Spring naar bijdragen

Stoppen

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    47
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Stoppen geplaatst

  1. @Anoniem007 Ja de overheid kan lekker bijdragen in het in stand houden van gokken .Zolang die staatskas maar gevuld word.Hou die gedachtes vast en dan moet het vanzelf goed komen .Sterk blijven als het ff wat minder gaat .succes we kunnen dit.
  2. @Anoniem007 Klinkt goed allemaal met de tijd zal alles makkelijker gaan .Ja in april zit ik op drie jaar en na al die ellende waar ik in heb gezeten nooit verwacht dat ik zover zou komen .Helaas ligt het altijd op de loer maar denk ik aan me dochter en al het slechte gevoel dat ik heb gehad al die jaren .Spijt schuld liegen dat nooit meer.Zeker met al die reclames tegenwoordig over gokken ,ongelooflijk.Maar inderdaad met eens een roker altijd een roker zo is het ook met gokken .Dus je zal je hele leven waakzaam moeten zijn .Maar wat ik zeg met de tijd is dat gevoel er misschien sporadisch nog .keep up the good work .
  3. @Anoniem007 Allereerst lekker bezig .Thats the spirit.Het gekke is dat je wel over aankopen nadenkt en die niet wil doen omdat ze teveel kosten maar wel bakken met geld weg gooit aan het gokken zonder te verblikken of verblozen.Je kids moeten je alles waard zijn .En verdienen een goeie vader .Is het niet met materiaal is het wel met liefde omdat je die makkelijker kan geven omdat je goed in je vel zit.Stoppen met roken en drinken is mij helaas nog niet gelukt .Heb op de ene of andere manier altijd iets nodig .Niet dat het zorgwekkend is en het kost me veel minder .(behalve mijn gezondheid dan eventueel).Naarmate de tijd vordert word het echt makkelijker .Hou vol al is het niet voor jezelf dan doe je het voor je kids .We kunnen dit!
  4. Goed bezig blijf volhouden.Ik heb ook denk ook ruim 20 jaar gegokt en me gezin daardoor verloren .Nu bijna drie jaar gok vrij en kan leuke dingen met me dochter doen en dingen voor de kopen.Maar het belangrijkste is het verschrikkelijke gevoel en de leugens na verlies zijn d’r niet meer.Heel veel succes en je kan het .one day at a time .grt
  5. Hoe gaat het nu met het niet gokken @Anoniem007?
  6. Stoppen

    Hulp nodig :-(

    Ja ik heb dit ook meegemaakt .Maar het belangrijkste is stoppen met gokken .Het gaat daarna stapje voor stapje en je moet niet te ver vooruit willen kijken.Inmiddels al 2,5 jaar gokvrij en nooit meer dat gevoel willen ervaren van door de bomen het bos niet meer zien.Succes met gokvrij blijven.Waar een wil is is een weg.
  7. Hey kristallen ik kom ook af en toe nog op deze site om te kijken hoe het iedereen vergaat.ik ben inmiddels meer dan twee jaar gok vrij.Daar is wel een hoop ellende en geld verspilling aan vooraf gegaan .Maar het is gelukt en weinig drang ook.Weet van mijzelf dat als ik ooit weer begin ik weer in die cirkel terecht kom .grt
  8. Heeft heel wat jaren geduurd kan ik je vertellen.Maar was het helemaal spuugzat alle teleurstellingen etc En tuurlijk blijft een terugval altijd mogelijk maar ik voel me nu zo gelukkig en zodra dr een moment komt dat ik het eventueel zou willlen dan denk ik aan alle negatieve dingen achteraf.Maar het mooiste is dat ik er gewoon helemaal niet meer mee bezig ben.Kijk hier nog wel vaak hoe het iedereen vergaat.Maar gebeurd weinig hier dus hopelijk is dat goed nieuws. Op naar vele gokvrije jaren inderdaad voor iedereen .
  9. Nu weer eindelijk weer de twee jaar aangetikt en helemaal geen verlangen of iets van gehad de afgelopen jaren .life is good en voor geen goud wil ik dat gevoel ooit nog terug .
  10. Hey Timberland !Ik leid momenteel gewoon me leven en geniet van de kleine dingen .Heb 20 jaar lang alles weg gegooid .Zeker de thrill was fijn op die tijden maar uiteindelijk bereik je niks helemaal niks en geeft het alleen ellende .De tijd dat ik geen geld uit wilde geven aan andere dingen want stel je voor dat je wat uitgeeft.Om vervolgens bakken met geld te vergokken .Voel me nu goed en niet meer minder waardig omdat ik weer alles heb opgemaakt .Kan me dochter blij maken met dingen (en nee niet alles draait om materiaal )maar het is wel handig als het kan .Over cruks maak ik me geen zorgen ik heb hem op 99 jaar staan en doe net alsof dat ook zo is .Ik kan blijkbaar ook prima niet gokken maar weet uit het verleden dat als ik ga ik ook helemaal tot het gaatje ga.Ik wil gewoon nooit meer dat radeloze gevoel ervaren na een verlies .hoop dat het jou ook goed gaat??
  11. Beste wensen iedereen!het is hier inderdaad vrij rustig al kijk ik wel nog vaak hoe het iedereen vergaat.Ik ben inmiddels al weer bijna twee jaar gok vrij.Bijna vergeten ook hoe het depressieve gevoel is .Wat dan ook soms een valkuil kan zijn.Voel me momenteel beter dan ooit .En wil ook nooit meer terug naar dat oude gevoel .Hoop dat het met iedereen hier goed gaat en het een mooi jaar gaat worden .
  12. @Deswami Voor mij persoonlijk geld dat ik eindelijk de persoon ben die ik wil zijn .geen leugens en bedrog meer .Het leven leven dat ik wil leven ,openstaan voor mensen en niet meer het idee hoe ik de maand ga doorkomen .Geen drang meer om te gokken hebben.Ik geniet met volle teugen en natuurlijk zijn er ook tegen slagen maar vroeger had ik dan gokken als uitvlucht wat de situatie alleen maar verergerde .Maar het belangrijkste is dat ik een goeie vader voor me dochter kan zijn want dat verdient ze .En niet alleen op de financiële manier maar ook geestelijk.
  13. Ja ik kijk af en toe ook op het forum en zie weinig.Als ik voor mijzelf spreek ben ik al 1,5 jaar gokvrij en gelukkig .Ook geen drang meer om te gokken gelukkig .
  14. Stoppen

    Nu is het oprecht klaar!

    Ik heb meer dan 20 jaar gegokt en ook een keer 2 jaar gestopt geweest maar deze keer zit het in me hoofd anders .ik kon het niet meer aan steeds die smoezen en mensen teleur te stellen .Je moet ook niet te ver weg kijken dan denk je dat je er niet uitkomt .stukje bij beetje word het steeds beter en ga je uiteindelijk geld over houden en denk je zelfs niet meer aan gokken .ik probeer hier af en toe te kijken met de hoop dat het iedereen beter gaat .het is het allemaal niet waard .grt
  15. Stoppen

    Nu is het oprecht klaar!

    Ik herken ook alle verhalen en het lukt mij nu al Meer dan een jaar gokvrij te blijven .aan het begin is het moeilijk maar zeker niet onmogelijk.het gevoel te ervaren weer van het leven te genieten en geen excuses meer van geen geld hebben .en er voor je kind(eren) kunnen zijn zowel lichamelijk als geestelijk is een top gevoel.kom op we kunnen het grt
  16. Het grootse geluk is als ik de glimlach van mijn dochter kan zien .dat is voor mij wel een goeie drijfveer.hoeft niet eens iets te kosten lekker zwemmen of een speeltuin zijn vaak gratis.ben zelf ook veel gaan wandelen .moet zeggen dat nu ik weer veel aan het werk ben (werk in de horeca)me leven een stuk gestructureerder is en ik weinig tijd heb om ook maar over gokken na te denken .succes iedereen
  17. Het is hier inderdaad vrij rustig .wat kan betekenen dat iedereen redelijk goed bezig is .ikzelf nu ook sinds iets meer dan een maandje helemaal gok vrij en ook helemaal de behoefte niet.ben weer aan het werk en denk dat de Corona crisis dr ook redelijk veel aan bij gedragen heeft dat ik weer ben terug gevallen.dit is nooit een goed excuus want je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen daden .Dat besef ik me ook maar al te goed .maar je moet het per dag bekijken en niet te ver vooruit want als je daar aan denkt dan lijkt het hopeloos .succes iedereen en blijf focus houden !zeker voor de mensen die naar de casino’s gingen ,ikzelf was meer een online gokker .
  18. Stoppen

    Probleem gokker

    Je moet ook in kleine stapjes denken .want als ik naar mijzelf kijk als je te ver vooruit kijkt denk je dat dat nooit gaat lukken .ik heb een hele periode niet gegokt en dan gaat het vanzelf als je bezig blijft en dan denk je er ook niet eens aan .maar als je dan eindelijk weer wat hebt opgebouwd komt de echte test .dan kan alles binnen een mum van tijd weer weg zijn .alles waar je zo lang over hebt gedaan om op te bouwen .
  19. Dit zijn de eerste stappen in herstel super goed man .fijn om te horen .laat even weten hoe alles verloopt .succes
  20. Stoppen

    Probleem gokker

    @Futurebrightbij mij gaat het tegenwoordig ook weer wat beter maar ik heb wel slapeloze nachten gehad helaas .kon ook wel paar duizend vergokken wat ik eigenlijk niet had .ook ooit zoals jou begonnen en toen online gokken ontdekt en daar ging het pas echt mis .je ziet niet meer wat er uit gaat en de roes is helemaal gestoord .zou je extra te besteden geld uit handen geven als ik jou was .dan is de verleiding er ook niet zoals je zelf zegt.geen geld geen gokken .
  21. Als het zakelijk gezien nog te overzien is moet je gewoon vertellen en dan kan je weer opbouwen !
  22. Vertellen is de beste optie hoe rot je er ook over voelt het helpt en lucht op en je hoeft het niet meer te verbergen.het is een mooie en goede stap naar herstel geloof me .ik heb me gezin destijds verloren en wens dat niemand toe.het is een kut ziekte .
  23. Stoppen

    Probleem gokker

    @Futurebrightneem van mij aan vele zijn denk zo begonnen .aan het begin nog controleerbaar maar word van kwaad tot erger .en het verliezen is nog niet eens het ergste het is het winnen dat je steeds meer wil laten gokken .neem van mij aan als je eenmaal een gokker bent van extreme kan je nooit meer normaal gokken .ik heb jaren geleden me gezin verloren door het gokken .dat wens ik niemand toe.we zijn over het algemeen weldenkende mensen en niet dom .behalve als het op gokken aankomt .een gokker moet zich met geen enkele vorm van gokken bezig houden .probeer je alleen maar te behoeden maar dat is mijn mening .succes man.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...