Spring naar bijdragen

Genoeg


Aline38

Aanbevolen berichten

3 minuten geleden zei Rosee:

Beterschap @Nina. Misschien komt het omdat je lichaam zichzelf nu helemaal aan het 'opschonen' is? Of zeg ik maar wat? Kan ook gewoon een griepje zijn natuurlijk.:blush: rust lekker uit.

Ik heb voor mijn kinderen gezorgd die griep hadden ze zijn erg ziek geweest. Mijn broer vorige week bezocht die ook griep had. Het lijkt me meer voor de hand liggend dat ik griep heb :lol:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tijdens het boodschappen doen kreeg ik een telefoontje waar ik erg sagerijnig van werd. Kreeg een teleurstelling te verwerken. Niets ernstigs verre van dat. Ik kon het op dat moment niet langs me heen laten gaan. Ziek, dan ben ik altijd snel van slag. Daar kwam de trek weer. Ik kreeg enorme zin wijn te kopen, waar ik ook langs liep. Waar ik vooral sagerijnig van werd was van de gedachte dat ik dat niet ging doen. Ik voelde me zo boos. Thuis weer in bed gedoken. Het duurde best lang voordat ik mijn frustratie kwijt was. Dan heb ik de A van HALT nu ook gehad. Deze was moeilijk, poeh. Ik ben het nu weer kwijt. Blij dat ik mijn emotie niet ben gaan verdrinken. Had ik erge spijt van gekregen. Ik zit op dag 11 nu. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed dat je het herkent en niet hebt gedaan! Die chagrijnigheid herken ik. Mijn kinderen waren elkaar vanmiddag vreselijk aan het uitdagen en ruzie maken. Van binnen voel ik me dan boos en somber en gestrest. Toen ik daarna door de stad fietste leek het alsof iedereen aan het bier en wijn zat en ik voelde me zo chagrijnig dat ik dat niet kon! Nu gelukkig over. Herkennen is al een hele stap, goed van je!!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goed geslapen en fris wakker geworden. Ik verwonder me nog steeds elke ochtend als ik nuchter wakker word. Het voelt zoveel beter. Maar de avonden en nachten vind ik het allerfijnste. Het geeft zoveel rust nuchter in slaap te vallen. Ik doezel dan gelukzalig weg in dromenland. Nooit meer onrustige avonden , nachten. Geen stress en zorgen. Dat ik dronk gaf me veel zorgen. Dat maakt onrustig. Als ik wakker word zin in de dag , bedenk wat ik ga doen. Hoef niet meer te denken dat lukt me toch niet want ik stort straks weer in. Dit forum is erg helpend. Soort dagboekfunctie erg waardevol. Kan mijn gedachten van me afschrijven. Ben nog ziek maar voel me iets beter dan gisteren. In ieder geval voel ik me positief. De avonden zijn lang zonder drinken maar dat vind ik een groot voordeel. Ik heb meer tijd. Om dingen af te maken maar ook voor ontspanning. Al met al het gevoel een zinvoller bestaan te leven. Het is goed voor me ieders bijdrage te lezen. Dat houd me scherp. Verleidingen, triggers liggen 24 uur per dag op de loer. Het doet me beseffen dat ik voor altijd alert moet blijven. Mezelf scannen, hoe voel ik me , hoe kan ik mijn stemming verbeteren, hoe kan ik goed voor mezelf zorgen. Beseffen dat 1 drankje nooit meer kan zonder gevolgen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

37 minuten geleden zei Francoise:

En wij hier op het forum zijn blij met jou Lisa (was het toch?). Je schrijft zo energiek en positief, je inspireert. Je bewandeld een heel mooi pad Lisa  , wat een bewustwording hè. Ook ik ben nog iedere dag gelukkig dat ik niet meer hoef te drinken . Krankzinnig toch eigenlijk dat je dat al die jaren jezelf hebt aangedaan 

Dankjewel alles en iedereen inspireert mij hier. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan. Ik heb ook veel aan de filmpjes die op het forum staan. Informatief en leerzaam. Met je eens , krankzinnig wat we ons zelf hebben aan gedaan. Dat de jaren ongemerkt voorbij zijn gegaan. Ik heet Lisa ja , maar mijn nickname hier is Nina. Ik luister naar beide namen:)

Een fijne zondag Francoise 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jaaaaa....  het frisdrankseizoen is weer begonnen. Nina, kom op, er zijn vele dorstlessers waar je géén spijt van krijgt achteraf. Niet alleen die
simpele frisdrankjes, er is een hele cultuur in alcoholvrij... Google maar eens op aloholvrije coctails en zo.. Genoeg feestelijks te vinden. :sun::rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...