Spring naar bijdragen

Wanhopig...


Goedehoop

Aanbevolen berichten

Hi, hier ben ik weer. Ben het weekend goed, dat wil zeggen, alcoholvrij, doorgekomen. Ben wel geveld door de griep....

Maar we gaan weer door, op naar weer een week niet drinken :-) Woensdag naar Lissabon, klein doopvuurtje, maar ik zal er wel doorkomen verwacht ik! Ik hou jullie op de hoogte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat lief jullie medeleven! Inmiddels in Lissabon en zo goed als griepvrij! 2 avonden alcoholvrij weten te houden dus ook dat gaat goed. Gisteren merkte ik wel dat ik t gewoon minder gezellug vond en moest erg mijn best doen om gezellig te kletsen. Was ook erg moe van de lange dag. Vandaag in restaurant welkomst cocktail, na het proosten netjes weg gezet. Even heb ik getwijfeld, wat niet weet wat niet deert, 1 slokje kan toch geen kwaad etc maar gelukkig dacht ik op tijd na. Nu moe maar voldaan en trots op de hotel kamer. Tijd om te slapen morgen weer vroeg dag....morgen avond alleen in de grote stad...beproefing maar ga mijn best weer doen. Ga morgen jullie verhalen op het forum even lezen maar hoop dat t goed gaat natuurlijk!? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pffff... zo dat was mij het dagje wel. Ik heb vandaag meer keer trek gekregen dan in de afgelopen 6 weken bij elkaar geloof ik. Vanf een uur of 2 lekker door de stad rond gelopen maar het was bast omstuimig weer, elke 5 meter kwam ik wel een teras met heater tegen en zag ik heerlijke glazen wijn, glazen port, kannen sangria en weet ik veel wat meer staan. De zin in een glas rode wijn en even een teras was heel erg sterk. Maar ik heb het weer overleefd, ben elke stap harder gaan lopen om maar voorbij die terasjes te gaan. Er zijn hier onwijs leuke foodhallen waar ik normaal gesproken echt lekker had zitten wijn en lekker hapjes had gegeten. Ik ben er naar toe gegaan maar dacht ik moet maken dat ik weg kom. Heb een stuk pizza gekocht en ben snel weer naar buiten gaan. Daarna een beetje geshoped en nu moe van het vele lopen maar voldaan in hotel. Onderweg een grote fles spa rood gekocht dus die staat binnen handbereik. Hoop zo lekker te kunnen slapen.

Fijn om hier weer even te lezen, voel mij gelijk weer gesteund!! Dank jullie wel!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat vervelend om je zo te voelen. HALT. Die L hè.... wij zijn er, maar is niet genoeg natuurlijk. Al merk ik dat gewoon het feit dat ik weet dat het forum bestaat mijmopmde gekste momenten een grote steun biedt.

De T ook? Want moe zul je zeker zijn geweest. Ik hoop dat je hebt geslapen. 

Bedenk hoe je je nu voelt. Geen kater. Je bent er gewoon, helder en nuchter. Ik vind je en topper.

lekker ontbijt daar?hoe laat vlieg je?

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lief jullie berichtjes, even lekker janken!! Heb redelijk geslapen maar voel mij nog steeds beetje verloren. Normaal gesproken zou ik nu al een supermarkt gezocht hebben om een fles wijn te kopen. Nu zit ik op de hotel kamer, beetje tijd uit te zitten om weer te gaan vertrekken. Het weer is redelijk maar er is in de buurt van hotel weinig te zien en geen zin om eerst weer naar centrum te gaan, effe de puf niet voor. Ga rond 1 uur (het is hier uur vroeger) richting airport en vanavond rond half 8 weer thuis. Het zullen nog een paar lange uren worden maar ben ook wel blij dat ik niet gedronken heb.

Heb mij bij het ontbijt maar getracteerd om 2 grote plakken chocolade cake en een stukje appeltaart :-) Het ontbijt is heerlijk!

Fijne dag allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...