Spring naar bijdragen

Ikdoeertoe

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Ikdoeertoe reageerde op benzonder in Bang   
    Lieverds allemaal. Deze vreselijke angst heb ik ook gehad. Tot op een dag ik tegen mezelf zei: hier ben ik klaar mee.  Vier jaar verschillende benzos, antidepressiva en antipsyhotica geslikt. Drie keer opgenomen geweest. Heel veel verschillende therapieën gehad.  Ik had niet door wat deze troep allemaal in mijn lijf en hersens veroorzaakte. Ik kreeg eerst benzo voor slapeloosheid na een trauma dat ik had meegemaakt. De benzo zorgde voor nog meer slapeloosheid. En angst. En paniek. Ik werd opeens depressief en agressief. Ik werd tolerant van al die medicijnen en nam na 4 jaar het heft in eigen handen. Ik stapte naar mijn nieuwe psyhiater en ik zei : ik wil van alle troep af. Hij was het er niet mee eens. Ik ben op eigen houtje gaan afbouwen want van de Ashton Manuel wilde hij niks van afweten. Ik ben een beetje door een hel gegaan. Af en toe werd ik angstiger. Slapeloosheid. Trillingen.Maar op een dag zei ik:  angst jij krijgt mij niet klein. Jij maakt geen eind aan mijn leven.Ik begon langzaam uit mijn schulp te kruipen. Ik ging weer overal naartoe met de angst in mijn lijf. Steeds een stapje verder.  Hartkloppingen koppijn zweten warm krijgen misselijk buikpijn diarree duizelig. Pijnen .Trillen. Oorsuizen. Maar ik ging. En het werd steeds beter. De angst is weg. Veel symptomen zijn weg. Het wordt echt beter maar je moet ook aan jezelf werken en geduld hebben. Op jezelf  vertrouwen en niet op de dokters. Die hebben er geen kaas van gegeten. Ze moeten het eerst zelf slikken om te ervaren wat deze troep allemaal veroorzaakt. Sommigen van jullie weten hoe ik 7 maanden geleden zo wanhopig ben geweest. Ik ben blij dat ik heb volgehouden. Ik voel me super. Ik tril nog een beetje en ik slaap nu 5 tot 7 uur wat dus 0 tot 2 u is geweest. Vrijdag slik ik mijn laatste 5 mg AD. Ik hou er rekening mee dat er misschien weer een symptoom opduikt maar dat ga ik geestelijk bestrijden en niet met een pilletje.  Sterkte allemaal. Er is een leven na benzo. Liefs Yollie 
  2. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Wilhelmina in 22 sept 2020 huiskamer   
    Hallo ik wort stijf  het is allemaal wat ik heb wondelijk raare spieren geen controle over in een keer arm omhoog  en beenik kan niet slapen we hebben hetzelfde ik denk weleens er loop een kerel in  huis  en idere dag paniek aanvallen dezelfe tijd om 6 uur als mijn zoon naar zijn werk moet het zweet breek me uit  ik kan nu niet verder scrijven  ik ben kapot zo moe  groetjes wilhelmina
  3. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Lynn86 in onze h. kamer 26-5-2020   
    Ja gewoon goed naar m'n lichaam luisteren en als ik kan dan ga ik verder ik bouw niet continue af. Zo gaat het goed. Dan doe ik er maar een paar jaar over. Maakt me niet uit zolang ik maar gelukkig en gezond blijf. Xxxx
  4. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Wilhelmina in onze h. kamer 8-5-2020   
    Wat een drop lul die psychiater trillen komt door afbouw ik tril de hele dag en nacht yollie neem maar geen pillen erbij laat hij zelf slikken die oen  ben nu opstanding kan die lui niet uitstaan  groetjes Wilhelmina
  5. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van EefjeJ in Huiskamer 050520   
    Ja ook ik zei tegen Yollie, je bent in een razend tempo afgebouwd. Veel te snel, ze steekt haar kop in t zand. En dan nog twee ook. Een benzo en een ad, na drie weken. Daar waar wij op een medicijn maanden of een jaar over doen. Herinstalleren met diazepam, en langzaam afbouwen is zoveel beter. Wie niet horen wil moet voelen. 
     
    Lieve cyclad, hoop voor jou, dat het mettertijd beter zal gaan. Je kan het. 
  6. Haha
    Ikdoeertoe reageerde op Louisa in onze h. kamer 21-4-2020   
    GRATIS AF TE HALEN:
    kapot brein. Veel gebruikt. Heeft heel goed gewerkt 33 jaar lang, maar heeft t begeven. Ik heb geen verstand. Misschien kan iemand anders en nog wel wat mee. 
    Via post kan ook. Verzendkosten voor afnemer.
  7. Thanks
    Ikdoeertoe ontving een reactie van bolletje in onze h. kamer 15-3--2020   
    Bolletje
  8. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Louisa in Huiskamer 11-03-2020   
    Goedemorgen. Ik heb goed geslapen. Was ook zeer moe. Nu niet mn bed uit gezweet. Gister in de middag nog kunnen slapen. Het was een halfuurtje. Voelde me heel raar worden nadien en kreeg een huilbui van een uur. Mn hoofd! Zo vol... zo overprikkeld. Het deed geen pijn nog, maar was gewoon overloaded. Ik voelde me als doodgaan. Toen kwam 16.15 een pijn opzetten. Gelukkig maar een half uur... nadien compleet wasted gaan zitten op de bank. Voelde me misselijk beroerd en ellendig. Mn hoofd is nog moe en zwaar... echt een reactie op de intake. Hoop dat t nog wat bijtrekt. 
    Enfin, ze willen in Nijmegen een bloedonderzoek hebben. Ik moet me op ALLES laten testen wat kan. Ik vind dit echt goed! Ze willen alles uitsluiten wat kan. Heel netjes.
    De twee artsen waren echt super aardig en we spraken dezelfde taal zeg maar. Ik voelde me begrepen. 
    We hebben mn hele levensverhaal de revue laten passeren. Ik kreeg ondertussen last van geheugenverliesmomentjes maar kwam duidelijk en goed over volgens mn moeder en man.  
    Het was ruim anderhalf uur. Voelde als 5 uur lang. Na een half zat ik er al doorheen... Ik wilde nog zoveel vragen achteraf maar dat komt nog wel. Eerst even rustig aan doen en weer wat ontprikkelen... hopelijk. 
    Ik mocht aan het onderzoek meedoen, maar heb dat geweigerd. Paling had dat niet geadviseerd en zei dat t pittig was. Robbin had een insult gekregen. Dus ik wil gewoon de gewone manier van afbouwen.
    Ik mocht overgezet worden op diazepam, maar heb dit ooit gebruikt en viel niet goed. Dus zei doe maar afbouwen vanaf de Lorazepam liever. Langzaam. Dan kost t maar tijd. 
    Wel fijn. Ze dwingen niets. Ze geven je de mogelijkheid. 
    Ze wilden mijn hele dossier bij de ggz lezen. Dus er is interesse. Voor als er dingen tijdens afbouwen naar boven komen en ze ervan weten. 
    Eerst weer wat rust in mn hoofd krijgen en dan me een beetje voorbereiden op wat ik meeneem. 
    Beetje jammer dat het minimaal 4 weken duurt. Paling had max 2 weken gezegd. Dat is wel matig. Maar goed we moeten t accepteren. 
    Verder weet ik niks meer te vertellen. Het ging easy going. Ze hebben ook opiaatverslaafden dus niet alleen benzoslikkers. 13 mensen of bedden op de afdeling. Best druk. Daar zie ik wel tegenop. De prikkels... probeer t over me heen te laten komen... nu nog bijkomen van de intake en dat reizen. Dat maakte t zo zwaar. 
     
     
  9. Haha
    Ikdoeertoe reageerde op Roberto in onze h. kamer10-3--2020   
    Je weet in ieder geval nog waar je geheugen ligt.
    Krijg je over vier weken weer terug.
  10. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van Louisa in Huiskamer 8 maart 2020   
    Geweldig haha
  11. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in onze h. kamer 16-2-2020   
    Moghu harde werkers,
    Vannacht weer redelijk goed geslapen, en vanochtend tot 7.30 blijven liggen. Ga vandaag heel rustig wat din gen doen, het enigste dat moet is m'n wasmachine aansluiten en een hoop wassen.
  12. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Wilhelmina in Huiskamer Zaterdag 8 februari   
    Hallo mensen ik heb  mijn hondje uit gelaten  ze is dan blij ik heb straatvrees dan ga ik om de hoek niet zo ver even op de bank zitten bij het gras veldje heb ik toch gedaan goed voor Bracha en goed voor mij ik wil  mijn wereld groter maken dat komt ook goed  en jullie komen er ook uit we geven niet op  we gaan samen afbouwen   liefs Wilhelmina ♥️
  13. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Wilhelmina in Onze huiskamer 05-02-2020   
    Hallo mensen ik heb zo pijn aan mijn nek en stijf en wazig bij lezen ik heb ook een ziekte vrees denk aan de raarste ziektes en een raar Hooft spierpijn in rug  nou genoeg maar weer ik heb straatvrees nu heb ik een gevecht.met mezelf  maar gisteren en vandaag mijn hondje uitgelaten wel veel angst maar toch gedaan  dus toch een overwinning ik wens jullie ook moed om door te zetten  liefs Wilhelmina
  14. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in onze H. Kamer 1-2-2020   
    Wie kan zich het nieuwe jaar nog herinneren? O goeie morgen trouwens. Nu zitten we al weer in februari, wat gaat het toch vlug allemaal. Een maand dichter bij algeheel herstel. We zijn zo goed bezig hé? Ja en voor je het weet zitten we al weer in december.
    Wat ga ik vandaag doen. Beetje poetsen, alvast eten klaar zetten, en dan....... ja de schuur in verder aan m'n lange tafel waar ik dadelijk kan spray painten. Yes. Zin in kanjers.
  15. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Cyclad58 in Onze huiskamer 25 januari 2020   
    Ha @ELL, wat goed dat je van de Zoloft af bent. Het herstel kan nu ingaan! Als je moeheid nu al mindert is dat ook een positief teken. 
    Hier thuis is het nog hetzelfde, de situatie gaat denk ik ook niet meer echt veranderen. De tijd zal het leren of het mijn partner lukt om mijn situatie te accepteren (zij is zelf chronisch ziek en dat accepteer ik ook). Lukt dat niet , dan moet ik echt voor mezelf kiezen. 
  16. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in HOBBYCLUB "HET BESTE MEDICIJN" 19-1-2020   
    Zo hier is het dan het creadraadje. Misschien wel heel leuk om te beginnen met wat je allemaal aan creativiteit gedaan hebt en of je dat erg leuk vond toen. Als je daarover niets kunt schrijven is het misschien wel goed om eens te zoeken naar wat je graag wilt doen en waarom.
    Ik heb heel veel gedaan aan creativiteit van meubels maken tot metselen. Van schilderen tot een vijver van 15- 5-1.85 gegraven. Gewoon omdat ik heel graag bezig ben met m'n handen. Hoe lomper hoe fijner ik het vond. Nu kan ik dat niet meer maar niet getreurd, nu schilder ik en maak ook kaarten. Ben ook bezig om alle informatie te zoeken op you tube  om te gaan leren spray painten. Daarnaast wil ik ook gaan air brushen.  Ik kan niet wachten op beter weer kanjers.
  17. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van EefjeJ in Extreme uitputting horror   
    Lieve Annie, bij mij werd het ook erger, het vervelende daarvan is, dat je dan denkt dat je van alles hebt kwa ziektes. Dat blijft even zo, je voelt je beroerder worden, omdat je hoofd maar blijft malen. Je ziet het niet meer zitten, enzovoort enzovoort. En dan begin je langzaam op te knappen. Dus wat telt, is dat je waarschijnlijk niets hebt, en echt volhouden hoor. Als je beter bent trakteer ik op taart. 
    Groet Maria
  18. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van Annie87 in Extreme uitputting horror   
    Ik vertelde dat ook niet meer hoor, je voelt je zo,n zeurpiet, omdat anderen je aankijken of ze water zien branden. Ik ken  meer mensen , die hetzelfde mee maken, of hebben meegemaakt. Dus het komt echt goed meis.Ik begin alvast met sparen, voor een hele lekkere taart, met een grote dot slagroom. Slaap lekker.
  19. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van Kannietmeer in Extreme uitputting horror   
    Hoi Annie. Heb ik ook gehad,is benzo gerelateerd. Ben nu 16 maanden vrij. En af en toe nog last van. Dit gaat echt over. Geduld is een schone zaak. Hou vol.
  20. Like
    Ikdoeertoe ontving een reactie van Annie87 in Extreme uitputting horror   
    Hoi Annie. Heb ik ook gehad,is benzo gerelateerd. Ben nu 16 maanden vrij. En af en toe nog last van. Dit gaat echt over. Geduld is een schone zaak. Hou vol.
  21. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in Onze h . kamer 1-1-2020   
    Gelukkig nieuwjaar lieve allemaal             
     
  22. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in Huiskamer 5 december 2019   
    Ik dacht, even iets leuks plaatsen, dat kan op dit forum geen kwaad.
     
  23. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Chris72 in Huiskamer 5 december 2019   
    Hallo benzolotgenoten,
    op deze mistige koude sinterklaasdag open ik de huiskamer van vandaag.
    vanochtend had ik een afspraak bij de sportschool. Toen ik wakker werd was mijn eerste gedachte om dat af te zeggen maar dat heb ik gelukkig niet gedaan.
    ik ben er wel geweest en heb een trainingsschema afgesproken. Ik probeer 3 keer in de week te gaan. Wordt wel zwaar want ik heb momenteel de conditie van een natte krant. Herkennen jullie dat ook dat je conditie zo slecht is ?
    Verder gisteren naar de Zwaluwhoeve geweest, was erg lekker voor de stijve spieren.
    op zich doe ik nu best wel weer leuke dingen maar herkennen jullie ook dat je er pas achteraf van kan genieten omdat alles op het moment zelf zo spannend is?
    ik zie echt overal tegen op, vind alles spannend en kan daar soms niet mee omgaan.
    maar ja het zal wel een keer beter worden.
    Ik wil graag iedereen die in de huiskamer komt een leuke sinterklaasavond wensen. Ook voor degenen die het echt heel moeilijk hebben en met het gevecht van hun leven bezig zijn; kop op, het moet een keer overgaan en het wordt in ieder geval beter dan nu!!
     
     
     
     
  24. Like
    Ikdoeertoe reageerde op Wilhelmina in Onze huiskamer 14-11-2019   
    Bolletje ik ben zo bang om mezelf te verliezen dat lk niks meer aan kan ik word geleefd door angst geloof me ik bedoel het serieus mijn hart huilt bang om dood te gaan angst om niet voor mijn hondje te zorgen  en mijn hondje is me alles en die rot bromezepam kom ik er af
    genees ik nog van mijn verslaving ik wil wel zoveel meegemaakt ik ben gesloopt ik hoop en bid dat alles goed komt 
    Liefs Wilhelmina
     
     
  25. Like
    Ikdoeertoe reageerde op bolletje in Onze h . kamer 28-11-2019   
    Annie,
    Het gaat nog steeds erg moeilijk allemaal, zowel in de privé omstandigheden als de ontwenningsklachten. Toch lijkt het wel alsof er weer een hele lichte verbetering heeft plaatsgevonden. Maar in vind dat eng om uit te spreken. Bang voor weer hevige terugslagen, die ik al vaker heb gehad. 
     
    Lieve Annie  probeer van het moment dat je je goed voelt, te genieten meis. Sta jezelf dat toe en maakt dat moment niet kapot door neg. gedachten. Goed voelen hoort ook bij jou. Tuurlijk zullen er weer nare momenten komen maar dat is op een goed moment niet aan de orde. Ga maar lekker genieten van die momenten, er zullen er meer komen. Je bent herstellende!!!!!!!!!!!!!!!!
    Moghu allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...