Spring naar bijdragen

Donderdag 29 oktober


Maja

Aanbevolen berichten

Goedemorgen! Vroeg op. Bij mijn moeder gaat om 7.30 uur gas en elektriciteit eraf ivm vervangen kabels in de grond en in meterkast. Dus dan moet de hele heisa klaar zijn. Kruiken vullen, warme dekens, lamp op batterij in wc, thermoskannen met heet water. En natuurlijk mijn moedertje helpen met opstaan. 
Vandaag de trouwdag van mijn ouders. Normaal vier ik dat met een etentje met mijn zus en mijn moeder. Wie weet deze keer een thuisbezorgd diner met mijn moeder. Eerst de dag door. Zet m op allemaal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen,

Bedankt allen voor het sterkte wensen vanwege het overlijden van mijn tante. Bracht veel los in mij maar toch kon ik er zijn voor haar kinderen, dat was belangrijk voor mij. De rest komt wel, heb ik even geparkeerd. Kon even niet bijlezen, geen concentratie, niet alles bijgelezen.

Gisteren avonddienst gehad. Daarvoor afspraak Brijder om toch weer te bespreken om  met refusal te gaan starten. Was en ben zo anti maar ga het toch doen. Goede behandelaar aldaar en overtuigde mij, de arts aldaar ook. Eerst voor 3 maanden, korte termijn. Ik start 6 november en met/onder toezicht ga ik het innemen 3 keer per week, klinkt heel kinderachtig maar heb het nodig. Voor het eerst ook dat ik een goede klik heb met een mannelijke behandelaar. Er is vooruitgang hierin. Maar positief bezien.

Hoop dat het met iedereen hier goed gaat.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik wil de refusal omdat ik nooit meer wil meemaken dat ik onder invloed op mijn werk kan komen, dat is wel de toevoeging die ik erbij wil geven. En de behandelaar vond mij ook een leuk mens en gunde het mij. Die woorden deden mij veel en is ook waar. Waarom het mijzelf zo moeilijk maken, terwijl het makkelijker kan? Toen was ik overstag. Heb het ooit geslikt maar ging sjoemelen, nu onder toezicht, wat maakt dat ook uit, dan ben ik veilig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Bor wist al dat je dat ging tikken :D Nee nu is het anders, ben bevrijd uit een rot relatie en toen was het anders, dat vond de behandelaar en arts ook. Geef mij aub de kans. Wil mij rustig voelen en als ik het heb ingenomen is trek en craving weg. Toen niet natuurlijk. De situatie was zo erg thuis, hij was heel ziek mentaal en zelf verslaafd op het laatst aan benzos en hard drugs.Daarnaast fulltime werken Nu is het anders, mag voor mezelf kiezen nu. Geef mij een kans en vertrouwen. Heb zelf ja gezegd en wil ervoor gaan, ben koning sjoemel en etc. Heb dit nodig. wil mijn baan ook blijven behouden, je weet hoe belangrijk het voor mij is..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ow sorry ben erg druk merk ik, ja snap je wantrouwen. Neem nu maar thee ipv koffie, hyper ben ik. Zal wat rustiger doen. Ben echt overtuigd nu, gewoon 3 maanden en dan verlengen of niet, dat zien we dan wel.

Fijne dag allemaal en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoef jou dat niet te laten zien @Bor, voor allen onze eigen weg en er is niet 1 weg. Voor mij nu wel de weg en kan niet meer sjoemelen, misschien nog wel het meest belangrijke dan en ja de combi, kan fataal zijn maar een teveel aan drank ook. Dus ik wil dit heel graag en gun het mezelf ook, misschien nog wel belangrijker en ben er aan toe. Ben al 47. Moet nu echt anders, roer om.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Bor:

Ja hoor. Ik hou me mond al.:rolleyes:

Snap je heus wel hoor en ook je cynisme en angst, ga het jou/jullie bewijzen. Wil het nu ook alsof er een knop om is. Was ook een goed gesprek. Nu ben ik er wel aan toe, toen niet. Begin pas  november hoor, dat heb ik ze wel gezegd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dan nemen we gewoon wijn, kan ook als ontbijt. Nee wil het echt niet meer. Klinkt heel makkelijk maar is een keuze soms en ineens dacht ik NU KLAAR. Slaat ook nergens op maar goed, refu is een stok achter alles voor mij in dit. Klinkt te makkelijk maar ga het laten zien of niet en dan zeg ik het ook eerlijk.

bewerkt door Smaragd
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...