Spring naar bijdragen

Sieska

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sieska's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Ik weet gewoon niet wat te zeggen, zoveel begrip..... Ik kreeg angstklachten toen ik met seroxat ging afbouwen, toen kreeg ik daar lorazepam voor......nu dik jaar geleden. Zoals ik me de afgelopen tijd heb gevoeld nav afbouw AD en lorazepam, dat heb ik nooit eerder daarvoor zo heftig meegemaakt. Wel een wat sombere aanleg, maar nooit zo van het padje geweest. Mijn man heeft me enorm gesteund maar zit er nu ook doorheen, neemt afstand.......ik snap het maar het doet zeer. Vind het zo moeilijk vertrouwen te hebben dat ik hier uit kom. Met mijn huisarts ging het nog slechter, op zich aardig tevreden met deze psychiater, ze neemt mijn gevoel wel serieus.......alleen welk aandeel door medicatiegedoe komt vind ze twijfelachtig. Ik weet soms echt niet meer wie of wat ik moet vertrouwen/geloven
  2. Lieve cyclad en kannietmeer, dank voor jullie berichtjes......het was ff stil omdat echt slecht ging..... Gister psychiater.........ik kwam nergens meer toe, totaal verlamd door angst en spanning. Nu paar dagen 5 mg diazepam om uit cirkel te komen, en op krachten. Ze wou lorazepam verhogen, gelukkig toch diazepam gekregen al was mijn verhaal onzin over dat dat makkelijker afbouwd. Ben erg verdrietig. Houd het dan nooit op. Liefs
  3. Het gaat niet goed, licht in mijn hoofd, onrust, zenuwen, huilbuien, misselijk...ik word hier zo onzeker van!!! En zo moe, ben al anderhalf jaar aan knokken. Heb straks gesprek met psychiater, mijn man gast mee. Ik ga alles eruit gooien daar en wil echt goed advies en hulp bij laatste stap, zodat ik wat vertrouwen krijg weer. Mijn vertrouwen is ver onder nul, weet niet wat ik met mijn lijf moet. Wou dat het voorbij was en ik eindelijk op kan bouwen, al mijn reserves zijn op volgens mij.
  4. Beste moderator, Dankjewel voor deze reactie. Het is idd zo dat ik wat dat betreft nog niet veel vertrouwen heb in deze psychiater, ik heb steeds weer een andere ook...... Ik denk dat ik het advies opvolg en idd maar aankaart dat ik me niet serieus genomen voel. Ben benieuwd wat dat doet. En ik ga zelf voorstellen om of taperingstrip, of overzet naar diazepam te overwegen. Ik snap dat een op maat advies onmogelijk is, mijn verwachting was misschien te hoog en ik was saggo door alle gedoe, excuus. Bedankt voor deze uitgebreide reactie.
  5. Beste moderator, wat een enorm teleurstellend antwoord. Ik zit op dit forum, zoals velen met mij dacht ik, omdat de gemiddelde arts/psychiater de afbouwklachten en stappen niet serieus neemt. Waarom is benzodebaas in leven geroepen? Ik had verwacht een antwoord te krijgen dat vertrouwen geeft in een stuk extra kennis en expertise wat jullie wel zouden hebben....... Maar ik mag gewoon terug naar mijn arts..... Ik voel me niet serieus genomen @cyclad: dankje voor jou reactie!! Daardoor voel ik me wel serieus genomen, ik ga eerst naar 0,12.....
  6. Ik zit nu op 0,25 lorazepam voor de nacht nog, sinds twee weken Heb er behoorlijk last van en word daar heel onzeker van, angst dat ik het niet red. Nu hink ik op twee gedachten, om nu de kiezen op elkaar te zetten en de laatste 0,25 er ook af te doen, of nog een tussenstap van 0,12 ongeveer. Ik moet tabletten van 0,5 zonder breukstreep dan in kwartjes zien te krijgen, niet heel nauwkeurig dus Wat is wijsheid? Mijn psychiater doet laconiek en laat het aan mezelf over, het gaat namelijk toch nergens meer over? Graag uw advies, BVD!
  7. @Cyclad58 ik slaap redelijk, paar keer wakker in nacht, maar slaap dan wel weer in gelukkig. Meestal knapt bij mij ook op in middag of avond, fijn natuurlijk, maar vind dan altijd weer zo naar als het er sochtends gewoon weer is.......onbewust hoop ik dan toch..... Krijg je genoeg begrip in je omgeving? Ik voel me vaak onbegrepen, ook al doen bv mijn man en vrienden echt hun best, ik wou dat ze ff een uurtje konden voelen wat wij voelen....... psychiaters ook.......ik gun het niemand, maar gun mezelf wel meer begrip en erkenning . Ik kan zo snel denken dat aan mij ligt, mezelf naar beneden halen..... Hoe vul jij je dagen in ? Welke afbouwstappen neem jij ? Ik wil de 0,25 ook nog halveren, als lukt.....minstens twee weken per stap, soms zes weken......net hoe voelt. Jij ook sterkte, we gaan ervoor!
  8. Even van me af schrijven..... Zit nu nog op 0,25 lorazepam voor de nacht, na dik een jaar lorazepam gebruik........ grootste tijd 2 mg per dag....... Het went nooit, elke ochtend zo nerveus, onrustig en down wakker worden, ook als je redelijk goed op bed bent gegaan de dag ervoor Elke dag voelt als weer een strijd Ik probeer zoveel mgl toch de deur uit te gaan en onder de mensen te komen, maar alles kost me stress......pfffff Ben er soms zo klaar mee Fff gefrustreerd en verdrietig....
  9. Sieska

    Zere spieren

    Heel herkenbaar, dank voor je reactie. Ga gewoon proberen die olie. Vind idd spierpijn vervelender dan die trillinkjes, krampjes...... Fijn dat bij jou beter gaat al!
  10. Sieska

    Zere spieren

    Dankje Cyclad58, olie is voor op de huid te smeren?! Waar had jij vooral last
  11. Sieska

    Zere spieren

    Hebben jullie tips voor zere spieren en herkennen jullie het? Bij mij vooral kuiten en onderarmen...... Ik slik al extra magnesium..... Door die zere spieren is het afbouwen ook steeds extra nadrukkelijk aanwezig, lastig afleiding zoeken. Of gewoon paracetamol slikken?
  12. Is er iemand in omgeving Zwolle die me zou kunnen steunen met laatste stappen afbouw lorazepam?
  13. Zijn taperingstrips er dan voor lorazepam @Cyclad58?
  14. Dank voor je reactie, ik ga kijken naar de taperingstrips! Weet wel dat er tabletten zijn van 0,5......wou die in kwartjes doen.... Zo frustrerend dat we het niet van begeleiding artsen moeten hebben! Jij ook veel sterkte, het zal ons lukken!!
  15. Hallo allemaal, ik ben aan het afkicken van lorazepam, ruim een jaar gebruikt , 2,5 per dag grootste deel vd tijd. Ben erg teleurgesteld in huisarts en psychiaters rondom dit thema. Ook nu, ik zit nu op nog tweemaal daags op 0,25 mg per dag en blijf daar al dik maand steken. Daarvoor per twee weken kwart minderen, dat ging goed. Nu zoveel klachten dat ik wacht tot ik weer stabiel ben. Arts zegt echter dat het los staat van de afkick... Ik weet beter maar word onzeker. Zijn de laatste stapjes het zwaarst? Klachten zijn onrust, denken in cirkeltjes, zenuwen, spierkrampen, somberheid...... Het maakt dat ik opzoek tegen de laatste twee kwartjes Ervaringen met laatste stapjes? Tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...