Spring naar bijdragen

MIKE261

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    90
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door MIKE261 geplaatst

  1. MIKE261

    Gestopt....

    En ik vind het op mijn beurt erg jammer dat je nog niet (veel) verbetering mee maakt. Veel sterkte en liefs terug.
  2. MIKE261

    Gestopt....

    Hoi @Annie87, Bedankt voor je belangstelling. Het gaat wel goed op zich, alleen nog af en toe erg onrustig maar vdr leef ik zo ongeveer hetzelfde als toen ik nog aan de benzo's zat. Ben op vakantie geweest en ben weer volop aan het werk, vandaar dat ik hier ook al een tijdje niet ben geweest. Hoe is het met jou momenteel?
  3. Goede morgen allemaal, @bolletje Haha zijn ze bij jou of bij de buren aan het klussen ofzo? Best goed. In ieder geval goed geslapen, zeker 8 uur. En niet zo heel erg onrustig en met de hartkloppingen valt het ook wel mee de laatste dagen. De dokter belde net terug en ik hoef mij geen zorgen te maken. Alles is goed (normaal ritme, geen zuurstof te kort) maar heb hier en daar wel een overslag (Ja, dat wist ik natuurlijk al..) Maar ook die slagen zijn binnen de grenzen, komt bij veel mensen voor en is niet ongezond. Hopelijk stelt dit mij gerust en wordt het onrustige en de hartkloppingen minder in de (hopelijk nabije) toekomst. Hoe is het met jullie?
  4. Fijn dat je goede momenten hebt beleefd Ik ben ook wel een beetje gerust gesteld.. Heb het onderzoek al op 5 juni gedaan, uitslag laat dus best lang op zich wachten... Maar als ik het definitieve antwoord heb, laat ik dat zeker nog even weten. Voor de rest gaat het eigenlijk best goed. Soms nog onrustig en paniekerig maar veel minder en minder lang dan bijvoorbeeld een maand geleden. Twijfel ook om niet meer naar de psycholoog te gaan. Ben er 4 keer geweest maar voor mijn gevoel helpt het niet. Ik hoor niets wat ik niet zelf kan verzinnen of zelfs al weet...
  5. Goede morgen allemaal. Ik heb niet zo goed geslapen, wellicht omdat ik vandaag de uitslag van mijn holter onderzoek zou krijgen. Ben gebeld door de doktersassistente en die zegt dat zo op het eerste gezicht alles in orde is maar dat het toch nog bekeken moet worden door de dokter. Die gaat mij 1 deze dagen terug bellen. Gedeeltelijk opgelucht? Ik weet het niet. Het is nog even afwachten... Succes allemaal vandaag
  6. Goede morgen allemaal, @EefjeJ Klinkt fijn, vooral dat van die massage! @Cyclad58 Dan heb je in ieder geval lekker vast geslapen Ik ben een paar dagen afwezig geweest... Maar het gaat de laatste dagen redelijk goed gelukkig. Hier en daar nog wat paniekerige momenten maar over het algemeen gaat het redelijk goed. Morgen uitslag van mijn holteronderzoek, hoop dat die goed is en dat ik daarna gerustgesteld ben. Fijne dag allemaal!
  7. Goede middag! 24 uur. Heb hem vanochtend afgedaan. Gisteren avond lieten de plakkertjes los dus heb het zelf weer bevestigd met tape. Hoop dat dit niet uitmaakt. Weet niet waarom maar heb niet zo heel lekker geslapen, misschien heeft het iets met de holter te maken.. Voor de rest vandaag wel oke, ben zelfs een dagje weg naar Belgie. Goed om te horen dat je ondanks het geblaf goed hebt geslapen En het komt wel goed met ons allemaal inderdaad Fijne dag iedereen.
  8. @EefjeJ Fijn dat je het gevoel hebt dat de klachten steeds minder worden. Houden zo! Wel jammer van die "hoofdpijn", maar hopelijk gaat dat ook snel beter. Ik ben nu circa 6 weken gestopt en het gaat denk wel iets beter. Was vanochtend wel heel erg zenuwachtig omdat ik die holter voor het onderzoek moest halen, maar dit is nu zo goed al over. @doorbijter Ik hoop dat het afbouwen met diazapam gaat lukken, succes! @Robbin Niet gezien. Maar ga er maar vanuit dat jij ( en wij ) uiteraard nergens kunnen aankloppen voor iets van een schadevergoeding. Ben ook heel benieuwd wat er met deze zaak gaat gebeuren...
  9. Hoi, Je woorden stellen me wel iets gerust Ik loop nu rond met de holter en die mag ik morgen ochtend rond 10 uur afkoppelen. Vrijdag inleveren en volgende week vrijdag de uitslag. Jullie horen het zeker!
  10. Goed om te horen. En het vertellen van je verleden is denk ik alleen maar goed. Ook al kan het soms schrikken zijn, het helpt jou waarschijnlijk (want erover praten doet je normaal gezien gewoon goed) en anderen kunnen lezen dat het beter wordt, hoe slecht het ooit ook was. Ik herken het een beetje, ben er wel een beetje "bang" voor geworden. Maar helaas smaakt het nog wel goed. Het is ook moeilijk om nee te zeggen. Maar tot nu toe gaat het nee zeggen wel steeds makkelijker. Van het weekend heb ik een BBQ waar ik normaal wel bier bij drink. Dat ben ik nu niet van plan. Heb morgen mijn holter onderzoek, hoop dat ik snel de uitslag krijg en dat die goed is. Ben er wel een beetje zenuwachtig voor waardoor ik nog meer op mijn hart let en vaker overslagen voel. Laat hopelijk snel de (positieve?) uitslag weten. Hoop dat ik de uitslag ook snel krijg..
  11. Haha Het is inderdaad 'fijn' om er met met mensen over te kunnen praten die soortgelijke problemen hebben. Ik heb het gevoel dat dat de enige zijn die het echt begrijpen. Heb in mijn omgeving wel een paar mensen die er begrip voor hebben maar echt begrijpen doen ze het denk ik niet. Toch vind ik het zelfs hier lastig om dagelijks te vertellen waar ik last van heb. Dit omdat anderen, waaronder jij bijvoorbeeld, het een stuk moeilijker lijken te hebben dan hetgeen waar ik mee te maken heb. En nogmaals, ben blij dat het inmiddels een stuk beter met je gaat en dat je nog "maar' op bijna 1 valium per dag zit. Ik hoop van jou en de rest dagelijks/wekelijks/maandelijks te horen dat het beter gaat. Het gaat opzich redelijk met mijn alcohol gebruik. Ik heb in de vakantie wel een paar biertjes gedronken maar zal de komende tijd weer (proberen) geen alcohol te drinken. Wens iedereen een goede nacht en tot snel.
  12. Daar heb je gelijk in. Heb je ook zo'n onderzoek gehad? Hoop dat het mij ook rust geeft We houden gewoon vol en zien wel waar we heen gaan... En we gaan er inderdaad maar vanuit dat het voorbij gaat! @Robbin Best een heftig verhaal! Ik vind mijn situatie al naar maar de jouwe is hoogstwaarschijnlijk een stuk zwaarder (geweest). Ik lees gelukkig dat het nu al een stuk beter gaat. Wens iedereen, zoals altijd, veel sterkte en succes met alles
  13. Hoi, Ik heb vannacht niet zo lekker geslapen, ik denk max. 5 uurtjes. Ben ook weer een beetje onrustig en zoals elke dag, af en toe last van hart overslagen. Ben vanochtend naar de dokter geweest en ik krijg binnenkort een holteronderzoek. Zo'n kastje die 24 uur bijhoudt wat mijn hart doet. Als de uitkomst daarvan goed is, hoop ik dat dat mij gerust stelt waardoor ik er minder aan denk / last van heb. Voor de rest regelmatig een zwaar hoofd en de gedachte of dit het is of dat het beter wordt spookt ook continue door mijn hoofd. Hoop dat jij (jullie allemaal trouwens) een goede dag tegemoet gaan
  14. Goede morgen allemaal ! @bolletje Ik heb ook goed geslapen, 7 uur aan 1 stuk. Beetje zenuwachtig maar vdr wel oke. Druk op werk dus gelukkig ook wat afleiding. Hoop dat je te snel werkende schildklier ongevaarlijk is. En geniet van de zon! @Bianca78 Ik heb vandaag een beetje hetzelfde.. Veel plezier met je dochter vanmiddag. @doorbijter Altijd vervelend als een afspraak wordt verzet.. Moet je even wat langer geduld hebben (doorbijten..) Succes!
  15. Ongeduldig zijn helpt ook niet. Maar het is best lastig om het niet te zijn.. Heb wel geprobeerd om de zon mee te nemen hoor maar hij wilde niet, haha. Vdr ben ik ook blij dat het goed is gegaan.. Hoe is het met jou?
  16. Hallo allemaal, Goed om te horen dat het wel ok met je gaat Bianca. Hopelijk wordt dit steeds beter dan ok.. Ik ben sinds gisteren terug van een week Egypte. Ging goed, maar wel redelijk onrustig geweest de hele week en af en toe hartoverslagen. Dit is nu nog steeds zo. Ben benieuwd wanneer dat minder wordt.. Denk ik dat ik ook gewoon ongeduldig ben. Maar dat zullen jullie ook wel zijn ?
  17. @Cyclad58 Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad! @EefjeJ Helaas niet zo lekker geslapen maar gelukkig vdr beste oké Nogmaals, hoop dat de verjaardag gezellig voor je wordt. Ik ga zo het vliegtuig in. Heb goed geslapen maar ben wel erg onrustig en zenuwachtig ivm een week op vakantie naar Egypte. Hoop er het beste van. Fijne dag allemaal.
  18. Dankjewel Dankjewel Haha bedankt! Voorlopig gaat het me goed af zonder alcohol en ga dat zeker proberen vol houden Fijne avond verder allemaal! Ik ga een filmpje opzetten en daarna proberen te slapen
  19. Hoi Gaat redelijk. Heb het druk gehad met voorbereidingen voor de vakantie. Ga morgen ochtend vroeg weg. Ben wel zenuwachtig, hoop dat ik daar een beetje kan ontspannen... Maar we zien het wel, laat het wel weten. Dus ik begrijp dat je ook benieuwd bent naar de verjaardag hopelijk wordt het gezellig, succes! Hoop dat jij en iedereen een goed weekend hebben.
  20. Klinkt erg positief. Fijn om te horen! En 8 weken al weer, gefeliciteerd! Ik nu 3,5 week
  21. Hoi EefjeJ, Het stelt me wel een beetje gerust.. Weet ook niet of het ermee te maken heeft maar vandaag heb ik tot nu toe eigenlijk best weer een goede dag. Beetje onrustig maar nog geen last van hartkloppingen gehad. Hoe is het met jou vandaag ... ? Knuffel terug! Lieve woorden weer..
  22. Goede morgen allemaal, Ik heb een redelijk goed weekend gehad (geen enkel biertje op) en ben vanochtend naar de dokter geweest. Wilde het liefst mijn hart een keer goed laten onderzoeken maar hij heeft geluisterd en mijn bloeddruk gemeten. Hart klonk goed en mijn bloeddruk is 120 en 80. Hij zei dat alles perfect was... Dus daar moet ik dan maar vanuit gaan. @Cyclad58 Fijne vakantie, ik ga zaterdag weg Iedereen succes vandaag!
  23. Ik heb ook een goede nacht gehad. Ben bij vrienden geweest en ondanks iedereen lekker aan het bier zat, heb ik niks gedronken. Denk dat ik mij mede daardoor vandaag best oké voel. Straks een bbq, met dit weer... Ben benieuwd.. @Kannietmeer succes met het kijken bij je zus. Als je dat wilt, hoop ik dat het mogelijk is Fijn weekend allemaal
  24. @Kannietmeer & @Annie87 Zo te horen mag ik eigenlijk niet klagen, als mijn onrustige/paniekerige gevoel en hartkloppingen het vervelends zijn voor mij. Jullie hebben duidelijk veel meer en pijnlijkere verschijnselen (gehad). Hoop dat mij die gespaard blijven. En veel sterkte Annie, hoop dat het snel steeds beter met je gaat.. Ik heb tot nu toe eigenlijk best een goede dag. Hopelijk blijft dat zo. Fijne dag en succes jullie
  25. Precies, ik hoop dat hij mij kan vertellen dat het goed is en dat ik het daarna los kan laten. Het werkt zeker paradoxaal.. Maar op het moment lukt los laten nog niet. Alhoewel het nu weer redelijk goed gaat, ten opzichte van vanmiddag bv.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...