Spring naar bijdragen

Toyoung

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

513 profielweergaven

Toyoung's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Toyoung

    Ritalin

    Ik heb ADHD en slik weer concerta sinds ik in behandeling ben geweest en eerlijk het gaat ook een stuk beter, helaas is de zucht bij mij niet weg Ik denk dat je door je aandoening meer aanleg hebt op verslaving, maar het is niet dat je bent gaan drinken of gebruiken omdat je een aandoening hebt. Dit vind ik namelijk een zorgwekkende gedachtegang, je blijft altijd verslaafd helaas. Wel fijn dat het minder is geworden, thumbs up!
  2. Ik heb net als jou in een lange periode van ontkenning gezeten: Ik drink zo veel door mijn heftige verleden, ik drink alleen s'avonds, ik werk toch nog gewoon, kijk haar zei is pas verslaafd,... Het accepteren dat je verslaafd bent is ongeveer hetzelfde als een rouwproces, het heeft veel tijd nodig en je zelf vergeven is echt noodzakelijk om uiteindelijk clean te blijven. Ik heb hier veel hulp gehad in de kliniek dmv een psychiater. Misschien dat je dat ook kunt doen?
  3. Ik ga het nog niet proberen, nu bijna 3 maanden clean ben bang dat het te veel zucht oproept. Laten we nog even wachten.
  4. Toyoung

    12 Stappenprogramma

    Lieverds, Zijn er hier nog meer mensen die werken met het 12 stappenprogramma en lopen bij AA? Ik ben benieuwd naar anderen hun ervaringen hierover, zelf ben ik nu bij stap 2. Het is een hele bevrijding geworden om nu bijna 3 maanden clean en gelukkig(er) te zijn. Lots of love en serenity.
  5. Ik denk dat je de vraag beter kan stellen als wat zijn jou positieve ervaringen met drank? Nou hier een opsomming: 15 kilo aangekomen Baan verloren Huis verloren Vriendschappen verloren Eigenwaarde ontzettend laag Verwaarlozing van omgeving en mezelf Seks met vreemden Wakker worden en dan niet meer weten wat je gedaan hebt Depressiviteit Nergens zin in Dikke kater elke dag Eenzaamheid ...
  6. Power yoga Koolhydraatarm eten voor 2 maanden (let op bij flauwte, koolhydraten zo min mogelijk: geen brood, pasta, etc) Spinning Zwemmen Fitness En vooral niet drinken!
  7. Waarom drink ik niet? 1. Ik ben al gek genoeg, als ik nuchter ben. 2. Als ik drink, word ik een vervelende kreng. 3. Waarom drink jij wel? of soms zeg ik gewoon Ik ben een alcoholist, dus daarom drink ik niet. Maar nummer 1 is wel mijn all time favoriet.
  8. Toyoung

    Terug van weg geweest

    Godnodeju, Ze is weer terug van weg geweest. Ik heb me hier denk ik 6 maanden geleden aangemeld, eventjes op gereageerd maar toen niet meer. Ik heb een lange ellendige periode achter de rug en was 4 maanden clean ofja eigenlijk gewoon dry. Toen heb ik een relapse gehad en besloten om in behandeling te gaan voor mijn alcohol/drugs verslaving. BLIJKT dat ik ook een S.L.A.A. heb en last van eetstoornis. Gefeliciteerd mevrouw u heeft een verslavende persoonlijkheid. Na twee maanden in Zuid Afrika gezeten te hebben, voel ik me nu een stuk serener. Ik heb het nog dagelijks moeilijk maar hoop hier lotgenoten tegen te komen. Lots of love en serenity.
  9. Helemaal vergeten dit weekend wat te laten weten! Het gaat allemaal goed vandaag werken op mijn vrije dag!
  10. Toyoung

    Stoppen met drinken, voorgoed.

    Beste Gerrit, Ja ik denk dat ik me gewoon te druk gemaakt heb. Ik eet gewoon goed dus dat is het probleem niet. Ik hoop dat het gevoel van drinken snel weg gaat, maar ik zal het nog lang moeilijk. Hebben nu precies 1 week droog en trots! Deze week veel werken dus heb mijn afleiding. T weekend goed doorgekomen gelukkig
  11. Toyoung

    Stoppen met drinken, voorgoed.

    Hoi nancy, Overdag gaat t wel alleen savonds word ik heel ziek misselijk overgeven maar tot nu toe nog steeds droog vanaf maandag. Bijna 1 week, elke dag is een overwinning zo zal ik het maar zien. Gaan nu lekker slapen, morgen komt een goede vriend langs
  12. Goedemorgen! Nog steeds droog, gelukkig! Vandaag even wat zonnebanken voor een portie zon die ik behoorlijk mis
  13. Goede middag! Vandaag in rust dagje met sporten want mijn spieren zijn mishandeld. Gisteren niet gedronken dus nu al 2 dagen droog! Happy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...