Spring naar bijdragen

Voorstellen, ervaringen delen


Sunflower31

Aanbevolen berichten

Even een update voor ik richting bed ga:

Voel me inmiddels al een stuk rustiger, heb vandaag ook het een en ander kunnen eten. Gesprek met de huisarts heeft echt onwijs opgelucht. De grootste reden dat ik geen hulp durfde te vragen was namelijk het feit dat ik een geweldige dochter heb, en ik als de doods ben voor een melding. Nu kan ik mijn gedrag niet goed praten, maar ik heb gelukkig een hele lieve partner die het huishouden op de dagen dat ik dronk ( ik dronk ook regelmatig niet) regelt. 
 

huisarts gaf ook aan geen aanleiding te zien voor een melding, juist omdat ik open sta voor hulp en buiten mijn alcohol/angst probleem ik een stabiel huishouden heb. 
 

Ik heb mezelf wekenlang gek gemaakt met een gedachte die achteraf ontzettend mee viel toen ik besloot open en eerlijk te zijn. 
 

vanaf nu wil ik alleen maar vooruit, absoluut geen drank meer en hulp aanvaarden.

 

bedankt voor al jullie bemoedigende woorden, heeft me echt heel goed gedaan. 
 

voor nu slaap lekker, en morgen check ik uiteraard weer in.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond iedereen,

 

beetje een late update, maar voel me minder lekker dan verwacht vandaag. Begin nu wat op te knappen, ben een beetje grieperig en verkouden en dat is natuurlijk niet gek te vinden gezien ik Russisch roulette speel met mijn weerstand. 
 

Heb vandaag wat dingen in het huishouden gedaan, en vanavond mezelf heerlijk verwend met een voet & gezichtsmasker. Manlief werkt de komende nachten dus de avonden zijn dan best rustig. 
 

Zometeen een filmpje kijken met dochterlief, en dan is het al weer bedtijd. 
 

Uiteraard de dag begonnen en geëindigd zonder drank.

Ik hoop dat jullie ook een fijne dag hebben gehad.

 

liefs! 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond allemaal,

Ben een paar dagen afwezig geweest, maar nu weer een update.

Ben de afgelopen dagen mateloos moe, emotioneel en god mag het weten nog meer. Alle emoties komen dagelijks wel langs, maar vooral ergernissen ( om helemaal niets), misschien wel boosheid en somberheid voeren de toon. Vandaag overigens gelukkig best wel een fijne dag gehad, zijn naar een buitenzwembad geweest en heb sinds lange tijd écht weer gelachen. 
 

Dan het volgende, trek… jeetje wat is dat een vreselijk gevoel zeg! Ben teveel bezig met hoe saai het leven zal worden, en hoe ik me uit gelegenheden ga lullen waarin gedronken wordt, want ja! Heb nog steeds geen druppel aangeraakt. Tis moeilijk, maar heb nog meer dan genoeg wilskracht om door te zetten. 
 

Bloeduitslagen vandaag terug gekregen, ‘t was allemaal perfect. Bizar om te zien hoe goed je lichaam bepaalde klappen kan opvangen.

 

Hoop dat bij jullie ook alles goed gaat! 
 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ik geloof dat elke student op de universiteit voor uitdagingen staat met academische schrijfopdrachten. Ik wil graag een nuttige bron delen, https://extendedessaywriters.com/ die me heeft geholpen deze moeilijkheden te overwinnen en mijn academische prestaties intact te houden.

bewerkt door TonyCooper
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...