Spring naar bijdragen

Zaterdag 18 maart 2017


Aanbevolen berichten

Vergis je niet Suikertje, ook in een kleine woning kun je stiekem veel verzamelen, dat komt er meestal uit tijdens een verhuizing.

Ik dacht ook niks meer te hebben toen ik naar België ging, maar toen ik mijn huis eenmaal had, bleek ik toch meer te hebben dan dat ik dacht.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga zaterdag. De sterfdag van mijn oma normaal zit ik dan bij mijn moeder.

Veel vrienden wonen gewoon in die stomme stad dus moet over mijn angst heen geraken. En die angst is alleen maar, je weg pakken anders sta je stil.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Qua hechten vind ik mensen nog steeds eng.

Qua dat ze in mijn leefomgeving zitten niet meer.

Ik heb/had een mooi muurtje opgebouwd zodat het wat dragelijker werd om daar mee om te gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Suikertje:

Ja maar dit is geen complex voor ex verslaafden gelukkig.En ik woon gelukkig wel zelfstandig, maar kan wel samen koken als ik dat wil en koffie drinken enz.

Ik en nog 3 anderen hadden rijtjes huizen in gedachten en daar de muren in doorbreken zodat je bij elkaar binnen zou kunnen breken als het de ander niet zo goed ging. Gaat hier om mensen met psychische problemen met hele mooie dromen. ;)

Ik hoop voor jou dat er leuke mensen wonen want anders gaat dat samen dingen doen ook niet echt iets worden ben ik bang. Heb je je buren al ontmoet? Wel netjes gaan voorstellen hè als je er komt wonen, daar maak je een goede indruk mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jannigje wat erg. Hoe kan dit nu dan? Een scan en punctie en biopt van de lever. Maar je was al gediagnosteerd als een kanker patient waar ze de primaire bron van die kanker nog moesten vinden. En werd je ook meegedeeld. Je had nog maar weken of manden of jaren te leven want de kanker was uitgezaaid. Welk ziekenhuis heeft dan toch zo'n erge fout gemaakt en nog erger: niet gewacht op de uitslagen. Je hebt dus dagenlang rond gelopen met het idee dat je binnenkort dood gaat. En ineens is dat niet meer zo. Wat doe je hier nu aan dan? Schadeclaim toch? Of is A3 hier nog ergens?

bewerkt door vlokje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welja joh, meteen claimen, als 'n yank, alsof de mens niet feilbaar is.

Zelf nooit gefaald, natuurlijk, als (ex) zuiperd. Get a grip. De specialist die wel doorgeleerd heeft en 'n verantwoordelijke baan heeft moet gelijk gekruisigd worden. Te zot voor woorden.

Jannig, ben wel heel blij voor je.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...