Spring naar bijdragen

Fleurrie

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Fleurrie's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Fleurrie

    Hulp nodig :-(

    Heb je een privebericht gestuurd
  2. Fleurrie

    Hulp nodig :-(

    Hoi allemaal, Ik zie door de bomen het bos niet meer.. Ik heb schulden en weet niet meer hoe ik eruit moet komen. Gelukkig inmiddels wel gestopt met gokken :-). Heeft iemand die ook meegemaakt en hoe hebben jullie dit uiteindelijk opgelost? Liefs
  3. Hoi Hello 1982, Helaas stop(te) ik nooit op tijd….. Ik heb bij meerdere instanties nu schulden opgebouwd. Bij de zorgverzekering 800 euro (door hoog eigen risico). Dit moet ik ook bijvoorbeeld morgen betalen en dat heb ik niet.. Iemand die mij kan helpen hiermee? Daarnaast bij een kennis nog een schuld lopen, bij Santander en helaas een grote rekening van de garage. Heb mijn auto nodig voor mijn werk…..
  4. Hoi allemaal, Ik heb hier mij ook ooit eens aangemeld. Het ging hartstikke goed, maar helaas toch weer misgegaan. Nu zo erg dat ik diepe schulden heb en niet meer weer hoe ik dit moet gaan betalen. Kan iemand mij helpen? Liefs
  5. Fleurrie

    Jezelf vergeven?

    Hé Bas, Precies dit heb ik inderdaad ook… Helaas een terugval gehad
  6. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Hoi allemaal, Wat is dit leven zwaar zeg. Het ene moment gaat het oké en begint er acceptatie te komen, het andere morgen kan ik echt alleen maar huilen. Ervaren jullie dat ook zo? Vanochtend heb ik gebeld met Agog en ik mag deelnemen aan de meetings. Aankomende week kan ik niet door mijn werk, maar die week erop wil ik starten. Ik hoop zo meer rust te vinden. Doet een van jullie dat ook? Volgend weekend ook het gesprek aangaan met mijn partner dat ik ziek ben in mijn hoofd en ik hulp nodig heb. Hebben jullie tips hoe dit aan te pakken?
  7. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Nee dat denk ik ook niet. Maar heb er nog nooit van gehoord of over gelezen. Dus was benieuwd jullie wel.
  8. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Ze hebben mij ook gevraagd hoeveel geld ik dan terug zou willen hebben, waarom, wat het effect is etc.
  9. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Nou ik heb nergens om gevraagd. Ik ben een chat gestart in Unibet dat ik verslaafd ben en dat ik hulp nodig heb en of ze iets voor mij konden doen. Toen hebben ze contact opgenomen met mij en het account geblokkeerd. Daarnaast kreeg ik een berichtje dat ik telefonisch gebeld zou worden door die afdeling om alles te bespreken. Vanmiddag het belletje gehad en alles uitgelegd. De man vertelde mij dat hij mijn verhaal ging neerleggen bij de commissie en mijn zaak beoordeeld zal worden of ik misschien geld terug krijg. Het was een minimale kans en ik ga er natuurlijk vanuit dat het niet zo is, maar ik was benieuwd of jullie hierover wel eens hebben gehoord.
  10. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Hoi allemaal, Ik heb vanmiddag een gesprek met Unibet gehad. Ze hebben mij gebeld en ik heb mijn verhaal uitgelegd. Hij gaat het doorsturen naar het department en zij gaan beoordelen of ik (een deel) geld terug krijg. Wel een hele kleine kans zegt hij uiteraard. Iemand ervaring mee?
  11. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Dankjewel voor de reactie
  12. Fleurrie

    Voorstellen

    Hoe gaat het?
  13. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Ik heb net contact opgenomen met Unibet en mijn account is gesloten. Het wordt nu bekeken door het development. Weet jij of er enige kans is dat ik wat terugkrijg? Er werd gezegd dat er naar gekeken werd en ik geduld moest hebben. Moest ook een paar vragen beantwoorden.
  14. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Ik heb dat al een keer eerder gedaan. Hij zei toen dat wanneer het nog een keer gebeurt hij niet weet of we nog samen kunnen zijn… Helaas won de verslaving het…
  15. Fleurrie

    Bang om terug te vallen

    Jullie hebben gelijk dat het een ontkenningsfase is… Ik heb net besloten om definitief mijn account te verwijderen. Ik merk dat er een onrust heerst ook al houd ik mijzelf aan het ‘plan’. Ik wil van mijn stress af en weer leven. Ik durf het alleen mijn vriend niet te vertellen… Hoe zijn jullie hiermee omgegaan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...