Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Wiplala

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Wiplala

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wiplala

  Zondag 21 juli

  Sterkte Cleo, Daar schrik je van.
 2. Wiplala

  Zondag 21 juli

  Gezellig, en zeker met dit weer.
 3. Wiplala

  Zondag 21 juli

  Ik zou dat ook nooit aan een dokter laten lezen. Vind forum prive.
 4. Wiplala

  Zondag 21 juli

  Goedemorgen allemaal, Hier net wakker, Heb vrijdag 1 post gedaan en verder niet meer aanwezig geweest,lees de berichten van Sober en jullie reacties. Alles en ook alles, het begint bij jezelf,heb ook terugslagen gehad, en ben dan nu zo aan het knokken voor mijzelf, iedereen heeft zijn rugzakje de een groter dan de ander,maar denk als je op forum bent en je lotgenootjes hebt,die je steunen en jij oprecht en eerlijk bent is er niks aan de hand. Je helpt jezelf er niet mee te gaan liegen en bedriegen. Nou genoeg klaagzang, Hier schijnt de zon lekker, Komende week wordt het goed warm dus haal van de week nog wel ice tea en lekker sapjes. Leg het fruit tegenwoordig ook maar in de koelkast en heb een lading ijs gekocht,zo lekker ook met dit weer. Ik wens jullie allemaal een topdagje toe. Liefs Wiplala
 5. Ja Bolletje, wat erg zeg,hier net wakker. Oeps schema even in de war,maar moet even bijkomen,kon slecht in slaap komen,maar dan wel weer de laatste uurtjes vast geslapen. Eerst even bakkie doen, en die kan en moet sterk zijn, want moet wakker worden. Lieve mensen fijne dag vandaag,zonnetje schijnt al en de parasol was al op, O wat is het toch ook een schat die man van mij.
 6. wat staat er dan over in? Slecht voor je juist of positief..
 7. Tegen de zucht hebben ze ook veel Sober.
 8. Stok achter de deur helpt me erg goed juist, medicatie is voor mij wel de oplossing.
 9. Mij helpt het erg goed juist ook rust te pakken ,vind het ook bere lastig als ik naar anderen kijk, en zie dat ze op terras zitten, maar denk nu jij drinkt maar, ik weet wat het kan doen met je lijf. Beelden genoeg gezien.
 10. Het is gewoon knetter lastig, weet er alles van Sober, kan er zo goed over meepraten. Mijn afleiding zit in sporten wandelen en ook ja klinkt raar maar de rust nemen, juist ook dat, ben met mindfulnes bezig, dat is een link die je kan downloaden via telefoon. Rustgevende muziek brengt je tot rust, rust in je lichaam en in je brein.
 11. Mooi dat jullie dit krijgen. Ik stond er alleen voor en deed het met mijn hart en ziel en liefde voor haar. Gisteren was het nu 4 jaar geleden, zo kort nog maar en zo intens met alles bezig geweest.
 12. Goedemorgen, Zoweer een dagje droog houden mensen. Niks in de planning, luier dagje. Hoop op een mooie stralende dag. Liefs van Wiplala
 13. Nou nou verslapen, Goedemorgen forummers, Eerst een bak strakke koffie want kan niet wakker worden. De zonnestraaltjes zijn er al. Nu ik nog, maar dat komt goed. Fijne dag allemaal en hou het droog.
 14. Kalm aan Kohtje, want het kan goed zeer doen.
 15. dat vind ik ook,kan niet wachten op de zon.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...