Spring naar bijdragen

Theeleut

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

527 profielweergaven

Theeleut's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik zal me best doen. Vanmiddag eindelijk kunnen praten over hoe ik me voel. En dat heeft me eigenlijk wel opgelucht.
  2. Hoi allemaal @bolletje heb een gebroken nacht gehad, paar keer huilend wakker geworden. Maar toch nog wel aantal uren redelijk geslapen. En je hebt helemaal gelijk dat ik voor mezelf moet opkomen, blijkbaar vind ik dat nog best lastig. @Kannietmeer ik heb nog wel een beetje hulp, waarmee ik over alles kan praten. En dat helpt me ook wel. Vandaag maar proberen lief te zijn tegen mezelf. Dank je wel.
  3. Hoi allemaal, Vandaag ging het de hele dag best goed, maar wat een misselijke mensen zijn er op deze wereld. Mensen die zich mijn vrienden noemen, maar ondertussen liever dag en nacht met me ex rondhangen, en haar de hand boven het hoofd houden, en samen met haar als het even kan er alles aan doen om te zorgen dat ze weer bij mij mag wonen, of dat ik dagelijks nog met mijn ex geconfronteerd wordt. En ik moet dat allemaal maar slikken want ja ik ben diegene die zich heeft laten opnemen. Maar ze moesten eens weten, natuurlijk heb ik mezelf laten opnemen, want thuis ging het gewoon niet meer, heb mijn huisarts huilend opgebeld om te vragen of ik opgenomen kon worden, zodat ik niet meer thuis bij haar hoefde te zijn, en even rust had. Maar goed zelfs nu dat monster weg is, wordt mijn leven er nog steeds door beheerst. Ook door wat ik mezelf heb aangedaan en wat me is aangedaan in die periode toen we samen waren. Blijkbaar is me de rust nog niet gegund, en vinden mensen het blijkbaar nodig om steeds mij te confronteren met haar. Terwijl ze naar mijn kant van het verhaal niet willen luisteren, want ja ik wordt gezien als de alcoholist en pillen slikker die zich op liet nemen. Maar goed, ik voel me nu heel erg verdrietig en weet me even geen raad met mezelf. Het liefst zou ik gewoon ontzichtbaar zijn, of verhuizen, zodat ik niet dagelijks nog geconfronteerd wordt. Maar goed ik loop al zolang voor alles weg, of verdwijn in de alcohol en pillen. Dat dat ook niet echt meer een oplossing is. En dat ik ergens de moed vandaan moet halen om over die helse jaren te praten. Waarin ik het eerste jaar, mezelf helemaal ben verloren. Ik schaam me kapot dat ik hier ooit aan ben begonnen, terwijl me vroegere vrienden al zeiden dat ze niet goed voor me is, en dat er iets flink mis is met diegene, maar ja ik was verliefd en luisterde niet. En dat ik het zover heb laten komen, en mezelf weer helemaal naar de * heb geholpen.
  4. @Kannietmeer dank je, na zo nacht als vandaag kan ik wel wat knuffels gebruiken
  5. Hoi allemaal, Miste de huiskamer van vandaag, dus ja dacht beter laat dan nooit. Hopelijk hebben jullie een goede dag gehad.
  6. Hoi @Gerard, Hier nog een benzo en alcohol verslaafde. In totaal heb ik 16 jaar gebruikt. En ben vandaag precies 1 maand vanalles af. Het dus wel mogelijk. In de afbouw weken heb ik wel vaak gedacht waar ben ik aan begonnen, maar nu na een maand niks te hebben gebruikt kan ik wel zeggen dat het de moeite waard is. Het leven is misschien niet makkelijker geworden, maar wel leuker. Na altijd in een roes te hebben geleefd, heb ik het idee wakker te zijn geworden, en kan nu genieten van kleine dingen.
  7. Theeleut

    Huiskamer 12-1

    Goede middag allemaal, @Kannietmeer bedankt voor je verhaal. Ik herken hier veel van. Ik heb gelukkig heel lang geslapen van een uurtje of 1 tot 11 uur vanmorgen. Blijkbaar was het nodig na gisteren. Gisteren 5km gewandeld, s avond nog weg waar ik in een groep met heel veel mensen kwam, normaal heb ik daar weinig last van maar ik was totaal overprikkeld, en voelde me heel erg gespannen, en angstig, zwakke plekken in me lichaam deden pijn. Dus zodra het kon ben ik naar huis gegaan. Helaas net de bus gemist die ik moest hebben, dus maar een andere gepakt (had geen zin om een half uur te wachten) die stopte bij het station, waardoor ik nog 35minuten haar huis moest wandelen. Dus ben vandaag helemaal verrot.
  8. Ik heb ook heel lang geslapen . En heb een lekker rustig dagje gehad.
  9. @pixel helemaal mee eens, is ook heel lastig om geen controle te hebben op wat komen gaat.
  10. Het zo mooi zijn als je als je er eenmaal vanaf bent nooit meer terugvalt, meerdere keren door die hel wil je echt niet. Helaas ben ik wel meerdere keren terug gevallen in medicijngebruik maar ook met alcohol. Ik ben me er zelf bewust van dat voor mij een terugval in een klein hoekje zit, daarom ga ik nu minstens 3x per week naar zelfhulp groepen.
  11. @Deligaf1 Heftig dat verhaal bij de GGZ, zelf heb ik ook jaren bij de GGZ rondgelopen, en herken het wel. In had daar altijd het gevoel dat ze me niet begrepen. En dan kon ik wel alles gaan uitleggen, maar uiteindelijk is het toch hun wil is wet. Pas geleden had ik nog een intakegesprek, heb ik ze ook uitgelegd dat ze me absoluut geen medicijnen meer mogen geven, omdat ik daar niet op een verantwoorde manier mee om kan gaan, en dat ik al weken ziek ben van de ontwenning. Zeggen ze we geven het toch, als je het moeilijk hebt (kwam op me over dat hun het lastiger vinden om mij af en toe verdrietig te zien, dan ik zelf) . Dus ja, toen was ik er wel helemaal klaar mee. Met de verslavingszorg heb ik iets betere ervaringen, de grote reguliere instellingen niet. Maar de wat kleinere instellingen waar mensen werken die weten waar ze het over hebben, heeft me tijdens mijn laatste opname best goede dingen gebracht. Muv van de verslavingsarts.
  12. @pixel vind het eigenlijk wel mooie woorden van je huisarts, en het klopt ook eigenlijk wel, het is ook een zenuwstelsel die compleet ontregeld is door het gebruik van benzo's. Vaak leggen de artsen idd de grens van ontwenningsverschijnselen bij wanneer de stof uit je lichaam is.
  13. @Cyclad58 5 uur slaap is voor nu een best lange nacht, vaak moet ik het met minder doen de laatste tijd.
  14. Hoi @Kaida74 Dat herken ik wel, met het woord oogmigraine was ik niet bekend, dus even opgezocht, maar tijdens het afbouwen heb regelmatig gehad dat ik zwarte vlekken zag.
  15. Goedemorgen, Heb vannacht best goed geslapen . Rond een uurtje of 2 in slaap gevallen. En rond 7 uur wakker. Niet heel lang. Maar voel me best uitgerust. Fijne dag allemaal!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...