Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Wiplala

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  125
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Wiplala

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hoi hoi, Hier net thuis,alles gaat goed. Voel me goed en wil dit zeker houden zo. Het is een beetje benauwd weer,maar beter dan gister moet ik zeggen. Ik heb zelf niet veel te melden, gaat het met jullie ook goed?
 2. He,mooie naam Wipkip, Het is fijn geen drank in mijn lijf te hebben. Ik voel me stukken beter, mijn lijf voelt goed, wel af en toe spierpijn omdat ik over mijn grens af en toe ga, maar dat is ook eens goed voor je herstel weer. Nu auto in want ik moet naar een afspraak.
 3. Hallo allemaal, Ben even uit beeld geweest,moest even van mijzelf,ben goed bezig, geen druppel aangeraakt al meer dan 4 weken niet, nu volhouden. Heb bewust even mij afzijdig gehouden en heb leuke dingen gedaan, zinnen verzet, gewandeld op de eilanden, het mooie weer, daar geniet ik van. Heb leuke wandelingen gemaakt langs de zee, kopje koffie bakken bij de strandtent, flesje water gevuld en weer door. Hotelletje gepakt,eten was perfect,na een dagje wandelen baantjes zwemmen in het overheerlijke zwembad en ook nog de zee in geweest, maar was koud. Nu weer thuis.
 4. Heel veel sterkte Toine Hoi Allemaal, nu een paar dagen verder,de refusal doet zijn werk en ik ook, nu vakantie een weekje,beetje bijkomen van alle hectiek die er was,nu doorzetten. Er is onweer opkomst hier,afwachten maar. De zon schijnt hier nog volop. Een fijne avond. Liefs Wiplala
 5. hallo Allemaal, Hier weer druk met de therapie en aan de refusal. Ik wil en moet dit. Er is geen weg meer terug,wil dat ook zeker niet. Volgende week is mijn man ook vrij en zal ik onder zijn toezicht de refusal nemen. Hou jullie nog op de hoogte.
 6. Zeker weten zie mijn nieuwe draadje van vandaag.
 7. Hallo allemaal, Even een woordje van mij, Ik ben van de week bij de arts geweest en ben nu weer aan de refusal, het heeft even goede gesprekken moeten hebben met de instansie en mijn hoofd was weer even zo door elkaar geschut, nu is het beter. Morgen draai ik weer mee met de instansie en dat woensdag en donderdag ook. Vrijdag heb ik dan 10 dagen vrij van instansie en ik neem alles in met mijn man die houd toezicht. Ben zo aan het denken gezet en ik weet nu wat het echt met me gedaan heeft en ben nu dat ik geen druppel meer drink.
 8. Hier de nacht doorgekomen,slecht slapen maar zit nu heerlijk aan de koffie,dit weekend door komen en maandag aan de refusal weer. Dit is voor mij de laatste kans anders is het over en uit voor mij althans bij de instansie. Dus borst vooruit en afblijven van die bende.
 9. thanks mensen erg lief zit er zo doorheen.
 10. Ja klopt, ben er klaar mee. Wat een gedoe zeg bah ben er zo klaar mee.
 11. Hier gaat het nu beter. Maandag om 11 uur naar arts,dit weekend droog blijven. Drink er zo door heen. erg hoor. Nu kan ik pas de refusal slikken maandag want het is te slecht ook, om nu in te nemen.
 12. Nou ik ben nu terug bij af. Straks komt mijn arts.
 13. Hup Hup mensen, Hier gauw naar het zwembad, is nu nog rustig. Gauw de parasol op, en gaan. Straks lekker koel in huis??? Denk het niet met deze hitte die komt. Toedels.
 14. Goedemorgen, Zo mijn nest uitgerold, ja ben mijn bed uitgerold. Ben bed uitgevallen. Echt. De spierpijn zal wel komen, ik ga zo zwemmen, en dan weer veel ijsjes halen en dan luieren. Fijne dinsdag allemaal.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...