een beetje naar binnen? Ik vond het echt om te kokhalzen zo vies. Succes morgen!! En fijne is na zo onderzoek de lucht die uit je darmen moeten komen. Heeerlijk hard ruften zonder geur!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...