Spring naar bijdragen

Zondag 17 november 2013


Yvonne

Aanbevolen berichten

Goeie morgen Stafkje en welkom op ons forum. Kijk in het begin maar een beetje mee dan leer je vanzelf. Het zal wat rommelig aanvoelen maar daar hebben de meesten last van. Alle berichtjes vliegen om je oren en je ziet door de bomen het bos niet meer, maar dat komt wel hoor.

Succes met je strijd.

 

Tatje hartstikke goed hoor. Ja die onrust en zweten hoort bij het afkicken en is normaal, zeker die onrust. Je lichaam en geest vragen naar alc. ook al is dat niet altijd bewust. Je ontzegt jezelf iets waar je je jarenlang aan vast geklampt hebt, je moet even door deze periode heen. Dat duurt niet zo heel lang hoor, daarna gaat het alleen maar beter geloof me.

Jij ook heel veel succes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Tatje,

 

Ik wou soortgelijks zeggen als bolletje.

A.s. maandag ben ik 2 weken gestopt en het duurt echt even eer je lichaam tot rust komt. Bij mij was het vooral de spanning die nog aanhield in mijn lijf en die moest langzaam zakken.

Ook heb ik het idee dat ik minder last heb van hartkloppingen of dat mijn hart overslaat.

In ieder geval ben je niet alleen Tatje !!!

 

Paul

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bolletje Paul bedankt

De hartkloppingen zijn zeker minder en het zweten en nerveuze gevoel zal zeker wel ff blijven en klinkt Mischien gek maar ben blij dat ik me zo slecht voel joh,want wil dit nooit meer voelen

Nu voel ik pas echt wat drank met mijn lichaam doet

Heb wel een nieuwe verslaving redbull light hahahaha

bewerkt door Tatje74
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Precies Tatje nu je niets meer weg drinkt voel je je lichaam en gevoelens echt. Zonder troep in je lijf. Ik hoop dat je die ervaring lang vast kan houden. Het helpt je bij het droog blijven. En als je trek krijgt, veel en lekker eten zodat je maag goed gevuld blijft, daardoor wordt de trek minder of verdwijnt.  ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen. Meteen even een vraag: ik zat net een bericht te typen, best uitgebreid.... kijk ik eventjes op een andere pagina, is m'n hele bericht blanco, foetsie, weg... is dit normaal, of doe ik iets niet goed?

Als je hem nog niet had geplaatst klopt dat wel. Als je een andere pagina wilt openen voordat je je bericht plaatst kan je op het onderwerp waar je heen wilt gaan klikken met je rechtermuisknop en dan kiezen voor openen in nieuw tabblad/venster.

bewerkt door mark
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo,

Zag een mailtje, van al een paar dagen oud, dat de boel hier verbouwd is.

Netjes gedaan moet ik zeggen.

Mooie gelegenheid ook om iedereen hier sterkte te wensen met het op afstand houden van vriend(?) Bacchus.

 

Zie ook dat ik vriendjes ben met zoermuis, dat doet me plezier al weet ik hem/haar niet direct aan een gezicht (oude avatar) te koppelen.

 

Het gaat trouwens goed met mij maar er is nog ruimte voor verbetering, misschien kan ik hier de nodige inspiratie halen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag inmiddels. Dat het buiten grijs is, vind ik niet zo erg. Ik heb binnen veel te doen.

 

Eline, Tatje, Stafkje, jullie zijn goed bezig. Hierbij een aanmoedingsbosje bloemen: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

 

@ Kameleon: fijn om even iets van je te lezen en vooral dat het goed met je gaat. Ik had een poging gedaan om vriendjes met je te worden op FB, maar heb iets niet goed gedaan.

Succes met je Ruilkring.

 

@ Aicha: weet je wel zeker dat je lief genoeg bent geweest, anders krijg je niets van de Sint? Ik had het eerst anders omschreven, maar dat gaf aanleiding tot verwarrende gedachten!  :face-icon-small-shocked:

 

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kohtje is jouw bericht dan niet automatisch onder op je balk terecht gekomen? Want dat moet gewoon kunnen hoor. Dan verdwijnt het even naar de achtergrond en kan je het zo weer aanklikken.

Die snap ik niet.. onder welke balk? En wat moet ik dan aanklikken?

 

Ik vind het lief van jullie, hoor, al die raad en daad.. hoewel daad.. ik moet het wel zelf doen, natuurlijk. Maar ik snap de raad soms niet helemaal. :blush:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...