Spring naar bijdragen

Jip

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jip's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Heel veel succes, blijf bij een dosis die voor jou werkt en overleg goed met je arts
 2. Jip

  Stoppen Lorazepam,

  Hoi hoi, even advocaat van de duivel spelen, je kunt er ook voor kiezen om gewoon levenslang op een onderhoudsdosering te blijven... dat is geen zwakheid.. ik doe dit al meer dan 25 jaar...
 3. Welkom.. deel gerust Jr struggles, die hebben we allemaal
 4. Ik heb ook op die fb groep gekeken en vond het een nare groep die mensen eerder beoordeelt dan meeleeft. Hier op dit forum was dat anders, maar hier is tegenwoordig ook geen actieve bedoening.
 5. Jip

  Oxazepam

  Hoi, dit is afkicken en ja, dat kan erg vervelend en beangstigend zijn. Overleg met je huisarts wat bij jou past qua afbouw en stop niet zomaar, de klap kan dan zomaar komen nl. Ook nog na weken. Sterkte
 6. Hoi hoi ik zou alleen afbouwen als je er zelf achter staat . Ik heb deels afgebouwd, maar blijf een kleine dosis gebruiken, wss levenslang en in overleg met de psychiater. Dat kan ook nog, de gulden middenweg! Maar doe het niet op eigen houtje, laat je coachen door je arts of psychiater. Succes
 7. Heel goed dat je je eigen pad kiest!! Bij mij kwam de man met de hamer na 2 maanden stoppen pas echt om de hoek kijken en ik ben terug gegaan naar mijn oude dosis, dit een heel stuk heel langzaam afgebouwd en nu nog een onderhoudsdosering die ik wss levenslang blijf houden, en daar ben ik ok mee. Het is goed zo! Dit overigens wel in overleg. Helemaal naar 0 is een nobel streven, maar geen lijdensweg waard. Maar.. dat is mijn mening.. ik respecteer ook wie het anders invult. Heel veel sterkte iig. Ps ik heb lorazepam
 8. Vreselijk hé... Terug naar de oude dosis en dan afbouwen is een goede oplossing, maar volg je gevoel en overleg met je arts.. Zo'n lijdensweg is niet nodig!!
 9. Jip

  Hoi hoi, even voorstellen.

  Hoi hoi, het gaat goed, de rust is terug. Heb zwart op wit inmiddels dat afkicken van dat laatste beetje niet aan de orde is! Heel blij mee. Dit geeft zoveel rust dat ik in alles positiever sta en mijn leven weer op de rit aan het krijgen ben. De huisarts heeft aangegeven dat het afbouwen van de seroxat in veel te korte tijd in november de trigger is geweest dat ik in februari in stortte.. Ik heb die maanden echt in een ramp geleefd. Bij de crisisdienst terecht gekomen en nu na 4 maanden eindelijk weer wat bijkom... Ze onderschatten de gevolgen van afkicken echt. Ik ga niet meer naar de huisarts voor medicatie, maar naar de psychiater. Deze snapt het tenminste.
 10. Jip

  Beginneling

  Hoi hoi, dat is voor iedereen anders en varieert van een paar weken tot een paar maanden of zelfs langer. Wilde of moest je stoppen? Cold turky is het meest moeilijke, afbouwen is beter, maar dat kun je nu niet meer, of je moet even terug naar je oude dosis en dan afbouwen. De kans op succes is dan wel groter natuurlijk. Belangrijk is om te doen waar jij je goed bij voelt.. volg je hart. Het kan een hele lijdensweg zijn, maar wie weet valt het mee bij jou hoor. Alleen het feit dat je hier om raad vraagt, geeft wel aan dat je zoekende bent en dat is heel goed, je zoekt steun en hulp en dat is hier voorhanden. Alleen zijn wij geen artsen en hebben Alleen onze eigen ervaring. Dus overleg altijd met je arts, die kent jou!
 11. Jip

  Hoi hoi, even voorstellen.

  Hoe is het nu met je?
 12. Jip

  Hulp gevraagd

  Nee dus!!!! Ik heb besloten, in overleg met de psychiater, om gewoon op 0.25 te blijven en niet verder te rommelen met afbouwen. Dit is voor mij acceptabel en geeft erg veel rust!! En bij jou???
 13. Jip

  Hoi hoi, even voorstellen.

  Goed zo!! Zet 'm op en neem gewoon dat extra pilletje... er zijn echt belangrijkere dingen in de wereld en jouw leven moet wel leefbaar zijn!!
 14. Jip

  Hoi hoi, even voorstellen.

  Hoi hoi, wat een vreselijke toestand zeg. Dit kan echt niet en dit moet je echt niet willen, onmenselijk. Zelf heb ik vorige week een goed gesprek gehad met mijn psychiater en idd besloten dat leven met medicatie dat draaglijk is, beter is dan koste wat kost zonder medicatie te zijn. Dit geeft mij heel veel rust en ik bouw niet meer af , tenzij ik het zelf ooit zou willen. Het is geregeld ook met de apotheek zodat ik maar 1x per 3 maanden hoef af te halen. Er zijn dus ook meedenkende artsen! Kom goed voor jezelf op en zoek anders een andere arts. De moeite waard!! Heel veel sterkte!
 15. Jip

  Hoi hoi, even voorstellen.

  Marretje, hoe is het?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...