Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Malou

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  27
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Malou

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Malou

  Malou

  Nu 2 weken niet gedronken. Ik voel me al wat beter. Ik wil het nu gaan volhouden. Het is het niet waard, zoveel nadelen heeft het.
 2. Malou

  Malou

  Fijne kerstdag!! Een of twee keer per week drink ik toch nog. Na veel stop pogingen. Wil stoppen maar de verleiding is er vaak toch. Op maandag leuke dagbesteding arbeidsmatig. Wil meer dat soort positieve dingen gaan doen. Afgelopen woensdag tot in middag uitgeslapen met drank, wordt er zo ongemotiveerd van. Verwaarloos huishouden en koken.
 3. Malou

  Harald

  Ik volg je vaak. Zelf nu 2 dagen droog. Elke week gaat het een keer mis. Lijkt het toch weer prettig bij onrust. Sinds 2009 laatste jaren veel stop pogingen.
 4. Malou

  Harald

  Ik ben na veel geworstel en stop pogingen nu 8 weken gestopt. Ik wandel veel en geniet van de natuur. Ik kan met 2 ochtenden dagbesteding beginnen als dat centrum weer open gaat. Ik lees jouw bijdragen altijd.
 5. Malou

  Dinsdag 28 april

  Nog wat tv kijken. En zo nog een wandeling maken. Wat opgeruimd enzo. Niet drinken vandaag geen probleem.
 6. Vandaag 7 weken geen alcohol gedronken. Weer goed geslapen laatste nachten. Ik wandel nu veel. Vermaak mij goed.
 7. Malou

  Malou

  Sinds 10 maart van dit jaar heb ik niet meer gedronken. Afgelopen jaar was ik steeds terug gevallen. Na 11 jaar gebruik. En behandeling in 2017 toen was ik 9 maanden gestopt. Ik heb verschillende vervelende situaties mee gemaakt. Nu heb ik uitzicht op een kleine beschutte baan als het weer kan ivm corona. Ik wandel veel en geniet van de natuur dicht bij huis. Ik heb mijn woonkamer en balkon gezellig met planten gemaakt. Ik heb wat Facebook contact aangehaald. Mij gedachten zijn positiever. Ik haal veel meer uit de dagen.
 8. Malou

  Harald

  Ik vond wandelen bij mijn manie opname al dan niet onder begeleiding prettig. Om even weg te zijn. Els Noorlander zegt bij één behandeling stoppen ziet ze vrijwel nooit. Er moet veel te veel worden geleerd en getraind. Na 5 of 6 behandelingen lukt het vaak wel.
 9. Malou

  Harald

  Prettig weekend, het zal wel stil zijn op de afdeling. Je bent goed bezig. Uit verveling of een duf gevoel is het voor mij ook iets lastiger.
 10. Malou

  Harald

  Maak er wat moois van.
 11. Malou

  Harald

  Mensen zijn leuker dan flessen.
 12. Malou

  Harald

  Begin lekker fris aan de opname of andere hulp. Misschien kom je wel net als ik in een roes van prettige gedachten. En wat meer contact een beetje met buren of met groepsleden. Ik had dat nu dat begon ook erg sterk omdat ik bipolair ben. Maar nu nog steeds.
 13. Malou

  Harald

  Goedemorgen Harald, we denken aan je.
 14. Malou

  Harald

  Mij helpen drank liedjes zoals het opgewekte Ierse "The wild rover" van The High Kings. En "Seven drunken nights" van Celtic Thunder. Anders "blauw" van The Lau, The Scene. Ik heb via You Tube de laatste 2 maanden heel veel muziek geluisterd. Dat maakt gevoelens los. En daar bij rondlopen. Verder leren wij met de groep: Dat piekeren na afloop van een situatie of over situaties uit het verleden je geen enkel goed doet.
 15. Malou

  Harald

  Je bent de moeite waard. Zoals iedereen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...