Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Aldoendeleertmen

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Aldoendeleertmen

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Zbb De knop is nog niet om.. Ben wel druk bezig met het uit de weg ruimen van 'stressfactoren'. Ja ik ken de 'valkuil van wachten op een goed moment', maar timing is ook wel belangrijk. Dus zorgen dat moeder en de dieren goed verzorgd zijn, voor zover ik er iets aan kan doen, uitgestelde administratie, huis opruimen. Zojuist bij de tandarts geweest, dat viel gelukkig mee ! En hoe vergaat jou het splitten van de champix?
 2. @RobertoOh sorry, dat was niet de bedoeling, succes.. Ik hoop dat je andere bijdragen vindt waar je wel wat aan hebt.
 3. @ZbbDat is geen garantie geloof ik.. En ze kunnen ook onbedoeld iets zeggen waar ik niks in zie, of wat me de moed in de schoenen doet zinken. Maar ik bedenk me nun dat je op Quir Now wel mensen kunt 'blokken': dan zie je hun berichten niet meer geloof ik. en omgekeerd misschien ook? Dus misschien moet ik dat gewoon doen het is inderdaad wel een erg actieve chat, dat gaat 24 uur per dag door.
 4. @BobHet taggen is i.e.g. gelukt @Artemis en @Cleo66 ook bedankt voor het welkom
 5. Omdat ik al lang stiekem rook, en op een ander forum slechte ervaringen had met teveel 'openheid', zoek ik één of meerdere maatjes om persoonlijke verhalen uit te wisselen in persoonlijke berichten (PB) - die verder niemand kan lezen dus (dat is toch zo?). Ik hoop dat er mensen zijn die dezelfde behoefte hebben? Als toelichting: ik heb enkele nogal dramatische dingen meegemaakt in mijn leven, waarvan in elk geval één wel genoeg lijkt om 'PTSS' op te lopen. Het is natuurlijk zo dat ik het verdriet heb verdoofd met roken en drinken, en dat de emoties dus niet altijd 'echt' zijn geweest, maa
 6. PS Ik ben 55 jaar en vrouw, psychische leeftijd een jaar of 30 denk ik, het lijf is helaas wel naar de echte leeftijd.
 7. Als toelichting: ik heb enkele nogal dramatische dingen meegemaakt in mijn leven, waarvan in elk geval één wel genoeg lijkt om 'PTSS' op te lopen. Het is natuurlijk zo dat ik het verdriet heb verdoofd met roken en drinken, en dat de emoties dus niet altijd 'echt' zijn geweest, maar het is wel allemaal echt gebeurd. Dat wil niet zeggen dat ik niet van het leven kan genieten, ik ben niet van plan alleen ellende over een maatje uit te storten. Het leven is prachtig en ik ervaar het soms zelfs als 'magisch': bijzondere ontmoetingen op het juiste moment, hulp uit onverwachte hoek, dingen die geen t
 8. @ZbbSlim die splitter, ik hoorde eens dat mensen die antidepressiva willen afbouwen dat ook het beste met piepkleine beetjes zouden kunnen doen. @mitoik heb de app QN, maar durf er momenteel even niet meer op te schrijven, bang dat iemand iets zegt over mijn terugval..
 9. Bob (ik weet nog niet hoe ik moet taggen): Dit vond ik een mooie van je: Ik hoop dat ik mijn eigenwijsheid ook kan gebruiken om iets te veranderen. Ik heb i.e.g. besloten me eerst (vooral) op het roken te richten..
 10. Ja het beginnen met roken en drinken is bij mij ook heel duidelijk verbonden met wegmoffelen (kinder-)verdriet, het werd op een presenteerblaadje aangeboden, de volwassen mensen die dat deden bedoelden het trouwens goed.
 11. Ha Zbb, mooi dat je alweer rookvrij naar bed kunt, trusten ! Ben je nog steeds de Champix aan het afbouwen? Van die groene Tabex kreeg ik hartkloppingen en nachtmerries, heel akelig, van de blauwe de meest vreemde kleurrijke dromen: dat was eigenlijk erg leuk, maar goed het heeft me niet geholpen gestopt te blijven, dus wat heb ik eraan?
 12. Ha Bob, Ja ik bedoelde de lezing, domme verspreking: door de hitte en/ of ook een kater...? Grappig dat veel mensen Carr zo Amerikaans vinden, terwijl het een Brit is, maar ik begrijp wat je bedoelt. Daar knappen ook mensen op af bij zijn rook-methode. Cleo dankjewel ! Ja er zijn betere dingen om afhankelijk van te zijn, de liefde...?
 13. Ha Zbb, Toch nog een andere rookstopper hier Nee ik wil het zonder hulpmiddelen, om trouw te blijven aan de Carr-filosofie. Alhoewel ik nog 'haver-tinctuur' wil bijbestellen, een aftreksel dat schijnt te kunnen helpen bij verslavingen, en ik ben een beetje een kruidenvrouwtje. Eerder ben ik wel enkele keren gestopt met Tabex. Het hielp, maar ik kreeg er wel rare bijwerkingen van, vooral van de 'groene' verpakking. Ik hoop dat jij niet teveel bijwerkingen hebt van de Champix? Het kan erg heftig spul zijn, voor zover ik weet.
 14. Ha Lonster en Bob, Bedankt voor jullie aanvullingen! Die 'onderhandelingen' ken ik inderdaad.. Ik denk dat ik me eerst volledig ga richten op het roken. Ik heb ook veel aan Carr gehad Bob, later ook het boek speciaal voor vrouwen gelezen, wat extra motivatie gaf, ben van plan het er vanavond weer bij te pakken. Heb jij ook het Carr's boek over alcohol gelezen Bob? Ik heb t in huis, nog niet gelezen. Het is een stuk dikker dan zijn rook-boeken. De docu heb ik ooit gezien, ik werd er zo gedeprimeerd van. Het bracht me verder in de put: mijn leven is mislukt door het roken en zuipen.. En
×
×
 • Nieuwe aanmaken...