Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Tiswa

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tiswa

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Bob wil je mij eraf halen. Ik heb het helaas niet waargemaakt en ben vanaf gisteren aan het drinken.
 2. Dankjewel @Bob en gefeliciteerd met jouw 54 maanden!
 3. Tiswa

  1 week nuchter

  Even een update, Dag 41 nu als ik t goed heb. Nog geen moment gehad dat ik op het punt stond om te gaan drinken. Wel genoeg momenten dat ik heb gedacht 'nu zou ik me toen ik nog dronk helemaal klem hebben gezopen' . Nu verdoof ik mijn gevoelens niet, maar probeer ik ze te ondergaan en er komen ook fijne en leuke voorbij gelukkig! Ben de laatste dagen wel tegen vanavond op aan het kijken, want ga een bijzondere vriendschap opzeggen. Na meerdere keren zonder succes aan te hebben gegeven dat er te veel van me werd gevraagd is dit de juiste beslissing. Pfff maar wat zie ik er tegen
 4. Tiswa

  Voorstellen

  Welkom Willemijn, Wat dapper van je dat je hulp hebt gezocht. Je klinkt vastberaden, zet m op!
 5. Goeiemorgen deze morgen. Lekker bakkie Yvonne! Voor iedereen een fijne dag.
 6. Tiswa

  Zondag 8 november

  Oh gelukkig niet van de pijn of ander ongemak @ikkanhet Ik moet zeggen dat ik het ook wel fijn vind om vroeg wakker te worden zonder kater. Echt wat fijn dat ik geen katers meer heb!
 7. Tiswa

  Zondag 8 november

  Vindt je dat fijn of komt het door ongemak? Ik ben sinds ik gestopt ben met drinken ook wel een stuk vroeger wakker dan eerst.
 8. Tiswa

  Zondag 8 november

  Goeiemorgen allemaal! Jij was er vroeg bij @ikkanhet Ben je vaak vroeg wakker?
 9. Goeiemorgen! Gefeliciteerd met je moeder @ikkanhet Dadelijk naar de tandarts. Ik maak er het beste van, want hij is heel aardig. Toch ben ik dan altijd chagrijnig en dat is dan weer verdwenen wanneer ik daar de deur weer uitloop.
 10. En zo is het, wat prachtig gezegd Reacher.
 11. Schuif maar gezellig aan vanmiddag @ikkanhet
 12. Goeiemorgen! Vandaag een rustig dagje. De kinderen zijn vrij en we gaan samen een hazelnootschuimtaart bakken.
 13. Goedemorgen! Gisterenavond heel het draadje 'wat zijn jouw negatieve ervaringen met drank' doorgelezen. Pfff wat kwamen er een hoop herinneringen boven en wat heeft iedereen toch veel meegemaakt. Zal er een dezer dagen ook mijn bijdrage leveren...al is t niks nieuws, alles staat er al beschreven. Bedankt voor de koffie Yvonne Dadelijk even lekker wandelen in de bossen, het is hier prachtig weer. Fijne dag en sterkte voor degenen die het nodig hebben.
 14. Goedemorgen! Gefeliciteerd Bor Vandaag ga ik weer kleine stapjes en keuzes maken waar mijn toekomstige ik blij mee zal zijn. Iets meer dan een maand droog en de ene dag voel ik me beter dan de andere. Fijne dag en sterkte voor degenen die het nodig hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...