Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

MIKE261

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over MIKE261

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. MIKE261

  Huiskamer 20 mei

  Ongeduldig zijn helpt ook niet. Maar het is best lastig om het niet te zijn.. Heb wel geprobeerd om de zon mee te nemen hoor maar hij wilde niet, haha. Vdr ben ik ook blij dat het goed is gegaan.. Hoe is het met jou?
 2. MIKE261

  Huiskamer 20 mei

  Hallo allemaal, Goed om te horen dat het wel ok met je gaat Bianca. Hopelijk wordt dit steeds beter dan ok.. Ik ben sinds gisteren terug van een week Egypte. Ging goed, maar wel redelijk onrustig geweest de hele week en af en toe hartoverslagen. Dit is nu nog steeds zo. Ben benieuwd wanneer dat minder wordt.. Denk ik dat ik ook gewoon ongeduldig ben. Maar dat zullen jullie ook wel zijn ?
 3. @Cyclad58 Goed om te horen dat je het naar je zin hebt gehad! @EefjeJ Helaas niet zo lekker geslapen maar gelukkig vdr beste oké Nogmaals, hoop dat de verjaardag gezellig voor je wordt. Ik ga zo het vliegtuig in. Heb goed geslapen maar ben wel erg onrustig en zenuwachtig ivm een week op vakantie naar Egypte. Hoop er het beste van. Fijne dag allemaal.
 4. Dankjewel Dankjewel Haha bedankt! Voorlopig gaat het me goed af zonder alcohol en ga dat zeker proberen vol houden Fijne avond verder allemaal! Ik ga een filmpje opzetten en daarna proberen te slapen
 5. Hoi Gaat redelijk. Heb het druk gehad met voorbereidingen voor de vakantie. Ga morgen ochtend vroeg weg. Ben wel zenuwachtig, hoop dat ik daar een beetje kan ontspannen... Maar we zien het wel, laat het wel weten. Dus ik begrijp dat je ook benieuwd bent naar de verjaardag hopelijk wordt het gezellig, succes! Hoop dat jij en iedereen een goed weekend hebben.
 6. Klinkt erg positief. Fijn om te horen! En 8 weken al weer, gefeliciteerd! Ik nu 3,5 week
 7. Hoi EefjeJ, Het stelt me wel een beetje gerust.. Weet ook niet of het ermee te maken heeft maar vandaag heb ik tot nu toe eigenlijk best weer een goede dag. Beetje onrustig maar nog geen last van hartkloppingen gehad. Hoe is het met jou vandaag ... ? Knuffel terug! Lieve woorden weer..
 8. Goede morgen allemaal, Ik heb een redelijk goed weekend gehad (geen enkel biertje op) en ben vanochtend naar de dokter geweest. Wilde het liefst mijn hart een keer goed laten onderzoeken maar hij heeft geluisterd en mijn bloeddruk gemeten. Hart klonk goed en mijn bloeddruk is 120 en 80. Hij zei dat alles perfect was... Dus daar moet ik dan maar vanuit gaan. @Cyclad58 Fijne vakantie, ik ga zaterdag weg Iedereen succes vandaag!
 9. Ik heb ook een goede nacht gehad. Ben bij vrienden geweest en ondanks iedereen lekker aan het bier zat, heb ik niks gedronken. Denk dat ik mij mede daardoor vandaag best oké voel. Straks een bbq, met dit weer... Ben benieuwd.. @Kannietmeer succes met het kijken bij je zus. Als je dat wilt, hoop ik dat het mogelijk is Fijn weekend allemaal
 10. @Kannietmeer & @Annie87 Zo te horen mag ik eigenlijk niet klagen, als mijn onrustige/paniekerige gevoel en hartkloppingen het vervelends zijn voor mij. Jullie hebben duidelijk veel meer en pijnlijkere verschijnselen (gehad). Hoop dat mij die gespaard blijven. En veel sterkte Annie, hoop dat het snel steeds beter met je gaat.. Ik heb tot nu toe eigenlijk best een goede dag. Hopelijk blijft dat zo. Fijne dag en succes jullie
 11. Precies, ik hoop dat hij mij kan vertellen dat het goed is en dat ik het daarna los kan laten. Het werkt zeker paradoxaal.. Maar op het moment lukt los laten nog niet. Alhoewel het nu weer redelijk goed gaat, ten opzichte van vanmiddag bv.
 12. Daar hebben we het inderdaad al over gehad, alcohol laat ik voorlopig ook staan.. En ik hoop dat ze inderdaad door de ontwenning komen, maar ik ga het toch even aankaarten in de hoop dat ze mij gerust kunnen stellen. Dat stelt mij wel een beetje gerust maar ook weer niet. Want dan zou het bij mij ook 8 maanden kunnen duren en dat is lang.. Vind het knap dat je je er "gewoon" bij neer kon leggen. Ik word er gek van.. Jullie horen begin volgende week wat de huisarts zei.
 13. Mooi dagje lijkt me. Ik had er geen last van voor ik stopte met de medicatie.. Heb het nu 2 keer gehad. De eerste keer duurde het ongeveer 3 dagen. Nu al 5 dagen en het is nog niet over. Wel beide keren na alcohol te hebben gedronken. Maar dat deed ik toen ik de benzos nog slikte "altijd". Ik werk op kantoor dus geen lichamelijk zwaar werk.. Hopelijk wordt alles voor iedereen weer ooit normaal inderdaad..
 14. Goede morgen Robbin, Fijn dat het goed gaat en dat je goed geslapen hebt Het is inderdaad tot nu toe een beetje een vervelende dag.. Ik ga maandag weer naar mijn huisarts en ga denk vragen of ik mijn hart een keer goed kan laten onderzoeken. Het zit me gewoon niet lekker.. Ben nu aan het werk, maar het is gelukkig niet zo druk. Vanavond een film kijken (misschien met een vriend) en vdr lekker rustig aan en op tijd naar bed. Jij vandaag andere plannen?
 15. Hallo allemaal, Hoe is het met iedereen? Ik heb goed geslapen maar ben erg onrustig geworden, weer last van hartoverslagen en voel me totaal niet op m'n gemak...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...