Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Gisteren
 2. Pfffff laten we vooral nu even de rust bewaren en slapen gaan of zo. Nu geen overhaaste beslissingen nemen please. Welterusten allemaal.
 3. Een facebook pagina wordt ook gemodereerd door zn Admin
 4. Nancy, ik speelde zelf ook met de gedachte om de moderatie aan te schrijven zoals jij deed. Ook hebben heel veel frummers meldingen gedaan. je hebt het goed gedaan. laten we rustig afwachten of de situatie beter wordt.
 5. en mij zo ook, met dank. Ik kwam hier even bijzitten, juist voor jou, juist even gewoon, zonder woorden. Maar dan lees ik dat........ zo naar. zo onnodig. ik ben al weg...
 6. en mij zo ook, met dank.
 7. nancy

  oproep aan moderator

  Hier snap ik totaal niks van. Nederlands??
 8. Klopt. Maar het is wel heel bijzonder dat iemand met verschillende accounts hier maar bezig kan blijven gaan. Maar goed, klaar ermee. Ik denk erover om te stoppen met het forum. Dit kost me zoveel negatieve energie.
 9. Wat voor de 1 werkt, is niet voor iedereen zo. Was gisteren ook zo klaar ermee.
 10. Ik ben nog wat knakworstjes aan het opwarmen.
 11. Vuurtje met Artax: Waarom weten anderen het altijd zo goed, in hun commentaar achteraf. Al dat betweterige, wat het je helpt enzovoort dat soort vragen. Ben er zo klaar mee. Dat soort wijsneuzerigheid zit ik niet op te wachten. Ik zit al dagen te wachten totdat die klier weg is, maar het gebeurt maar niet. Vandaar na dagen wachten mijn reactie.
 12. Zo, het water kookt al @nancy, lindenthee?
 13. Ja, hallo, lieve Jane en ondertekenaars, er bestaat geen god die jullie gaat beschermen. De moderatie van n www web ding is absoluut geen prioriteit meer in de facebook wereld. Www is ouwerwets. Dit leeft alleen nog maar omdat men ergens daar ziet dat dit echt leeft. Take it or leave it. deeralbijnavijtienjaarblijmeezijnde
 14. Kom anders even bij het kampvuur zitten op het arresleepact, dan maak ik een kop thee voor je..
 15. 46 x woordwaarde: zó grappig! Verder ben ik zelf érg verdrietig. Nou ja het is wat het is . Toedels.
 16. Lika

  Ik ben

  Wat @Jannigjezegt. Ja. Houd vol @Quinn. Bijna naar huis…
 17. Mijn dag was nuttig. Moeder heeft de basterdsuiker! Schoonpa de pleisters. Man naar zijn werk gebracht. Als twee junks eerst nog een coronazelftest(46x woordwaarde) in de auto op een regenachtige parkeerplaats gedaan. Negatief. Yes!
 18. Fijn om je gehoord te voelen.
 19. hier ook een berichtje gekregen van de moderator. we zijn in ieder geval gehoord.
 20. Ook een bericht gekregen dat het hun aandacht heeft en en er mee verder gaan bespreken dit aan te pakken. Ik ga slapen morgen weer werken ..
 21. Lieve forummers , Ik heb net nog even een berichtje gehad van een moderator: men is ermee bezig en dat zet zich volgende week voort. Met andere woorden: wordt vervolgd, het heeft hun aandacht. Heel fijn vind ik dit. Ik voel me nu echt wel gehoord en dat alleen al vind ik belangrijk. Met z'n allen willen we toch relatieve rust hier, samenwerken is dus wel zo prettig. Pffff...slaap lekker allen .
 22. Dat lijkt me gezond en vrij normaal. Maar moet dat 'in' je gaan zitten, zoals dat nu gebeurt? Als het zo duidelijk is? En moet je dan bezig blijven met het te willen veranderen, als na onderhand 11 jaar (!) duidelijk is dat dat niet kan? Laten veranderen door een ander ook nog? De mail van @nancy begrijp ik goed, en vind ik een mooi voorbeeld van je invloed gebruiken waar het kan. En ook op de juiste plek. Maar hem dan hier delen.... moah... helpt dat? En dát is waar tactus op reageert. Oneerlijk? Ja, zeker weten. Vast. Onrechtvaardig? wellicht. Ik zou in ieder geval door het lint gaan als ik nancy was, en de oudere schrijvers weten dat ik dat ook meermalen gegaan ben. Maar......wil je dat? Doe je dat jezelf aan? Hoe feller wij hier reageren, des te interessanter wordt dit forum voor een trol, voor wellicht deze trol, maar, belangrijker: ook voor andere trollen. En geloof me, die zijn er. Veel. Genoeg om dit forum compleet kapot te maken, al dan niet tijdelijk. En een forum dichttimmeren..... dat kán technisch niet eens meer, tegenwoordig. Te veel wegen eromheen. Leer ermee leven. Gun jezelf dat. "if you can't beat them, use them"
 23. Artax

  oproep aan moderator

  Scherp @lady jane bravo!
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...