Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Geplaatst (bewerkt)

Ik ga nooit voor een dessert Bor, dus pluim voor jou.
Hou zo niet van koken.
Ook ni van bakken eigenlijk. Vandaar het pakskesbrood  :)

 

Kan duidelijk ook niet meer typen 

bewerkt door fleurtje
Geplaatst

Ja he Fleurtje?  :D

beetje stil hier.

 

Nou, dat is wel een mijlpaal dan Fleur!

Ben benieuwd...

 

Gij ni alleen! 

Bijna een Sint gevoel, zonder zwarte piet.

Dat heeft ie namelijk niet..

 

Heb je hem? Ik vind mezelf weer behoorlijk hilarisch.

 

Geplaatst

Hier moet de diepvries leeg want moet ontdooiien. Ik bik van alles uit het ijs, gooi het in de hapjespan en roerbakken maar. Kijk niet

naar houdbaarheidsdata.

Ben benieuwd wat we eten.

Toetje gewoon uit de koelkast: helft blanke vla, helft luchtige perzikvla, nog wél binnen houdbaarheidsdatum.

Daarna meeting.

Op hoop van zegen: tot morgen.

Geplaatst

Rijst met saté en omdat ik anders gezeur krijg, roerbakgroente apart. Jep, zo vriendelijk ben ik vandaag wel weer. En ijs als toetje, want het moet wel leuk blijven hier.

Geplaatst

Ik weet niet wat we eten want mijn vrouw kookt. En ik ben - echt waar - lampen aan het ophangen. Loop in het rond met de electro schroevendraaier achter mijn oor. De kinderen vinden me stoer.

Geplaatst

@Fleur, nu ik toch aan het opscheppen ben, het brood is gaar als het van binnen 93 graden is. Niet meteen aansnijden, minimaal een half uurtje op het aanrecht laten doorgaren.

(Hopen dat Plof zich niet meldt want hij heeft er wel echt verstand van).

Geplaatst

Stamppot zuurkool met worst. Door den groenteboer vers gemaakt lekker makkelijk vandaag. Alleen zelf opwarmen!!

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...