Spring naar bijdragen

vlokje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door vlokje geplaatst

  1. Ik weet het antwoord inmiddels. Dank jullie wel.
  2. Ik stelde me eigenlijk voor voor iedereen die wel een antwoord wilde geven. Ik had al door dat je met je "jawel" niks veranderd bent. Ik weet ook nog dondersgoed wie jij bent. Dank je dat je het fijn vindt dat ik nu gezond ben. Ik wens jou hetzelfde toe. Jammer genoeg is aan je schrijven wel direct te merken dat je nog steeds gebruikt.
  3. Oh, misschien even opnieuw voorstellen. Ik heb hier in het verleden geschreven toen ik baarmoederhalskanker had en teveel dronk. Van beiden ben ik af. Mijn vijf jaar schoon zit er al op en mijn laatste keer alcohol weet ik niet eens meer. Ik lees hier wel mee af en toe maar heb verder niet veel te schrijven over het gebruik en hoe het te stoppen of minderen. Ik had stomweg geluk door een veranderde kijk op mijn leven door wat ik meegemaakt heb.
  4. Zou je het willen vertellen? Of heeft ze liever dat er niet meer over gesproken wordt. Dat snap ik dan.
  5. Och Rosee, wat verdrietig.
  6. Goedenavond, ik zit net een programma over dakloosheid te kijken en moest ineens aan een hele sympathieke vrouw denken die hier meeschreef en ook haar blog deelde. Die heb ik toen lang gevolgd maar helaas uit het oog verloren. Ben zo benieuwd hoe het met haar gaat. Weet iemand de naam van haar blog?
  7. Hoi Reacher, dat heeft mijn kat ook. Ik heb een zalf die je twee keer per dag aan de binnenkant van het oortje moet smeren en dan kan ze nog jaren mee.
  8. Jannigje wat erg. Hoe kan dit nu dan? Een scan en punctie en biopt van de lever. Maar je was al gediagnosteerd als een kanker patient waar ze de primaire bron van die kanker nog moesten vinden. En werd je ook meegedeeld. Je had nog maar weken of manden of jaren te leven want de kanker was uitgezaaid. Welk ziekenhuis heeft dan toch zo'n erge fout gemaakt en nog erger: niet gewacht op de uitslagen. Je hebt dus dagenlang rond gelopen met het idee dat je binnenkort dood gaat. En ineens is dat niet meer zo. Wat doe je hier nu aan dan? Schadeclaim toch? Of is A3 hier nog ergens?
  9. Ik ga echt niet meer proberen om te oordelen of te veroordelen. Dacht ook weer over een zin na die niet met (EGO) ik begint maar dan komt het zo geforceerd over in mijn ogen. Ik denk nu wel dat iedereen die zo hardnekkig aan alcohol vast zit, ik ook, meer aan andere verslavende middelen die een roes geven, een onderliggend probleem heeft. Het leven is zonder alcohol niet meer vanzelfsprekend geworden. Het is echt gewoon rot spul.
  10. Fleurtje het gaat goed met mij. Lief dat je het vraagt. Moet wennen aan de palliatieve zorg, terwijl ik nog wil vechten. Ze zijn zo dichtbij om kanker een chronische ziekte te maken en niet meer dodelijk en daar geloof ik in. Ik drink niet maar heb wel Oxycodon en Fentanyl dus ben best van de wereld soms. Maar he? Volgend jaar om deze tijd leef ik ook nog hoor.
  11. Alsof er hier iemand zou huilen als ik dood ben straks. Ik vind het heel erg hoe jullie met mensen omgaan. Echt, en ik weet heus dat het een forum is. Maar ik zag nog van de zijlijn dat sommige dingen niet hoefden te gebeuren. Heey? Ook mijn laatste bericht, ook van mij af. Geen dreiging hoor of je moet uitzaaiingen mee tellen als een dreiging.
  12. Ik heb een reactie van J. op mijn mail dus ik ben heel blij. Weten jullie nog dat ik hier een wanhopig bericht zette en het niet meer wist. Ik lees terug en Hannah was echt gemeend en toch dood door eenzaamheid. Bol die het moeilijker dan moeilijk heeft en hier wel gesteund wordt maar zich zo rot voelt nu. We kunnen meetings en alles organiseren dan niet iets voor een medemens die zit te lijden. En dat maakt ook niet uit, het is altijd al zo geweest dat het ieder voor zich is maar dan vind ik ook niet dat je moet doen alsof het zo'n helpend forum is. De echte, aan de grond geraakte alcoholisten posten hier niet want die zijn op straat en.. Ach laat maar, dat stuitte toen al tegen zo'n muur op van hulpeloze zelfherkenning. Ik vind het wel erg dat nu Bolletje. Wat zijn we een vieze soort he? Lekker typen hoe je mee leeft maar even op de fiets stappen en er naar toe gaan: jakkes. Ik ga van de rest van mijn leven heel veel maken en leg me er nog steeds niet bij neer dat het zo voorbij is.
  13. vlokje

    Di 17 jan

    Ik wil nog iedereen bedanken die me een pb stuurde. Ik weet dat ik een raar bericht geplaatst had om met me te praten. De kanker is terug zoals ik al zei en hoef ik geen respons op had ik toen ook niet. Ik kan alleen zeggen: wees zuinig op je leven, probeer het goede eruit te halen, elke dag. Het kan zo voorbij zijn. J ik heb je mail niet, wil je dat geven ajb?
  14. Ik drink niet en rook niet hoor Kruidenthee, ben gewoon heel erg angstig. Is het woord ook niet. Zoek echt een maatje in deze strijd die snapt hoe het voelt? Angstig bij vlagen niet aldoor.
  15. Ik heb veel gezopen en vindt het moeilijk om dat ik nu voor de tweede keer kanker heb niet te zien als een tik op de vingers, als een straf. Net zoals rokers die longkanker kregen dan gaan denken: had ik maar nooit gerookt dan had ik dit niet gehad. Mijn eerste kanker daarbij was het bekend dat een risicofactor overgewicht was. Dat had ik. Die eerste kanker kwam juist minder vaak voor, als enige kanker bij vrouwen die roken. Ik rookte toen al vijf jaar niet. Mijn tweede kanker komt voor bij mensen met overgewicht en bij drankgebruik. Ik drink al een hele poos niet meer maar ben nog niet slank. Ja eigen schuld dus. Roken: nou al lang weer gestopt. Ik vind het soms zo verrekte moeilijk om je eigen aandeel te zien. Is dit nu mijn eigen schuld? Ik weet het antwoord al. Blijft wel dat het erg rot is, nog een keer overal doorheen. Ik had graag een maatje die ook bekend is met die ziekte en met mij wil appen, bellen, chatten of wat jij wilt?
  16. vlokje

    Jaarpact

    Kan ik me ook opgeven? Voor het laatst gedronken op zondag 25 oktober 2015.
  17. Leuke avond gehad, en twee mensen dronken wel alcohol, nou en? Ik niet want het is voor hun een pleziertje maar voor mij een vergif. Ik kan zoveel nog wel. Eigenlijk alles Bor ik snap je eigenlijk ook wel. Ga naar de woningstichting, schrijf je in en begin een nieuw leven. Ik zie jou altijd voor me in een joggingpak en thuis zittend en maar op de F5 drukken op deze pagina. Dat varen geloof ik niet veel van, dat is wat je graag wilt, en dat kan ook. Ga ten eerste uit dat huwelijk dat zo niet normaal is, bouw je eigen leven op... Makkelijk praten vlokje? Nee ik heb het ook gedaan en had toen ook de diagnose kanker en ik leef gewoon nog. Niet meer in een vrijstaande woning maar in een huurwoning dat wel, maar leef wel weer. Met veel lichamelijke beperkingen maar leef veel meer omdat ik nu mezelf ben en veel buiten kom. Om je kind kan het niet? Waarom niet? Het was toch om het huiselijk geweld en om jullie zuipen dat hij uit huis geplaatst werd. Ik denk dat je zoon er meer van begrijpt dat je van diegene weg bent die je een gebroken neus slaat en voor jezelf opkomt als dat je daar maar blijft en zielig gaat zitten drinken en excuses zoeken. Ik gun je zoveel meer. Onzin ook, als ik dit typ weet ik dat het niet overkomt. Maar snap niet dat mensen willens en wetens hun leven willen weg gooien na een ernstige diagnose zoals bij Bor. Dan gaan je ogen toch open? Je hebt net als mij een tweede kans van het leven gekregen. En verder ga ik dit echt los laten, vind het te verdrietig allemaal.
  18. Goedemorgen allemaal. Een klein feestje hier. Of feestje voel me feestelijk want vandaag 10 maanden droog Even iets aanpassen: goedemiddag is het alweer. Vanmorgen vroeg na rondje hondje terug in bed gegaan want opgezeten door onweer. Ik hou er niet van, vertrouw het dan niet.
  19. Ik was inderdaad te snel met mijn conclusie. Ik kan niet in de relatie kijken. Ik vond het gewoon best gemeen hoe Ietje behandeld wordt.
  20. Ietje, die man houdt niet meer van jou.
  21. Vol wat verdrietig van je hondje. Ik weet precies hoe leeg het voelt want ik moest de mijne acht weken terug laten inslapen. Veel sterkte voor jou. Agnieta blijf gewoon. Je hebt een tweede kans gekregen van het leven, je was er gelukkig nog op tijd bij en slaat nu een nieuw pad in. Ik vind het dapper van je.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...