Spring naar bijdragen

Arresleepact 2017


Lars

Aanbevolen berichten

Ja we zijn nu onderweg naar Zwitserland. We hebben hier een groepshuis gehuurd. Dat betekent 2 slaapzalen maar even uitvechten wie boven en onder gaat slapen. Vanmiddag gaan we boodschappen doen en vanavond zelf koken. Even wennen na elke dag uit eten in Parijs. Wie gaat er koken vandaag en wie doet de afwas? 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

20 uur geleden zei nancy:

Heeee Smart, ik zag je net vliegen!  :D

Nee, we knappen echt een heel eind op als we  niet meer drinken:P

Broem broem tuf tuf. Zo ik heb m'n scootmobiel bij me. heb er een ski's onder laten zetten maar ging per ongeluk een berg op. Raar gezicht als je alles voorbij ziet komen achterste voren. En er stond EEN boom. Tja:angry:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een nacht! Wij heren wilden graag slapen maar tot diep in de nacht lawaai vanuit de slaapzaal naast ons van de dames. Spirit die ging zingen en Jannigje die de tweede stem zong. Bolletje die het hoogste woord had en een wedstrijd begon wie de hardste boer kon laten. Hard lachen en kwekken pfff. Hoop dat jullie een beetje fit zijn dames want vandaag gaan we verder reizen. We gaan naar Oostenrijk. Hier blijven we 2 dagen en morgen gaan we een dagje skieen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, nou is Lars er niet en zitten we mooi zonder reisleider. Ik heb maar even gevraagd of we hier nog wat langer mogen blijven en dat is geen probleem, zeiden ze. Dan kunnen we dus morgen nog een dagje extra blijven skieen. Bij mij ging het al een stuk beter dan vorig jaar, maar ik heb het dan ook heel voorzichtig gedaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lars is weer terug uit het ziekenhuis waar hij heen moest vanwege een gebroken elleboog. Kijk maar op de dagdraad. Die zit dus voorlopig met zijn arm in het gips en vandaag doet hij het nog een dagje rustig aan.

We kunnen er dus inderdaad nog een dagje sneeuwpret aan vastplakken maar wie liever rustig aan doet kan natuurlijk hier blijven en Lars gezelschap houden. Het uitzicht is hier fantastisch dus niemand hoeft zich te vervelen. 

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...