Spring naar bijdragen

Pippin

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Pippin's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Pippin

    Deze keer moet het gaan lukken

    Het dagpact vind je bij ditjes en datjes. Daar ga je naar de dagdraad, dit is de huiskamer van het forum. Het dagpact is een lijst met mensen die met elkaar afspreken niet te drinken die dag. Extra stok achter de deur zeg maar. Succes!
  2. Pippin

    Deze keer moet het gaan lukken

    Als het echt vrienden zijn die de moeite waard zijn zou je kunnen overwegen open te zijn over jullie besluit te stoppen met alcohol en andere middelen die je besluit beïnvloeden. Het helpt mij in ieder geval wel. Ik had een groot feest jl zaterdag en heb vooraf de belangrijkste mensen verteld dat ik voorlopig geen alcohol wilde drinken.( gezonder leven bla bla) ze hoeven natuurlijk niet alles te weten.....tijdens het feest kreeg ik veel waardering omdat ik niet dronk. Misschien ook voor jullie het overwegen waard? Daarnaast zou ik nu ook niet naar een café gaan als ik niet hoefde hoor. Ik zet mijn naam dagelijks op het dagpact. Gewoon een commitment die ik maak met meerdere mensen op het forum. Je vindt het bij de ditjes en datjes, bij de dagdraad. Succes
  3. Pippin

    Deze keer moet het gaan lukken

    Hallo Lando, Welkom hier. Alcohol en drugs, allebei verslavend en niet goed voor je. Gebruik je alcohol, dan is de stap naar drugs klein zoals je al aangeeft. Andersom precies hetzelfde. Mooi dat jullie het samen aan gaan. Mijn motto, vandaag neem ik die eerste slok niet. Mijn rem is kapot, ik had ooit ook een horecagelegenheid en haalde mijn drank uit de grote koelkast. Nooit tijdens het werk, maar ik haalde het thuis dubbel in. Mijn stoppen met drinken is ook met vallen en opstaan gegaan. Nu ga ik mijn 3de week in. Het gaat goed, maar blijf me bewust van mijn valkuilen. Die vermijd ik. En kan dat niet, dan maak ik van tevoren een plan. Succes jullie!
  4. Pippin

    Even voorstellen

    Welkom Rick, je hebt een belangrijke stap gezet. Heel veel succes.
  5. Pippin

    Hoi, mijn naam is Edward

    Hoi Edward, welkom hier! Je zult zien dat hier op het forum allerlei verschillende soorten drinkers zijn. Wat ons verbindt is ons probleem met alcohol. Je hebt een grote stap gezet door je aan te melden voor hulp. Ik zeg maar zo iedere dag... vandaag neem ik de eerste slok niet. Succes!
  6. Pippin

    Dinsdag 18 December

    Zeker Tatum, dag bij dag. Zo is het nu nog voor mij. Als ik trek krijg doe ik een spelletje. Even afleiden. Gisteravond een paar keer trek gehad. Ik word getriggert door de wijn van mijn partner. Maar merk dat hij ook minder drinkt nu ik gestopt ben.
  7. Pippin

    Dinsdag 18 December

    Goedemorgen, droge afmelding van gisteren. Dag 15 Fijne dag allemaal! Dagpact : MarQ Tatum Quinn Pippin
  8. Pippin

    Weer terug

    Week 3 gaat in vandaag. Tot nu toe geen noemenswaardige problemen. Dag na dag. En ook vandaag drink ik niet.
  9. Pippin

    Maandag 17 december

    Dgpack; marQ clean66 Pippin
  10. Pippin

    Maandag 17 december

    Goedemorgen allen Paar uurtjes werken. Verder thuis wat rommelen. 3de week gaat in vandaag.yes. Fijne dag
  11. Dagpact: Lars Rosee Marq Pippin
  12. Goedemorgen, Heerlijk geslapen in het hotel, nu lekkere koffie op bed, beetje tv kijken. Brunch, en weer naar huis. Dankbaar en trots dat het me is gelukt het feest nuchter mee te maken. En toch de voetjes van de vloer. @Rosee we hebben het toch maar gedaan. Weer een stapje gezet. @Lars gefeliciteerd, fijne dag met je dochter.
  13. Pippin

    Weer terug

    Feest gehad van mijn werk. Ik werk een paar uur per week op het bedrijf van mijn zoon, gewoon omdat ik het leuk vind. Feeling houden met N. En met wat hij doet. Ik ben super trots op hem. De zaken gaan goed. Wat een geweldig feest. Lekker gedanst zonder een drup alcohol. Eigenlijk alleen bij binnenkomst een keuzemomentje gehad toen de champagne werd aangeboden. Hoe makkelijk ging het om nee te zeggen. Als alternatief kreeg ik rose tonic, lekker. Verder ging het eigenlijk vanzelf. Ik had tegen mijn collega,s en mijn zoon gezegd dat ik gestopt ben met drinken. Dat heeft ook geholpen. Ook mijn weloverwogen besluit voor ik van huis ging. Voelde ik me geremd of minder vrolijk? Nee, integendeel, ik heb gedanst, gelachen en genoten van de mensen om mijheen. Af en toe vroeg men, " nog steeds zonder alcohol"? Duimen omhoog kreeg ik dan als reactie. Dank je wel dag 12, op naar 13......
  14. Net in het hotel. Heerlijk nuchter genoten van het feest. Lekker nog in bad geweest, even warm worden. En nu lekker slapen. Morgen nog een mooi ontbijt. Late uitcheck, dus rustig aan. Daag, dag 12, je was super, op naar dag 13 Weltrusten allemaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...