Spring naar bijdragen

Terug van weggeweest


Sita2

Aanbevolen berichten

Mooi het dagpact. Voor mij een zware én bijzondere dag. Tweede EMDR sessie gehad en die ging onbedoeld (we zouden het rustig aan doen) onverwacht ver terug het verleden en de diepte in. Heftig. Maar/ en: ik kon het dragen. De emoties zijn nu vrijwel neutraal. Niet gedacht of verwacht, wel voor gebeden. Nog veel werk te doen, maar dit begin geeft hoop en nog meer motivatie.

'Gevoel' wat nu overheerst is rust en warmte én verder een enorme vermoeidheid. De gedachte "was deze therapie maar eerder in mijn leven voorbij gekomen'' even gehad en weer gelaten voor wat het is.

Nu is nu.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wauw, lief, gaaf, leuk!!! Dank jullie wel:heart:

Zoals de psycholoog van de week zei: ''Ik zie een hele andere Sita tegenover me zitten.'' Dat dus.
Er is al veel ten goede veranderd. Dat motiveert enorm.

Mijn weerstand? Denken aan die nacht dat het bijna volledig fout is gegaan. Voldoende om elke gedachte, wens aan alcohol te verbannen. Mijn valkuilen? Er te nonchalant over gaan denken, er niet meer aan werken, God uit oog verliezen. Is niet aan de orde. 

Liefs Sita

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

40e dag.

Sinds eergisteren is de gedachte aan een drankje aanwezig. Ik weet wat het triggerde, maar ben verbaasd dat het ergens blijft hangen. Niet zo sterk als die eerste dag. Gisteren maakte ik me er een beetje druk om, vandaag weer iets minder. Ik ben wel alert en probeer wat dingen aan te halen zoals op tijd rust, me overgeven aan zaken die ik niet kan veranderen en met tevredenheid kijken naar wat ik nu al heb bereikt. Beetje te gekke week geweest.

Leuk nieuws is dat ik vorige week begonnen ben met vrijwilligerswerk hier. Erg dankbaar werk. Ik ben blij dat ik het initiatief heb genomen.

Fijn weekend voor wie me leest:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...