Spring naar bijdragen

Roasa

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Roasa's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Hoi allemaal, ik ben nog steeds niet zo vertrouwd met deze site. Ik kom er niet achter hoe je iemand een persoonlijk bericht stuurt. En uh.....wat is 'je draadje'???
  2. Roasa

    Zondag 17 mei 2020

    Dag allemaal, wat een prachtige zonnige ochtend! Nog geen idee wat ik vandaag ga doen! Eerst maar even op gang komen met koffie!
  3. Roasa

    Zaterdag 16 mei 2020

    Vraagje...ik ben nieuw! Wat is een 'dag pact'?
  4. Roasa

    Even voorstellen: ik ben Sytske

    Ha ha.... Sytske….ik ben Rosa van IkPas.
  5. Lieve Anneflow...… heel veel sterkte met de keuze die je gaat maken. Echt....het gaat je vast lukken! En wat zul je dan trots op je zelf zijn! Fijn dat je hier je 'verhaal' kunt doen. Er zijn hier heel veel lieve mensen die ook ervaren hebben hoe GEMEEN alcohol is en wat een strijdt het is om daar van af te komen.
  6. Roasa

    Voorstellen

    Hoi Ontwijnen, fijn dat je hier op dit Forum bent gekomen. Ik ben hier ook nog een nieuwtje hoor. Ik kom van 'IkPas' af. Je bent goed gemotiveerd om nu toch anders met de alcohol om te gaan. Het begin is vaak het lastigste! Maar je knapt er zo van op en dat geldt zeker ook voor je zelfrespect! Liefs!!!
  7. Roasa

    Hoi ik ben Zeezilver

    Hoi Lonster, voor mij is dit forum bedoeld als steuntje in de rug om niet of nauwelijks alcohol te drinken. Door mee te doen aan 100 dagen IkPas is dit best goed gelukt. Maar dit Forum gaat er mee stoppen, vandaar deze 'move' hier naar toe!
  8. Roasa

    Hoi, ik ben Roasa,

    Ik heb mee gedaan aan IkPas en dat is mij heel goed bevallen. Van het drinken van anderhalve liter wijn per dag ben ik nu op een gemiddelde van 1 fles per maand. Ben eigenlijk best een beetje trots op mijzelf dat het nog steeds lukt om niet of nauwelijks alcohol te drinken. Wel vind ik het fijn om van 'mede (ex)gebruikers tips, ervaringen etc. te lezen. Dat was ook heel fijn met het Forum van IkPas. Dus...…! Groetjes!
  9. Roasa

    Hoi ik ben Zeezilver

    Dag lieve Impulse 1965, zeezilver en Sensitief...…. Fijn dat jullie er zijn! Ik heet hier Roasa ( er schijnt al een Rosa hier te zijn).
  10. Roasa

    Elkje

    Hey Elkje, wat dapper van je! Liefs en sterkte!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...