Spring naar bijdragen

Wiplala

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    125
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Wiplala geplaatst

  1. Hoi hoi, Hier net thuis,alles gaat goed. Voel me goed en wil dit zeker houden zo. Het is een beetje benauwd weer,maar beter dan gister moet ik zeggen. Ik heb zelf niet veel te melden, gaat het met jullie ook goed?
  2. hallo Allemaal, Hier weer druk met de therapie en aan de refusal. Ik wil en moet dit. Er is geen weg meer terug,wil dat ook zeker niet. Volgende week is mijn man ook vrij en zal ik onder zijn toezicht de refusal nemen. Hou jullie nog op de hoogte.
  3. Zeker weten zie mijn nieuwe draadje van vandaag.
  4. Hier de nacht doorgekomen,slecht slapen maar zit nu heerlijk aan de koffie,dit weekend door komen en maandag aan de refusal weer. Dit is voor mij de laatste kans anders is het over en uit voor mij althans bij de instansie. Dus borst vooruit en afblijven van die bende.
  5. Hup Hup mensen, Hier gauw naar het zwembad, is nu nog rustig. Gauw de parasol op, en gaan. Straks lekker koel in huis??? Denk het niet met deze hitte die komt. Toedels.
  6. Goedemorgen, Zo mijn nest uitgerold, ja ben mijn bed uitgerold. Ben bed uitgevallen. Echt. De spierpijn zal wel komen, ik ga zo zwemmen, en dan weer veel ijsjes halen en dan luieren. Fijne dinsdag allemaal.
  7. Ik heb de boodschapjes in huis ijs, veel ijs kon nu nog mooi pakken, denk dat er een run naar is. Dus alles in de vriezer gedaan ,hoor ik een mega gepiep uit de tuin, poes speelt met een klein molletje,geen muis, ach gossie dacht ik, probeerde het nog te redden maar de mol was al dood. Arme mol. Kuiltje gegraven in de grond en molletje erin gelegd arm beestje. Hier net ook telefoon gehad van vriendin die van plan is om te komen, gezellig.
  8. Goedemorgen, Hier heerlijk en vast geslapen. De deuren staan open om de wind erdoor te laten waaien. Verder moet ik eens dingen op papier gaan zetten, wat ik nu precies wil. Ik wens jullie een fijne maandag.
  9. Wiplala

    Zondag 21 juli

    Sterkte Cleo, Daar schrik je van.
  10. Wiplala

    Zondag 21 juli

    Gezellig, en zeker met dit weer.
  11. Wiplala

    Zondag 21 juli

    Ik zou dat ook nooit aan een dokter laten lezen. Vind forum prive.
  12. Wiplala

    Zondag 21 juli

    Goedemorgen allemaal, Hier net wakker, Heb vrijdag 1 post gedaan en verder niet meer aanwezig geweest,lees de berichten van Sober en jullie reacties. Alles en ook alles, het begint bij jezelf,heb ook terugslagen gehad, en ben dan nu zo aan het knokken voor mijzelf, iedereen heeft zijn rugzakje de een groter dan de ander,maar denk als je op forum bent en je lotgenootjes hebt,die je steunen en jij oprecht en eerlijk bent is er niks aan de hand. Je helpt jezelf er niet mee te gaan liegen en bedriegen. Nou genoeg klaagzang, Hier schijnt de zon lekker, Komende week wordt het goed warm dus haal van de week nog wel ice tea en lekker sapjes. Leg het fruit tegenwoordig ook maar in de koelkast en heb een lading ijs gekocht,zo lekker ook met dit weer. Ik wens jullie allemaal een topdagje toe. Liefs Wiplala
  13. Ja Bolletje, wat erg zeg,hier net wakker. Oeps schema even in de war,maar moet even bijkomen,kon slecht in slaap komen,maar dan wel weer de laatste uurtjes vast geslapen. Eerst even bakkie doen, en die kan en moet sterk zijn, want moet wakker worden. Lieve mensen fijne dag vandaag,zonnetje schijnt al en de parasol was al op, O wat is het toch ook een schat die man van mij.
  14. wat staat er dan over in? Slecht voor je juist of positief..
  15. Tegen de zucht hebben ze ook veel Sober.
  16. Stok achter de deur helpt me erg goed juist, medicatie is voor mij wel de oplossing.
  17. Mij helpt het erg goed juist ook rust te pakken ,vind het ook bere lastig als ik naar anderen kijk, en zie dat ze op terras zitten, maar denk nu jij drinkt maar, ik weet wat het kan doen met je lijf. Beelden genoeg gezien.
  18. Het is gewoon knetter lastig, weet er alles van Sober, kan er zo goed over meepraten. Mijn afleiding zit in sporten wandelen en ook ja klinkt raar maar de rust nemen, juist ook dat, ben met mindfulnes bezig, dat is een link die je kan downloaden via telefoon. Rustgevende muziek brengt je tot rust, rust in je lichaam en in je brein.
  19. Mooi dat jullie dit krijgen. Ik stond er alleen voor en deed het met mijn hart en ziel en liefde voor haar. Gisteren was het nu 4 jaar geleden, zo kort nog maar en zo intens met alles bezig geweest.
  20. Goedemorgen, Zoweer een dagje droog houden mensen. Niks in de planning, luier dagje. Hoop op een mooie stralende dag. Liefs van Wiplala
  21. Nou nou verslapen, Goedemorgen forummers, Eerst een bak strakke koffie want kan niet wakker worden. De zonnestraaltjes zijn er al. Nu ik nog, maar dat komt goed. Fijne dag allemaal en hou het droog.
  22. Hoi Hoi en Goedemorgen, Eerst even een bakkie van Yvonne drinken,hmmmm lekker hoor Zo hier de dag goed beginnen met mijn nieuwe module yoghurt met blauwe bessen. Nou dat smaakt maar meer,begin is er. Fijne dag allemaal, PS merk nu echt een groot verschil met een dikke twee maand geleden,hier gaat het nu stukken beter. Ik vind het altijd erg lastig en moeilijk,nog steeds als mensen zeggen,we kunnen niet een feestje hebben zonder de drank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...