Spring naar bijdragen

Ietje

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

430 profielweergaven

Ietje's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Komt @MijnGerrit hier nog wel eens voorbij?
  2. Ietje

    Maandag 17-10-22

    Ben vandaag minder productief geweest dan ik wilde. En nou vind ik het heel moeilijk om niet steeds ontevreden te zijn over mijzelf. Maar morgen is er weer een dag met nieuwe kansen.
  3. Ietje

    Maandag 17-10-22

    Wat goed @Yana dat jij ook de cursus gaat doen! Eigenlijk drink ik ook helemaal niet zo veel, op vrijdag kocht ik een fles witte wijn en die dronk ik samen met mijn man op. Op zaterdag was er dan meestal nog een glas over voor mij en nam mijn man een biertje. Maar ik vind alsnog dat ik het gedrag vertoon van een verslaafde en dat meer drinken altijd op de loer ligt. Dat ik tussendoor dus een klein flesje heb meegebracht en die al tijdens de lunch heb opgedronken, is het begin van het hellend vlak. Dus ik ben benieuwd wat de cursus mij gaat opbrengen. Heb hfdst 1 tm 4 al gedaan. Ik heb ooit ook wel zijn boek gelezen, maar dat is ver weggezakt.
  4. Ik heb me zojuist opgegeven voor de cursus van Jan Geurtz. Wish me luck.
  5. En hoe ging het met de hond erbij?
  6. Ietje

    KiloKiller

    Hi @Yvonne, Ik doe dat inderdaad al een poosje met de app van het Voedingscentrum. Ik zit over het algemeen wel goed met mijn calorieƫn, vandaar dat ik het niet zo goed snap.
  7. Ietje

    zaterdag 15-10-22

    Bedankt voor je raad Bor, ik denk dat je gelijk hebt. Mijn man was er verder wel weer rustig onder, maar mijn dochter is zelf nogal wiebelig momenteel, dus dan zijn dit soort gebeurtenissen niet echt handig. Er is een paar maanden terug wat heftigs gebeurd waardoor ze snel bezorgd is om mij.
  8. Ietje

    KiloKiller

    Ik geloof dat ik niet zomaar weer mee kon doen hier? Mijn gewicht is een behoorlijk ding voor me. Tijdje weer laten lopen en ben nu weer op mn zwaarst, BMI 30,5 Maar wat ik ook doe er gaat gewoon niks af. Doe alweer 2 weken mijn stinkende best maar gebeurt helemaal niks. Heb een afspraak gemaakt met een diƫtiste met verstand van vegetarisch eten. Maar kan pas 25 november terecht. Maandag ook maar eens de sportschool bellen. Wat doen jullie om af te vallen?
  9. Ietje

    zaterdag 15-10-22

    Goeiemorgen allemaal, Ik viel me nog steeds best rot, vooral door het beschadigde vertrouwen, maar kan het niet meer terugdraaien. Ik zal dit ook in therapie moeten bespreken en daar zie ik flink tegenop. Bedankt voor de link, Yana, ik ga het bekijken. X ietje
  10. Dank je @Lika, het gaat wel. Ik voel me wel heel slecht over mijzelf. MIjn man was ook erg teleurgesteld.
  11. Ik ben uit de depressie, maar die is recidiverend, dus kan weer terug komen. Krijg daar nu goede therapie voor, ook vanwege PTSS. Daarnaast ambulante hulp eens per week. Ik ga het daar zeker mee bespreken, want ook zij weten niet dat het nog zo'n issue is.
  12. Heeft de AA ook een chat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...