Spring naar bijdragen

Hallo. Doodeng.


Lika

Aanbevolen berichten

En ik merk dat ik het heel lastig vind om te denken dat ik goed bezig ben, dat te horen van jullie en dan niet de lat zo hoog te leggen dat ik nu hier enorme stappen moet gaan neerschrijven... misschien houdt het nu wel op. Gaat het niet meer beter. Blijft dit het. Ik blijf zo vaak steken, maak dingen niet af, raak in paniek etc

ik verdoof me niet, vlucht nu niet. Kijken wat dat oplevert. Ademhalen Lika. Gewoon ademhalen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Reacher, MG is MijnGerrit zoek maar eens op het forum..

Dieet, wat is het toch een eng woord! Al die nare shakes en pilletjes.... Nu even niet hoor Lika! Er komt zeker wel een fase waarin als je het echt graag wilt je voedingspatroon kan gaan aanpassen, schommelen in gewicht hoort er nu eenmaal bij ;)

Op naar de 14 weken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moeilijke dag vandaag. Ik probeer nu heel erg niet over grenzen heen te gaan, maar lukt soms totaal niet. Terwijl er niets bijzonders is, ga ik toch voorbij aan wat ik NU kan ( is bijna niets en daarom waarschijnlijk, want hé zo weinig kan toch niet?) . Totaal uitgeput thuisgekomen. Stem zit in mijn keel en bijna geen adem. Gaat weer over....normaal gesproken zou ik roken en drinken. Dat drinken gaf dan wel een opluchting, of een wegdrukking of wat dan ook. 

Nu geīrriteerde echtgenoot die niet tegen mij kan als ik zo ben. Dat begrijp ik. Is ook niet om aan te zien en horen. Maar ik kan zijn reactie nu niet gebruiken. Caramba etcetera. Zo geen zin meer in. Toch geen wijn gedronken. Dat dan weer niet. Plaatje in je schrift Lika. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, heb geslapen als een os.  Was een vuurproef ja. @Vasja Tuurlijk is het jammer dat echtgenoot niet tegen mij kan op deze manier, maar ik begrijp het idd wel. Zit ie daar opeens met een hijgende huilende vrouw op de bank.... die alleen maar een dagje kinderen achter de rug heeft. Gezien zijn opvoeding begrijp ik het. Het maakt hem boos. Niet echt op mij denk ik. Het maakt iets in hem los. Hij krijgt dan ook het idee dat het de 'schuld' is van traject waar ik mee ben gestart. Wil handelen en oplossen om het voor mij beter te maken. Maar dat is nu juist niet nodig en wijs denk ik. Even kiezen op elkaar en erdoorheen. 

Nou ja, ik ben niet de hele tijd zo en de planning is ook niet zo te blijven voor de rest van mijn leven. Maar het is lastig in een relatie als er een verandering optreedt. Ik hoop dat het ons lukt naar elkaar toe te blijven bewegen.

vandaag bezoek aan ouders afgezegd, De storm buiten en mijn storm binnen.... geen goed plan.

Rust in de tent. Mijn tent. 

 

bewerkt door Lika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

En.....wederom een niet fijne dag. Bah. De vakantie met de kinderen valt me zwaar. Denk dat ik vind dat ze een geweldige week moeten hebben en dat ik ze die moet geven ofzo. Ben totaal kapot. Heel raar, want vind het ook heerlijk.

Dus maar weer potje huilen etc.

Toen mijn man een fles rood openmaakte dacht ik toch even dat een glas verlichting van dit beklemmende rotgevoel zou geven. En dat denk ik eigenlijk nog steeds. Het zou alleen niet bij één glas blijven. Maar vier glazen lijken me nu nog fijner. Ik DOE het niet. Lig in bed en ga er niet uit. Wil dat de storm mij even meeneemt nu...

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lika, even één ding: als je je zo rot voelt en je drinkt tóch niet, met een ploppende kurk naast je... dat zegt toch wel wat.

Wat dan?

Nou, dat je je impuls met man en macht aan de kant kunt duwen, zodat overeind blijft wat je echt wilt, namelijk niet zuipen. Goed man!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank Basta. Je bericht was er net nog niet en nu floep! Daar kom je me helpen. Maar je hebt wel gelijk. Zowel over met man en macht wegduwen (hell of a job) als echt niet willen. Ik wil dus echt niet. Dat lijkt nu wel duidelijk. Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Maakt toch weer een beetje trots.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...