Spring naar bijdragen

Tiswa

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Tiswa geplaatst

  1. Tiswa

    Jaarpact

    Bob wil je mij eraf halen. Ik heb het helaas niet waargemaakt en ben vanaf gisteren aan het drinken.
  2. Tiswa

    Jaarpact

    Dankjewel @Bob en gefeliciteerd met jouw 54 maanden!
  3. Tiswa

    1 week nuchter

    Even een update, Dag 41 nu als ik t goed heb. Nog geen moment gehad dat ik op het punt stond om te gaan drinken. Wel genoeg momenten dat ik heb gedacht 'nu zou ik me toen ik nog dronk helemaal klem hebben gezopen' . Nu verdoof ik mijn gevoelens niet, maar probeer ik ze te ondergaan en er komen ook fijne en leuke voorbij gelukkig! Ben de laatste dagen wel tegen vanavond op aan het kijken, want ga een bijzondere vriendschap opzeggen. Na meerdere keren zonder succes aan te hebben gegeven dat er te veel van me werd gevraagd is dit de juiste beslissing. Pfff maar wat zie ik er tegenop.
  4. Tiswa

    Voorstellen

    Welkom Willemijn, Wat dapper van je dat je hulp hebt gezocht. Je klinkt vastberaden, zet m op!
  5. Tiswa

    Zondag 8 november

    Oh gelukkig niet van de pijn of ander ongemak @ikkanhet Ik moet zeggen dat ik het ook wel fijn vind om vroeg wakker te worden zonder kater. Echt wat fijn dat ik geen katers meer heb!
  6. Tiswa

    Zondag 8 november

    Vindt je dat fijn of komt het door ongemak? Ik ben sinds ik gestopt ben met drinken ook wel een stuk vroeger wakker dan eerst.
  7. Tiswa

    Zondag 8 november

    Goeiemorgen allemaal! Jij was er vroeg bij @ikkanhet Ben je vaak vroeg wakker?
  8. Goeiemorgen! Gefeliciteerd met je moeder @ikkanhet Dadelijk naar de tandarts. Ik maak er het beste van, want hij is heel aardig. Toch ben ik dan altijd chagrijnig en dat is dan weer verdwenen wanneer ik daar de deur weer uitloop.
  9. En zo is het, wat prachtig gezegd Reacher.
  10. Schuif maar gezellig aan vanmiddag @ikkanhet
  11. Goeiemorgen! Vandaag een rustig dagje. De kinderen zijn vrij en we gaan samen een hazelnootschuimtaart bakken.
  12. Goedemorgen! Gefeliciteerd Bor Vandaag ga ik weer kleine stapjes en keuzes maken waar mijn toekomstige ik blij mee zal zijn. Iets meer dan een maand droog en de ene dag voel ik me beter dan de andere. Fijne dag en sterkte voor degenen die het nodig hebben.
  13. Goedemorgen allemaal, ik werd wakker en het eerste waar ik aan dacht was een goulashkroket. Misschien kan ik die combineren met een paar sterke bakken koffie en een blikje golden power na. Tis maar goed dat ik geen frietpan heb. Koffie dronk ik nooit en redbullzooi ook niet, hebben/hadden jullie ook rare eet of drinkgewoontes gekregen na het stoppen met alcohol? Fijne dag en sterkte voor degenen die het nodig hebben.
  14. Goedemorgen, mag ik me hier zo af een toe eens in mengen? Cleo het ligt niet aan jou, t ligt aan het mens-zijn. Wat Yvonne zegt probeer ik ook wel te doen nu met deze kortere dagen. Naar buiten, bewegen en wat licht meepakken. Fijne dag allemaal en sterkte voor degenen die het nodig hebben.
  15. Dat klopt Pinkman. Dankjewel.
  16. Tiswa

    Jaarpact

    Gefeliciteerd Bob! En bedankt
  17. Ik ben er nog niet zo lang. Weet soms niet zo goed hoe met t forum om te gaan.
  18. Tiswa

    1 week nuchter

    Gefeliciteerd met jouw 2 maanden Petra!
  19. Tiswa

    1 week nuchter

    Het is een uitdaging om met gevoelens om te gaan. Dat gaat op en af. Gisteren heb ik uit onmacht 7 borden kapotgesmeten. Vroeger zou ik 2 flessen wijn hebben leeggedronken. Het luchtte op, dus ga nog een stapel borden halen bij de kringloop.
  20. Tiswa

    1 week nuchter

    Jullie woorden raken me. Voor het eerst in al die jaren durf en kan ik me hierover uitspreken en het wordt nog begrepen ook! Dank jullie wel Mooi Bob! Als het bij je past is Eckhart tolle ook heel rustgevend om naar te luisteren. Op YouTube is veel van hem te vinden.
  21. Tiswa

    1 week nuchter

    Dankjewel Bumperjim, ik zal t zo nu en dan nodig hebben. En ja die emoties..tiswa. Wanneer ze me te veel worden kijk ik soms of ik wat heb geleerd van Eckhart tolle en Jan Geurtz. Ook rotgevoelens even durven voelen maakt dat ze vaak al vanzelf afnemen heb ik sinds kort mogen ondervinden. Heel bijzonder vind ik dat.
  22. Tiswa

    1 week nuchter

    Je mag trots zijn op jezelf Petra! Ik leef met je mee, terwijl ik je eigenlijk niet eens ken. Gek hè? Het schept toch een soort band dat samen niet drinken. Een half uurtje i.p.v. een halve dag aandrang voelen om wijn te kopen is ook al een hele vooruitgang. Ik vermijd die situaties ook nog zoveel mogelijk hoor. En dat zal ik nog wel een poosje blijven doen. Je wordt er dan wel bewust van hoe grote plaats de alcohol innam in je leven.
  23. Tiswa

    1 week nuchter

    Dankjewel Yana, lief van je. Na alle mislukte pogingen om te minderen voelt dit als de enige juiste keuze. Ik heb er ook een heel ander gevoel bij dan alle voorgaande pogingen. Maar ik besef dat ik er nog lang niet ben en soms is t best zwaar. Vanaf 30 september tot nu heb ik meer gehuild dan ik normaal in 5 jaar tijd doe. Maar zelfs dat voelt ergens ook wel goed.
  24. Tiswa

    vrijdag 9 oktober

    Sterkte met het verlies van Arie knakker. En een knuffel voor jou. (Als je geen knuffel wilt van een vreemde kun je m gewoon laten liggen) Ik lig al even wakker. De kinderen zijn bij opa en oma. Vroeger zou ik nu met maten rond deze tijd nog aan het filosoferen zijn onder het genot van wijn, bier, sigaretten en een dikke sigaar. Alvast een goedemorgen allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...