Spring naar bijdragen

vlokje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    De levensweg die een ieder gaat.

Recente profielbezoeken

577 profielweergaven

vlokje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik weet het antwoord inmiddels. Dank jullie wel.
  2. Ik stelde me eigenlijk voor voor iedereen die wel een antwoord wilde geven. Ik had al door dat je met je "jawel" niks veranderd bent. Ik weet ook nog dondersgoed wie jij bent. Dank je dat je het fijn vindt dat ik nu gezond ben. Ik wens jou hetzelfde toe. Jammer genoeg is aan je schrijven wel direct te merken dat je nog steeds gebruikt.
  3. Oh, misschien even opnieuw voorstellen. Ik heb hier in het verleden geschreven toen ik baarmoederhalskanker had en teveel dronk. Van beiden ben ik af. Mijn vijf jaar schoon zit er al op en mijn laatste keer alcohol weet ik niet eens meer. Ik lees hier wel mee af en toe maar heb verder niet veel te schrijven over het gebruik en hoe het te stoppen of minderen. Ik had stomweg geluk door een veranderde kijk op mijn leven door wat ik meegemaakt heb.
  4. Zou je het willen vertellen? Of heeft ze liever dat er niet meer over gesproken wordt. Dat snap ik dan.
  5. Och Rosee, wat verdrietig.
  6. Goedenavond, ik zit net een programma over dakloosheid te kijken en moest ineens aan een hele sympathieke vrouw denken die hier meeschreef en ook haar blog deelde. Die heb ik toen lang gevolgd maar helaas uit het oog verloren. Ben zo benieuwd hoe het met haar gaat. Weet iemand de naam van haar blog?
  7. Hoi Reacher, dat heeft mijn kat ook. Ik heb een zalf die je twee keer per dag aan de binnenkant van het oortje moet smeren en dan kan ze nog jaren mee.
  8. Jannigje wat erg. Hoe kan dit nu dan? Een scan en punctie en biopt van de lever. Maar je was al gediagnosteerd als een kanker patient waar ze de primaire bron van die kanker nog moesten vinden. En werd je ook meegedeeld. Je had nog maar weken of manden of jaren te leven want de kanker was uitgezaaid. Welk ziekenhuis heeft dan toch zo'n erge fout gemaakt en nog erger: niet gewacht op de uitslagen. Je hebt dus dagenlang rond gelopen met het idee dat je binnenkort dood gaat. En ineens is dat niet meer zo. Wat doe je hier nu aan dan? Schadeclaim toch? Of is A3 hier nog ergens?
  9. Ik ga echt niet meer proberen om te oordelen of te veroordelen. Dacht ook weer over een zin na die niet met (EGO) ik begint maar dan komt het zo geforceerd over in mijn ogen. Ik denk nu wel dat iedereen die zo hardnekkig aan alcohol vast zit, ik ook, meer aan andere verslavende middelen die een roes geven, een onderliggend probleem heeft. Het leven is zonder alcohol niet meer vanzelfsprekend geworden. Het is echt gewoon rot spul.
  10. Fleurtje het gaat goed met mij. Lief dat je het vraagt. Moet wennen aan de palliatieve zorg, terwijl ik nog wil vechten. Ze zijn zo dichtbij om kanker een chronische ziekte te maken en niet meer dodelijk en daar geloof ik in. Ik drink niet maar heb wel Oxycodon en Fentanyl dus ben best van de wereld soms. Maar he? Volgend jaar om deze tijd leef ik ook nog hoor.
  11. Alsof er hier iemand zou huilen als ik dood ben straks. Ik vind het heel erg hoe jullie met mensen omgaan. Echt, en ik weet heus dat het een forum is. Maar ik zag nog van de zijlijn dat sommige dingen niet hoefden te gebeuren. Heey? Ook mijn laatste bericht, ook van mij af. Geen dreiging hoor of je moet uitzaaiingen mee tellen als een dreiging.
  12. Ik heb een reactie van J. op mijn mail dus ik ben heel blij. Weten jullie nog dat ik hier een wanhopig bericht zette en het niet meer wist. Ik lees terug en Hannah was echt gemeend en toch dood door eenzaamheid. Bol die het moeilijker dan moeilijk heeft en hier wel gesteund wordt maar zich zo rot voelt nu. We kunnen meetings en alles organiseren dan niet iets voor een medemens die zit te lijden. En dat maakt ook niet uit, het is altijd al zo geweest dat het ieder voor zich is maar dan vind ik ook niet dat je moet doen alsof het zo'n helpend forum is. De echte, aan de grond geraakte alcoholisten posten hier niet want die zijn op straat en.. Ach laat maar, dat stuitte toen al tegen zo'n muur op van hulpeloze zelfherkenning. Ik vind het wel erg dat nu Bolletje. Wat zijn we een vieze soort he? Lekker typen hoe je mee leeft maar even op de fiets stappen en er naar toe gaan: jakkes. Ik ga van de rest van mijn leven heel veel maken en leg me er nog steeds niet bij neer dat het zo voorbij is.
  13. vlokje

    Di 17 jan

    Ik wil nog iedereen bedanken die me een pb stuurde. Ik weet dat ik een raar bericht geplaatst had om met me te praten. De kanker is terug zoals ik al zei en hoef ik geen respons op had ik toen ook niet. Ik kan alleen zeggen: wees zuinig op je leven, probeer het goede eruit te halen, elke dag. Het kan zo voorbij zijn. J ik heb je mail niet, wil je dat geven ajb?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...