Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Malou

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Malou

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Malou

  Harald

  Ik ben na veel geworstel en stop pogingen nu 8 weken gestopt. Ik wandel veel en geniet van de natuur. Ik kan met 2 ochtenden dagbesteding beginnen als dat centrum weer open gaat. Ik lees jouw bijdragen altijd.
 2. Malou

  Dinsdag 28 april

  Nog wat tv kijken. En zo nog een wandeling maken. Wat opgeruimd enzo. Niet drinken vandaag geen probleem.
 3. Malou

  Maandag 27 april 2020

  Vandaag 7 weken geen alcohol gedronken. Weer goed geslapen laatste nachten. Ik wandel nu veel. Vermaak mij goed.
 4. Malou

  Malou

  Sinds 10 maart van dit jaar heb ik niet meer gedronken. Afgelopen jaar was ik steeds terug gevallen. Na 11 jaar gebruik. En behandeling in 2017 toen was ik 9 maanden gestopt. Ik heb verschillende vervelende situaties mee gemaakt. Nu heb ik uitzicht op een kleine beschutte baan als het weer kan ivm corona. Ik wandel veel en geniet van de natuur dicht bij huis. Ik heb mijn woonkamer en balkon gezellig met planten gemaakt. Ik heb wat Facebook contact aangehaald. Mij gedachten zijn positiever. Ik haal veel meer uit de dagen.
 5. Malou

  Harald

  Ik vond wandelen bij mijn manie opname al dan niet onder begeleiding prettig. Om even weg te zijn. Els Noorlander zegt bij één behandeling stoppen ziet ze vrijwel nooit. Er moet veel te veel worden geleerd en getraind. Na 5 of 6 behandelingen lukt het vaak wel.
 6. Malou

  Harald

  Prettig weekend, het zal wel stil zijn op de afdeling. Je bent goed bezig. Uit verveling of een duf gevoel is het voor mij ook iets lastiger.
 7. Malou

  Harald

  Maak er wat moois van.
 8. Malou

  Harald

  Mensen zijn leuker dan flessen.
 9. Malou

  Harald

  Begin lekker fris aan de opname of andere hulp. Misschien kom je wel net als ik in een roes van prettige gedachten. En wat meer contact een beetje met buren of met groepsleden. Ik had dat nu dat begon ook erg sterk omdat ik bipolair ben. Maar nu nog steeds.
 10. Malou

  Harald

  Goedemorgen Harald, we denken aan je.
 11. Malou

  Harald

  Mij helpen drank liedjes zoals het opgewekte Ierse "The wild rover" van The High Kings. En "Seven drunken nights" van Celtic Thunder. Anders "blauw" van The Lau, The Scene. Ik heb via You Tube de laatste 2 maanden heel veel muziek geluisterd. Dat maakt gevoelens los. En daar bij rondlopen. Verder leren wij met de groep: Dat piekeren na afloop van een situatie of over situaties uit het verleden je geen enkel goed doet.
 12. Malou

  Harald

  Je bent de moeite waard. Zoals iedereen.
 13. Malou

  Harald

  Op de lagere school ging ik lekker met iedereen om. Op de middelbare school werd ik sociaal angstig. En dat bleef zo privé. Ik heb 20 jaar met plezier gewerkt. De laatste jaren van die baan instabiel en aan de drank. Toen een opname wegens bipolaire stoornis sindsdien medicijnen en ggz. Toen gelijk door de reorganisatie werkloos en in de wia en door gedronken. Weer een paar jaar gewerkt geen vast contract gekregen. Nu bij de sociale angst groep. Voel me veel beter. Als je nog drinkt gaat er elke dag een dekentje overheen. Je moet juist veel verwerken en oefenen en veranderen. Sterkte!
 14. Malou

  Harald

  Het komt goed, rustig aan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...