Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

mito

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  251
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

2 Volgers

Over mito

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. mito

  Zoek maatje

  Al gestopt?
 2. mito

  onze h.kamer

  Hallo, nog eens een berichtje van mij. Ik ben nu 3 jaar vrij van de diazepam. Het heeft bloed zweet en tranen gekost om er van af te komen. Maar het was de strijd, de pijn, de onnoemelijke ellende, het onbegrip en ook het verliezen dubbel en dwars waard. Uiteindelijk heeft volledig herstel ook zo ongeveer 3 jaar gekost. Ik wens jullie allen het goede. mito
 3. mito

  Huiskamer 1 mei 2020

  Ja trillen komt van afbouw, ik heb er ongeveer 6 maanden heel veel last van gehad. Daarna ging het langzaam aan beter. Zou sertraline niet gebruiken....kun dat ook nog gaan afbouwen.
 4. Goede reden om te stoppen met alles wat je gebruikt. Weerbaarheid
 5. mito

  Breinschade

  @Lynn86 nee diazepam
 6. mito

  Breinschade

  @Lynn86 Goed....heel goed zelfs. De rust is wedergekeerd. Geen blijvende schade ondervonden.
 7. mito

  Breinschade

  Oh ja dat had ik ook.
 8. mito

  Breinschade

  Hoort er allemaal bij.....maar alles gaat ook weer weg wanneer je eenmaal gestopt bent.
 9. mito

  Breinschade

  Dat had ik dus ook, ik noemde het altijd "oorlog in mijn kop"
 10. mito

  Breinschade

  Mijn klachten waren eigenlijk alles wat je hier leest. Veel duizelig, onrust, angst, onwerkelijk gevoel (buiten de werkelijkheid staan) en ongelofelijk veel darmklachten. De darmklachten zijn er nog steeds een beetje, ben dus met een dieet begonnen wat hele goede resultaten geeft. (geen suikers en koolhydraten meer). Wat je met tolerant bedoelt begrijp ik niet zo.....wat is dat?
 11. mito

  Breinschade

  Slecht ....heel slecht. Volgens mij kun je het beste kiezen voor interne afbouw.....tenminste als je echt wilt stoppen en een nieuw leven wilt. Je zult er wel iets voor moeten over hebben....ook wel meer dan iets maar het is de moeite waard.....en het is te doen. Onderga het en over een half jaar ben je er van af en kun je "drugs" vrij verder ......geloof me het is heerlijk zonder die troep.
 12. mito

  Breinschade

  Het zal eerst nog wel wat erger worden denk ik.....rustig afbouwen en het ondergaan (meer keuzes heb je niet). Ik nam tussen de 25 en 35mg diazepam.....heb dat 12 jaar geslikt. Toch is alles weer ok nu......maar duurt lang.
 13. mito

  Breinschade

  Dat dacht ook heel lang.....maar uiteindelijk komt het toch weer goed. Duurde bij mij ook heel lang voordat het herstel van de hersenen merkbaar werd. Pas na 2 jaar merkte ik duidelijke verbetering, daarna is het heel snel gegaan. Komt allemaal weer goed....je moet er gewoon doorheen, en ja niemand kan jou daar bij helpen.
 14. Kleine dingetjes zijn dat ik nog wat tinnitus heb / nog niet goed kan functioneren in grote groepen en nog wat overgevoelig ben. Maar het is goed te doen. Druk op mijn hoofd heb ik ook heel lang gehad......is heel langzaam aan minder geworden. Nu is het geheel weg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...