Spring naar bijdragen

Zeezilver

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Zeezilver's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Zeezilver

    Hoi ik ben Zeezilver

    Dank je Lieke7777
  2. Zeezilver

    Hoi ik ben Zeezilver

    Ik heb Dry januari vanaf 1 januari tot 18 april volgehouden. En daarna een paar x gezondigd dus ik heb het supergoed gedaan!
  3. Zeezilver

    Hoi ik ben Zeezilver

    Hoi Cleo66 dank voor je welkom! Ik drink denk Ik al iets van 20 jaar elke dag wijn en dat hield ik redelijk onder controle maar wat eerst 2 en toen 3 glazen per dag waren werd een halve fles en toen al 750 ml per dag. Kort gezegd verdien ik het niet om hier aan dood te gaan, ik wil nog zo veel! Toen brak ik in oktober mijn heup! Een stomme sportblessure! Dat was de stok achter de deur voor mij om na zoveel pech met DRY JANUARI mee te gaan doen. Het viel me reuze mee en ik ging door tot 18 april en ik voelde me sterk en mooi en knap en slim en gezond en ik wist dat ik zo de 100 jr wel ging halen. Helaas nu toch ook weer wat moeilijke momenten achter de rug en wijn gedronken en gemerkt dat ik makkelijk mn oude gedrag oppak. Dat wil ik niet vandaar dat ik hier nu ben, met een paar medepassers van ‘dry januari’. Ik wil meestal dus niet drinken en heel soms mag ik een paar glazen wijn van mezelf en dan weer een tijdje niks. Ik weet nog niet helemaal zeker of ik dat kan. momenteel Pas ik weer 9 dagen.
  4. Zeezilver

    Hoi ik ben Zeezilver

    Aangenaam u hier te ontmoeten meneer Rudo Ik vroeg me wel af of ik het goed gedaan had want ik moet wel even wennen aan hoe het hier werkt. Rosa en Sanne zijn hier trouwens ook ergens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...