Spring naar bijdragen

Donderdag 6 maart 2014


Yvonne

Aanbevolen berichten

Och Lieve Jane ouders zijn vaak de schuld van alles hé? ;) En maar heul veul sukkeloade eten meis, dat is gezond hoor. Zeker als er 70% cacao in zit. Snoep maar lekker door. Die weegschalen kloppen nooit moet je maar denken. Het ligt echt niet aan jouw ogen hoor. De batterij zal wel leeg zijn.

En je dochter???? Och even mopperen en ze is het kwijt, morgen krijg je een ontbijtje op bed of een bos :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

 

Jaap 3 jaar wat een tijd joh. Van harte gefeliciteerd :present: :present: :present: :present: :present::rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Bol,

ik heb mijn frustraties over een sauna met slechte service

van me afgeschreven op een negatieve review

en die over dochter op een vaat van 2 dagen gebotvierd

en het bleef bij dat ene stuk chocolade

dus ik ben eigenlijk best tevreden met mezelf.

en ik sta meestal als eerste op dus ik reken maar niet op een ontbijtje of bloemen

een sorry zou al mooi zijn

of een dankjewel als ze ineens in een fel verlichte kamer staat straks ;) \nou die broekjes nog

mijn wasmachine eet alleen maar sokken

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeienavond

 

Flinke griep hier

Dus veel slapen

Vandaag weer es een paar passen van de bank gedaan ;)

 

Onzekerheid ken ik

Steekt soms ineens weer de kop op

 

Dochter moddert met gezondheid

al tijden, veel thuis etc

 

Gelukkig heeft ze goede mensen om d'r heen

En zit men er bovenop

bewerkt door Mai
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Onzekerheid heeft er mee te maken dat ik mijn job zelf mag invullen. Zalig natuurlijk, en dat wist ik van in het begin, maar nu is het van "oei, en wat als ik nu iets heel stoms doe". Erg vermoeiendm want zo blijf ik in kringetjes draaien,

 

Ik las Jaap met veel interesse vandaag, Gefeliciteerd maat.

En Jopie zet me als gewoonlijk aan het denken. Soms vind ik het ook vaag gefilosofeer, jaja ik ben into Wittgenstein Jops, maar steeds is het aanleiding om te denken.

 

Gisteren ergerde ik me. Vind ik vervelend. Ik wil leren om dat om te buigen naar wat anders. Accept the things I cannot change.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Mai

Beterschap aan jou en dochter.

@Agnieta

Ik begrijp dat je zaken niet leuk vind maar trek het je niet aan. Het is de energie niet waard is mijn mening

@Jane

Dat deed ik vroeger ook naar ouders, ouders hebben het idd best zwaar met kinderen, Hoe oud is je dochter eigenlijk.....jaar of 15-18 klinkt het. Jammer van je sauna ervaring. Ik ben wel benieuwd waar je was en wat er aan de hand was. (via pb?)

Ik weet niet of je mijn reactie over Smikkie nog las; daar had ik meteen toen ik naar sporten was vanmiddag spijt van. Dat had ik niet zo willen doen eigenlijk en heb het e.e.a weggepoetst.

@Jen

In welke situaties zou je willen dat je meer zelfvertrouwen hebt. In welke situaties heb je het zelfvertrouwen nu al wel en wat zou de reden kunnen zijn dat je het soms wel en soms niet hebt. Bedoel je zelfvertrouwen als in assertief zijn of bedoel je wat anders. Ik probeer je te begrijpen.

@wijffie

Ook ik ken de achtergrond niet en je relatie tot J. Kan er lastig op reageren. Ik moest ook denken aan het type mensen wat MijnGerrit omschrijft. Verantwoordelijkheid voor geluk heeft imo slechts betrekking op je eigen geluk. Niemand is verantwoordelijk voor het geluk van de ander want jij als ander kan hoe graag je het ook wil maar beperkt iets doen voor het geluk van die ander waar die ander zelf dit wel kan. Oproepen tot verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen geluk en het goede voorbeeld/inspiratie geven van hoe jij WEL die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Veel meer kan je niet doen denk ik. Veel succes ermee en koester je contacten buiten J  lijkt me.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Ineke, de grond van mijn probleem is, denk ik, de angst om fouten te maken. 

 

Ja zelfvertrouwen en faalangst zijn bijna synoniemen van elkaar maar toch ook weer niet helemaal. 

 

Gebruik dan iets anders als je baan als proeftuin. Vertrouwen in eigen kunnen komt alleen door uitdagingen en nieuwe dingen proberen. Het gezin, bij vrienden probeer een setting waar je je thuis voelt en ga daar nieuwe dingen proberen en kijken hoe dit uitpakt en hoe men reageert. .

 

Ik zou ook nadenken over wat er speelt. Ben je (te)perfectionistisch wellicht? Erg bescheiden? Is het vooral een kwestie van communicatie; mensen van repliek durven dienen en je eigen beslissingen verdedigen......ik schrijf ook maar uit herkenning omdat men op mijn werk mij ook introvert noemt en me wijst op assertiviteit enzo...Ik ben zelf niet heel rap van de tongriem gesneden. Mijn mening komt wel en die is gedegen ook maar daarover moet ik wel even nadenken en ik schrijf het beter op dan ik zeg.

 

Mijn leermoment is het grootst als men mij gewoon in het diepe gooit en ik sta er alleen voor en ik moet wel handelen. Dan kan ik dingen die op dat moment echt moeten direct doen waarover ik normaal zou twijfelen en zou overleggen en afwachten ipv gewoon doen. Dan kan ik dingen waar ik van mezelf versteld sta achteraf.Iets voor jou het diepe of eerst oefenen in een veiliger setting?

bewerkt door erik
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ga ook zo slapen....even nog een paar keer een Heintje doen wellicht maar ik meld me alvast af droog zodat ik dat niet vergeten kan, Nu eerst even eten. Ik heb weer trek zoals elke avond zo rond dit tijdstip, Ik kom altijd thuis rond nu en dan eet ik altijd. Op vrije dagen blijft de 23.00 trek ook.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik kon het bij 2 stukjes laten MG

dochter is nu degene die de hele

voorraad zit weg te werken, haha

ipv sorry zeggen denk ik zo?
1 broekje heeft ze al gevonden

tussen haar eigen zooi.

De ander volgt ongetwijfeld ook.

Soms is gelijk hebben beter dan

gelijk krijgen (als moeder dan toch)

 

slaap wel :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi,

Ben ik weer eens een keer.  :blush: 

Niet zo bijster veel te vertellen. Het gaat hier gewoon zijn gangetje. Inmiddels wel aan de ad (citalopram), maar dat komt omdat ik elke dag (nuchter en zonder kater) wakker word met de gedachte dat het van mij allemaal niet zo hoeft. Dat lijkt me niet gezond. 

Hoe is het hier? 

Welterusten!  :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi MijnGerrit,

 

Doordat ik me nog maar af en toe laat zien komt het vaker voor dat ik nieuwe namen zie. Welkom in ieder geval. 

Volgens mij kom ik hier inmiddels alweer anderhalf jaar, maar ruim een half jaar maar af en toe. Af en toe denk ik eraan. 

De medicatie heb ik pas vandaag gekregen en vanmorgen voor het eerst geslikt, ik kan nog niet zoveel zeggen over de werking ervan. 

Ik ga ook eens slapen, want ik begin te snacken. En dat draagt niet bij aan mijn gewicht. ;)

Welterusten!  :moon:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...