Spring naar bijdragen

Sytske

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sytske's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Sytske

    Overmatig blijven snoepen

    Bob, Mocht je het leuk vinden een beoordeling van een diƫtiste te lezen over het boek: https://www.gezondheidsnet.nl/overgewicht-en-afvallen/de-dietest-de-hamster-in-je-brein?
  2. Sytske

    Voorstellen

    Fijn dat je er een goed gevoel over hebt en je blijkbaar geen tekorten hebt opgelopen. Die 14 dagen vind ik overigens wel behoorlijk lang. Of is dat gebruikelijk?
  3. Anneflow, Ik heb geen geen hulp gezocht en wist ook niets af van eventueel vitaminen gaan slikken. Voor het geval je vanavond nog online komt; ik wens je een fijne verjaardag morgen!
  4. Lieke7777, Ik weet van mensen die plantaardig zijn gaan eten zij regelmatig hun vitamine B12 laten testen, voordat ze beginnen met het slikken van vitamine B12. Maar laten we maar even afwachten wat Anneflow te horen krijgt.
  5. Anneflow, Mooi toch dat het lekker snel gaat? Er is niets zo frustrerend als de eerste stap zetten en dan maanden moeten wachten tot je de tweede stap kunt zetten. Voor je iets gaat slikken zou ik eerst om en bloedtest vragen, want een tekort aan vitamine B12 is simpel te testen.
  6. Sterkte bij de huisarts Anneflow.
  7. Sytske

    Voorstellen

    Hoi Anneflow, Wat ga je woensdag voor jezelf halen? Heb je daar ook al over nagedacht?
  8. Sytske

    Zo moeilijk

    Hoi Marcia, Heel herkenbaar wat je schrijft. Ik heb er ook nooit met iemand over gesproken, want net als jij schaamde ik me. Hier kun je gelukkig eerlijk beschrijven hoe of wat, want op zich zitten (of zaten) veel mensen in hetzelfde schuitje. Hoe gaat het ondertussen met je?
  9. Sytske

    Voorstellen

    Welkom Ontwijnen, Is het gelukt om vandaag niet te drinken?
  10. Sytske

    Even voorstellen: ik ben Sytske

    Leuk dat hier meer mensen zijn van IkPas
  11. Sytske

    Even voorstellen: ik ben Sytske

    Dank Sensitief. Dat je Sanne bent van IkPas was mij bekend
  12. Sytske

    Even voorstellen: ik ben Sytske

    Dank Bob. Ik zal eens verder gaan neuzen op het forum.
  13. Mijn naam is Sytske, ik ben een vrouw van 60+ en maandag 24 februari begonnen met IkPas. Ik dronk vooral rode wijn (bij koudere dagen) en dan 2 van die 3 liter wijnboxen per week. Het stoppen is me beter afgegaan dan ik had verwacht, want ik heb geen afkickverschijnselen gehad. Wat ik wel mis, nu door de corona maatregelen nog meer, is mensen om mee te praten. Die hoop ik nu hier te vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...