Spring naar bijdragen

Vrijdag 8/12/2017


MarQ

Aanbevolen berichten

Graag een verslag kohtje. Ben heel benieuwd! En veel plezier natuurlijk, nu al met de voorpret. 

1 ding waar ik écht plezier van heb: de stoelverwarming (van de anwb, 19 euro of zo) als elektrische deken op 12v. Haalt net even kou en vocht uit je bed voor je erin stapt. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor zover ik weet heb ik 2 verslavingen, alcohol en nicotine. Maar als ik niet uitkijk dan kan internet ook wel een verslaving worden of is dat weer een vervanging voor de alcohol?

Hebben jullie dat van de week trouwens gezien? Dat 2 rokers aangifte hebben gedaan omdat ze roken en niet kunnen stoppen. Dat de tabaks industrie aangepakt wordt vind ik wel oké maar blijf het wel een beetje mal vinden om aangifte te doen als je nog rookt, zelf weten natuurlijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ja al die verslaving en er vanaf zien te komen , zelf nooit gerookt dus heb daar geen kijk op maar schijnt wel ontzettend makkelijk te zijn daar mee te stoppen want  er zijn er bij die zijn zeker al 30 x gestopt met roken ........:P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

En beginnen zeker ook weer. :D

Ik heb inmiddels pleisters in huis, maar begin er pas mee als ik de alcohol voldoende onder de knie lijk te hebben. Teveel hooi op mijn vork nemen is bewezen dat de faalkans vele malen groter is.

Ik heb nog 4 strippen champix in huis, iemand interesse?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We hebben ook rookdraadje hoor.

Gelukkig hier geen verslaving meer bij mij. Zojuist kerstboom met toebehoren gekocht voor kantoor hier. Hij is door mij in elkaar gezet en versierd. Kaarsen branden hier al weer. Weinig sneeuw hier, maar wel koud. Vanavond kerststukje maken, nog nooit gedaan, maar voor veel dingen is er een eerste keer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat klinkt alsof het een hele opgave was Lars:D

Hier is nu een speelafspraakje bezig. Druktemakers in huis dus. Zijn ook lekker even buiten wezen spelen. En dan komt er één binnen met hondenpoep aan de schoenen. Daar kom ik natuurlijk pas achter als ze al elf stappen hebben gezet in huis. En als ik ergens van moet kokhalzen... 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mijn moeder en mijn broers en 1 schoonzus heb ik het eigenlijk wel mee getroffen.

En mijn vader eigenlijk ook wel maar is nog effe wennen soms.

Je hebt ze niet voor het uit kiezen maar bent er door genen toch wel een beetje mee verbonden zeg ik altijd.

En het is gewoon niet leuk om in een spiegel te kijken naar iets wat je minder aanstaat, maar waarvan je weet hoe dan ook komt dat uiteindelijk ook bij mij naar boven omdat we dezelfde genen dragen.

Ik heb heel lang mijn familie gemeden en zelf een familie bij elkaar geschraapt onder vrienden omdat ik dat kon kiezen. Super tof! Nu heb ik gewoon 2 families en 2 families die ook nog eens bij elkaar passen. Eentje zelf gekozen en de andere niet. En met die niet eigen keuze kant ben ik eigenlijk wel tevreden. Ik ben eigenlijk met het geheel wel tevreden en stiekem blij dat ik geen echte zussen heb. ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...