Spring naar bijdragen

Impulse1965

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Impulse1965's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    Nee Sensitief, ik begin verknocht te raken aan mijn nuchterheid. Het kost me echt geen moeite om de drank te laten staan en ik heb daar ook geen problemen mee. voorlopig blijf ik lekker nuchter. ikj ken altijd nog besluiten weer te gaan drinken
  2. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    een jaarpact? nah, mijn voormalig sponsor vroeg ooit aan mij waarom trek je jezelf niet als een Baron von Munchausen uit de shit? Daar ben ik nu behoorlijk goed mee bezig maar ik voel me qua alcohol nog behoorlijk onzeker. Maar ik weet wel een maniertje om daar vanaf te komen. Bij de AA hebben ze een gevleugelde uitspraak 90 days, 90 meetings. Ik doe dat zonder AA meetings. 90 dagen dus. Leuke uitdaging.
  3. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    Ik ga alleen naar de kroeg. dat doe ik al 27 jaar. Dus de kroeg skippen, ja, dat is wel de oplossing. Die had ik eigenlijk al 27 jaar geleden bedacht, maar iedereen stuurde me naar de jellinek en toen vond ik een drankdagboek echt onzin. Maar dat terzeide. Als ik de kroeg skip val ik wel in een sociaal isolement maar daar heeft nonkel Rudo ook wel iets op. In de kroeg hebben ze allemaal een bepaald soort dress code. Meestal een Jeans en een T Shirt. Dus ik ben drie jaar geleden een andere garderobe aan gaan schaffen en uitbreiden maar dat moet ik vanuit financieel oogpunt stapsgewijs doen. Ik doe dat zodat ik me ook in andere gelegenheden lekker en op mijn gemak voel. Ik kreeg vandaag mijn zonnebril binnen en ik voelde me even le vilain petit canard. (het lelijke eendje) haha. Ben me dus aan het losweken van de kroeg. En dat is ook best een opgave, want ik heb toch een band met veel mensen daar. Maar echte vrienden heb ik daar niet.
  4. Impulse1965

    Hoi ik ben Zeezilver

    Nee, daar ben ik niet huiverig voor. Ik ben gewoon erg hardleers en heb eigenlijk nooit willen stoppen. Ik probeerde het wel, heel vaak zelfs, maar altijd omdat anderen zeiden je MOET stoppen, en dat werkt gewoon niet. Vorig jaar zat ik een spelletje Wordon te spelen met iemand en die vroeg waarom probeer je het niet eens. Toen viel het kwartje en dacht ik die alcohol moet maar eens weg. Nou, in Januari ben ik dus gestopt, heb 24 januari een glas whisky gedronken en ben er weer zonder problemen mee opgehouden tot acht februari. En zo ben ik doorgegaan. Nu ben ik probleemloos op de 27 dagen nuchter en daar wil ik er vijftig van maken, want ik ben wel zo dat ik wel een slag om de arm houd want ik ben wel huiverig dat ik die gewoonte weer terug krijg, Mijn oprechte excuus dat ik het draadje van Zeezilver bezoedeld heb. Ik denk dat ik wat aardiger voor mezelf ben geworden.
  5. Impulse1965

    Hoi ik ben Zeezilver

    Hoi Lonster, Ja, wij kennen elkaar van het ik pas forum. Voor mij is het nog steeds niet duidelijk of ik echt verslaafd ben aan alcohol of dat drinken een verschrikkelijk hardnekkige gewoonte is geworden waar ik in Januari mee ben gestopt. Maar uit ervaring weet ik dat ik de gewoonte zo weer terug heb, en dat wil ik ten alle tijde voorkomen. Omdat het IKPAS forum gaat stoppen na de coronacrisis heb ik me vast hier aangemeld om ervaringen te lezen en omdat het me toch helpt om te voorkomen dat ik de gewoonte weer terug krijg.
  6. Impulse1965

    Hoi ik ben Zeezilver

    Hee zeezilver, leuk om je hier tegen te komen
  7. Dit is voor mij de uitspraak die ik zocht. Dont look back, yhats not where youre going. Bedankt
  8. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    Maar ik zat even op dit forum te lezen over uitglijers en ik las daar Dont look back, Thats not where you are going.. Een passender uitspraak kan ik niet bedenken
  9. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    Nee, die noteer ik niet, maar ik noteer wel waar en ik moet zeggen, als ik in de kroeg zit dan tsja. dus die lockdown maakt het wel een beetje makkelijk voor me
  10. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    nee, dan gaat de teller van mijn dagboek weer naar nul en die wil ik nu naar de 50 hebben. Dan ben ik 50 dagen aaneengesloten nuchter
  11. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    Nou,l dat nog niet maar het begint er heel erg op te lijken. Vanaf Januari heb ik zeven dagen gedronken, en eigenlijk zonder al te veel moeite. Maar ik moet zeggen, iedere dag dattik gedronken heb, moet ik noteren in een alcoholdagboek. Zo hou ik overzicht en de regelmaat buiten de deur. Doe ik dat niet, zit ik zo weer iedere dag aan het bier.
  12. Impulse1965

    Hoi, ik ben Rudo

    En ik heb hier ook een accountje aangemaakt zodat ik iets heb waarop ik kan terugvallen VOORDAT mijn middelen gebruik weer de spuigaten uit gaat lopen. Nu ben ik de verslaving de baas, maar qua alcohol weet ik één ding heel zeker, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Dusseh, misschien tot horens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...