Spring naar bijdragen

Lando

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lando's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Lando

    Gewicht

    Je gaat volgens mij meer zoet eten omdat je lichaam de suikers uit de alcohol mist. Maar wellicht meer sporten en beter eten ook belangrijk is, Ik weet wel dat ik kon eten met een kater niet normaal! Dus hoop toch wel op 10 kilo minder
  2. Goedemorgen, dag 3 nuchter maar dit is de dag van week dat ik normaal zou gaan drinken. Waarom woensdag? omdat zaterdag of zondag de laatste dag was en ik me op woensdag dan weer beter voel en geen last van een kater heb. Ben dan ook altijd vrij druk en actief en snak dan naar de drank. Maar vandaag gaan we dit niet doen!
  3. Omdat deze keer hebben afgesproken dat we het voor het gezin en de relatie gaan doen, en als we dit er niet voor over hebben we toch dit alles zouden moeten gaan opgeven. Dus voor de kinderen en de relatie doen we het deze keer en niet om te minderen, af te vallen, minder katers, minder ruzie etc. Ons doel is nu een maand en dan kijken we verder. Mijn enigste angst zijn de Sociale contacten waar altijd vanuit word gegaan dat we drinken omdat dit gezelliger is :-(
  4. Je bent niet vervelend en je hebt gelijk het zal ook zeker niet makkelijk worden maar we weten dat het zo niet verder kan en we gaan er nu 100% voor.
  5. Ja idd we gaan het een maand proberen want mijn vrouw drinkt met me mee en word er altijd een beetje vervelend van. Dat schaad het gezinsleven ook dus ik moet het maar eens gaan doen. Het zal niet makkelijk worden na jaren teveel te hebben gedronken.
  6. Ik drink voor de ontspanning maar merk dat mijn rem stuk is gegaan. Deze week drink ik van maandag tot en met Vrijdag geen druppel. Zaterdag gezellig een drankje met vrienden voor de ontspanning. Ik hoop dat het me gaat lukken deze keer.
  7. Klopt allemaal, we hadden ook alleen maar ruzie als we dronken en ondanks we samen ook nog werken is er als we nuchter zijn nooit geen ruzie. Huisarts deze woensdag ik zal het updaten
  8. Lando

    Vr 21 feb 2020

    Zo lekker op tijd wakker zonder een donkere wolk boven me. Vandaar werken en hopen dat onze cliënten niet weer de hele dag om alles gaan zitten zeuren. Vanavond denk ik de PS4 weer eens opstarten :-)
  9. Je hebt helemaal gelijk, nu gaat alles nog goed.
  10. Zo da's heel herkenbaar, lijkt zoveel op mijn doen en laten! Het is maltipoo genaamd Rocco, en ja dat zal wel weer voor de nodige afleiding zorgen :-)
  11. Daar ga ik woensdag heen. Heb al in het verleden bij Novadic geprobeerd maar da's echt niet mijn ding.
  12. Goedemorgen voel me kiplekker, dit is wel de dag dat ik normaal gesproken zou gaan drinken. Maar we hebben een nieuwe pup dus meer wandelen staat op het programma
  13. Ja wil er echt voor gaan deze keer, maar ik zou nu niet weten waar ik me nu in kan gaan ontspannen. Sporten doe ik al meerdere malen per week en om eerlijk te zijn vindt ik er geen ruk aan :-) Vandaag zal men eerste moeilijke dag worden, normaal zou ik vandaag 2 flesjes wijn opdrinken. Maar moet het doen voor men gezin!
  14. Nee niet in huis maar de supermarkt is altijd open he :-(. Nou het is zo als ik het niet in huis haal mijn partner het ook niet erg vindt. Maar heb ik het in huis dan drinkt ze vrolijk mee. Dus we gaan het weer proberen a.s. woensdag naar de huisarts voor ondersteuning. Want dit moet echt stoppen ik drink weer 4 dagen in de week en dan meot ik altijd doorgaan tot ik mijn roes heb bereikt :-(
  15. Het is tot op heden me niet gelukt, ik heb een afspraak gemaakt met de huisarts wellicht een medicijn me kan helpen om me te ondersteunen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...