Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Futurebright

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Futurebright's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Trots kan ik zeggen dat ik erbij hoor.We gaan nu voor 1 jaar!20 april was de laatste keer.
 2. Futurebright

  Probleem gokker

  We hebben weer en kleine mijlpaal bereikt!Ben nu 6 maanden gokvrij!Ander doel heb ik ook bereikt en is dat ik weer 5 kg afgevallen ben,dubbel feest. De drang heb ik eigenlijk helemaal niet meer op dit moment.Blijf wel waakzaam.Financieel gaat het ook lekker en al wat op kunnen bouwen.Probeer geen compensatie gedrag te vertonen door het op te maken aan materiële dingen,was wel onrustig in het begin met geld op de bank maar ook dat is weg. Dat het rustig is op het forum is denk ik en mix van impulsieve personen die weer teveel geld er door heen gejaagd hebben en wat schrijven en binnen 2 weken niks meer van hoort en waarschijnlijk in oude patronen vervallen en gelukkig ook positieve verhalen van personen waar het gewoon goed mee gaat en de rust hebben en hier niet meer naar toe gaan.Het beste wat wat voor mij heeft gewerkt is om hier en draadje te beginnen wat mij scherp houdt. blijf het benadrukken dat balans,rust,sporten en sociaal samen gaan en het makkelijker maakt. ook ik blijf angstig bij de gedachten dat mensen na en paar jaar gokvrij toch weer begonnen zijn…maar deze 6 maanden pakt niemand mij in ieder geval meer af.Heb ook veel aan jullie te danken en ben blij dat je forums als dit hebt.
 3. Futurebright

  Probleem gokker

  Hoi fleurrie Je schrijft bij twee topics precies hetzelfde…wat is je intentie nou echt?Dit forum is om te stoppen met gokken en niet en forum voor gokkers.Wat Dred in het ander topic al zei….Gokken is niemand rijk mee geworden…Pokeren is en ander verhaal,maar dat is ook maar voor en kleine 5% van de wereld weggelegd m heel erg veel te verdienen.Je mindset is verkeerd en ook dat geld gaat op.Zoals gezegd je mindset is helemaal verkeerd en lees alle verhalen nog eens en wees heel eerlijk naar je eigen ik!succes
 4. Futurebright

  Probleem gokker

  Hoi fleurrie denk dat je het beste aan je mindset kan werken,als je verslaafd aan geld bent zal je nooit rust vinden,het zal nooit genoeg zijn en ik denk dat je dan soms vergeet wat het leven echt in houdt.Als je drive om heel veel geld te verdienen te groot is zou ik in iedergeval de energie niet in gokken stoppen.Ook is een klapper voor jou nooit voldaan omdat je teveel van geld lijkt te houden.Positief is dat je weet waarom en ook hulp zoekt middels deze forum. zelf alweer bijna 5 maanden gokvrij en ben gelukkiger dan ooit.Heb en paar dagen wel en heftige craving gehad om weer en keer voor 50€ te gokken en verlies accepteren,herkende gelijk dat ik weet als ik wat opbouw en zou verliezen ik waarschijnlijk weer in het oude ritueel zou vervallen….En ben vrij autoritair en wil niet falen en vooral eerlijk zijn naar mijzelf en ook het forum hier,en had dan toch moeten zeggen..dat gaf mij ook wel kracht om het niet te doen!Het forum en jullie helpen mij dus wel degelijk en hoop gokvrij te blijven voor het leven!
 5. Futurebright

  Probleem gokker

  4 maanden gokvrij!Wat en heerlijk gevoel.Lang geleden dat ik zo lang niet gegokt heb.Ondanks ik soms nog weleens onrustig ben vraag ik mij gelijk af waarom ik dat ben,het antwoord is eigenlijk omdat het zo heel goed gaat en ik met al mijn doelen goed op weg ben!Klinkt toch raar,onrustig voelen omdat het zo goed gaat…waarschijnlijk ook de angst voor en verval,maar heb eigenlijk geen drang naar gokken. Wat en positieve verhalen gelezen van mede forumleden!Doet mij goed om te horen en zo zie je dat alles samengaat.Sporten,gezond eten,werken en doelen stellen. Lang nagedacht of ik wat meer over mij wil vertellen..wil toch redelijk anoniem blijven..maar omdat ik zoveel positieve verhalen lees en ook wel trots ben hoe het nu gaat toch vertellen. Had en fietsongeluk en paar maanden geleden gehad,letterlijk 2 dagen later zou ik werken maar ging niet door.Om de verveling aan te gaan ben ik veel gaan eten en kon eigenlijk ook niet veel meer.Veel aangekomen wat al opgebouwd was met de Corona periode…doel was nadat ik en maandje geleden weer pijnvrij was flink de beuk erin en afvallen en veel sporten!Dat is gelukt ben 8 kg minder en sport vijf tot zes keer per week en werk ook weer sinds en maand!!Grootste overwinning is toch wel niet vervallen in het gokken en gelijk deuren slaan!Mijn voornaamste doel is gokvrij blijven en een marathon uitlopen.Heb trouwens zelfs en kleine buffer opgebouwd en voel mij echt gelukkiger. Van veel personen hoor je na en opwelling eigenlijk niks meer…hoop dat het positief is maar denk vaak toch aan een terugval. Volgende babystapje is 6 maanden gokvrij zijn en nog fitter zijn. gogogo
 6. Futurebright

  Probleem gokker

  Eerste doel bereikt!We zijn over de 3 maanden en gaan voor en half jaar. Ik merk zoveel verschillen als je niet gokt.De rust is en fijn gevoel.Soms moest ik creatief zijn om rond te komen aan het eind van de maand,dat heb ik nu niet. Kan alleen maar herhalen om niet te gaan gokken en je mindset te veranderen.Is makkelijk gezegd dan gedaan uiteraard. Op naar de 6 maanden!
 7. Futurebright

  Probleem gokker

  Gefeliciteerd met het mooie nieuws!Dat zijn de mooie dingen in het leven. als het allemaal nog vers is,kan je brein heel heftig reageren en is dat ook herkenbaar.Je zal nog wel vaker geconfronteerd worden met dit gevoel van analyseren en wat als…Maar dat gevoel zal ook steeds minder worden. Voor vele is het lege gevoel wel herkenbaar,heeft heel veel met en laag zelfbeeld te maken.Bij mij helpt sporten,sociale contacten en balans.Bij balans moet je denken aan regelmaat en burgerlijk leven(saai i know!)Met zo af en toe een beloning van festival of iets anders leuks.
 8. Futurebright

  Probleem gokker

  Dat lege gevoel is zo herkenbaar.Werk ook veel heb en vrouw met twee heerlijke kinderen en toch het lege gevoel ervaren.Wat ik wel dondersgoed weet is dat de kleine dingen in het leven je gelukkig maken en de kids ook,klinkt heel cliché maar zit echt wel wat in. doe het niet!Ga geen Ek winnaar betten.Het is het niet waard om nog meer geld in iets te pompen waar je spijt van gaat krijgen.Ook als het de het juist is en het op je account komt is de kans groot dat je doorgaat met betten en het weer ik is.Je blijft in een vicieuze cirkel uiteindelijk.Geld ben je kwijt maar straks ben je het belangrijkste kwijt en dat kan je vrouw of werk zijn.Zie het als leergeld en besteed het uit aan leuke dingen waar je blij van wordt.
 9. Futurebright

  Probleem gokker

  Dom is niet de juiste woordkeuze.We doen allemaal onverstandige dingen.Belangrijk is dat we ervan leren en het beter doen.Nu ligt het bij verslavingen anders.Vaak ligt het aan trauma’s en dat leidt weer tot en laag zelfbeeld.Vaak zoeken we dan naar en uitlaatklep en dan is gokken en gevaarlijk spelletje waar we ingezogen worden. Stop met gokken en je zelfbeeld en trots zal groter zijn.Ben zelf nu ruim twee maanden gokvrij en het gevoel is heerlijk.Voel rust en trots.Iedereen kan het als je maar hard genoeg aan jezelf werk.keep up the motivation!!
 10. Futurebright

  Probleem gokker

  Hey leraar 1979 Heb je verhaaltjes en eigen draadje even doorgenomen.Vaak zijn grote sport evenementen en trigger om sportbetjes te plaatsen en kan het heel hard gaan als je begint met tilten(geld zo snel mogelijk terug willen winnen).2500 is en flink bedrag om te verliezen maar misschien ook gelijk goed om met de feiten geconfronteerd te worden.Positief is dat je gelijk herkent dat dit niet normaal is en je aan alles voelt dat dit niet juist is. Het forum houd mij erg scherp en ook al is het rustig,krijg ik veel energie als er weer geschreven wordt en uiteraard meer energie als het goed en positief is ,maar bij slechte verhalen probeer ik mensen ook op mijn manier te motiveren en krijg ik ook energie van. Er staan gelukkig zoveel nuttige informatie op dit forum.
 11. Futurebright

  Probleem gokker

  Even en kleine update. We zijn de twee maandjes gepasseerd en gaan naar de drie maanden.Vandaag 63 dagen niet gegokt en we gaan lekker door. Had het begin aan het EK toernooi de eerste grote uitdaging en heb deze overleefd.De rust is terug en het beetje drang om toch en betje te plaatsen heb ik niet meer.Als ik er op terug kijk waren dit momenten als ik even gestopt was om er geleidelijk weer in gezogen te worden. Zag ook de crypto voorbij komen op dit platform maar zou heel voorzichtig zijn en zeker niet beginnen met traden omdat de koers heel erg verschilt en je echt wel veel kennis ervan moet hebben anders is het ook maar gewoon gokken…. Ik voel mij trots en voel rust.Eigenwaarde komt ook langzaam terug en herken de gevaren meer en meer(leergeld) Vergeet niet dat jij het moet doen en anderen jou alleen kunnen steunen.Veel meer als 3 maanden heb ik nooit langer volgehouden dus laten we gaan voor en primeur en het uiteindelijk helemaal achter mij te laten.Ben vastberaden en blijven progressie maken met babystapjes. succes iedereen!!!
 12. Futurebright

  Probleem gokker

  We gaan richting de twee maanden.Nu is dat nog niet eens de grootste uitdaging,omdat het wel eens vaker gepaard ging met 2 tot 3 maandjes stoppen.Voel vandaag en kleine onrust ontstaan omdat het EK voetbal begint en dan dwaalt het toch in mijn hoofd.Een tientje kan geen kwaad en anders op winnaar toernooi....Zijn toch alarmbellen die afgaan,zodoende schrijf ik het even van mij af.Aangezien ik niks met roulette of slots heb,zijn sportbets wel en trigger,en al helemaal met dit soort evenementen.Ik ga er geen euro instoppen want dat tientje kan dan weer oplopen naar 100... herkenbaar bij anderen trouwens?Als en groot evenement begint je denkt ach nu kan het wel een keertje....
 13. Zeker goed bezig gerrie! Let wel op balans,vaak willen we beloond worden als we hard werken.Dan kan je naar en klein tijdje ook denken ach een keer gokken voor ontspanning kan wel....Daar ligt ook gevaar.Ook ik werk graag hard(horeca)en na en lange week hard werken en voldoening dacht ik ook ach 10€ kan geen kwaad..Ook dat is gevaarlijk.Nu probeer ik daar zeer bewust van te zijn en plan ik mijn vrije dagen vol met andere leuke dingen en sporten.Wilskracht is en spier dat we moeten trainen en ook moe wordt dus moeten we alert blijven. maar een week niet gokken moet al lekker voelen.De rust zul je na een maandje al voelen en het gevoel voor gokken zal steeds minder worden.Zelf ga ik richting de 2 maanden en heb op dit moment heel weinig zin om te gokken.
 14. Hey gerrie, Mook wij zitten nog in een vroeg stadium.De mindset is gevonden en de rust ook.Er is zoveel meer dan gokken(geld weggooien)Probeer het op te bouwen,vaak hebben wij gokkers en laag zelfbeeld.Probeer deuren open te slaan en vaak praat je jezelf aan dat je lui bent.Koop en racefiets en ga de natuur in of begin met wandelen nu het mooi weer is.Wandelen heb ik trouwens ook veel gedaan met podcasten luisteren en 2 uurtjes lopen.Ga naar de speeltuin met je kids ook dat zal je dopamine geven!Bedenk dat je nu ook naar de bioscoop kan of pretpark ipv uit te geven aan gokken.Als je dat probeert zul je enorm trots en voldaan voelen,want je weet dat het geld goed uitbesteed wordt.En daarnaast en klein spaarpotje opbouwen.Just do it!Het is zo zonde om je geld in een bodemloze put te gooien terwijl je grootste rijkdom al hebt(kids)sterkte en veel succes met de strijd!!
 15. Erkenning en veel lezen,dat heb ik gedaan.Voor het eerst posten en goed in de spiegel kijken.Heb ook kinderen en dat is mijn grootste drive!Ik wil hun alles kunnen geven en toen ben ik ook gaan beseffen dat die extra 100€ ook naar kleding of er iets leuks voor kan kopen.Denk in babystapjes en wees echt eerlijk naar jezelf en uiteraard ook naar anderen.Sporten is heel breed.Er is vast wel en sport waar je motivatie uithaalt.Het kan van hardlopen naar zwemmen of teamsport (goed voor sociale contacten)Bedenk wat voor jou echt belangrijk is en haal je drive daar uit.Op die manier bekijk ik het nu en gaat heel goed,dat maakt mij ontspannen en voldaan.Heel veel sterkte en wees niet te streng op jezelf mocht je toch in de fout gaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...