Spring naar bijdragen

Wanhopig...


Goedehoop

Aanbevolen berichten

Wat lief, dank je wel voor jullie kadootjes!! Daar ben ik blij mee. Gelukkikg het weekend weer goed doorgekomen. Vrijdag avond uit eten en daar heerlijk aan de spa rood gezeten. Zaterdagmiddag de stad in om te shoppen, nee niets gekocht! Daarna met manlief "geborreld" in cafeetje. Hij aan de biertjes ik aan de cola light en dat ging prima!! Eigenlijk mis ik het zelden tot niet. Af en toe heb ik wel een soort van trek maar dan kan ik mijzelf dwingen tot iets anders te denken en dan is het eigenlijk zo voorbij. Ik merk wel dat ik niet te veel vooruit moet kijken. Een weekje dat is lang genoeg, anders krijg ik toch een gevoel van...Nooit meer??? En dan loopt het water in mijn mond van de trek. Ja ook op dit moment...dus snel aan de thee :-)

Ik moest helemaal even tellen op de kalender, maar het is volgens mij nu 5 weken!! Ben blij als het maart is, dat voelt dan toch alweer als nog langer :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ojee, moet ik mijzelf op iets tracteren als ik het een week vol houdt? Dat gaat een duur leven worden want ik ben voornemens om het heel veel weken vol te houden! Volgende week paar dagen naar buitenland voor werk, ook een dag vrij dus ben voornemens om dan eens lekker te gaan shoppen en mijzelf te verwennen met leuke zomer kleding! Hoop dat ik slaag....en de weerstand kan bieden als ik alleen ben!!! Maar ik ga ervoor!

Voel mij nog steeds goed. Merk dat manlief ook steeds mee bijdraait en het vertrouwen begin heel langzaam te groeien. Het zal vast nog even duren voordat het helemaal terug is maar dat geeft niet.

Inderdaad op naar de 6 weken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We hadden het in je draadje over jezelf trakteren op 15 februari vandaar!

Oewww lekker shoppen voor zomer kleding en hopelijk bij een beter weertje als wat we hier hebben! Uitkijken naar de slipper tijd...

Jij kan dat weerstaan, daar heb ik vertrouwen in. Weet je nog, elke ochtend opstaan en "vandaag drinken we niet" :lips:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Reacher, Ja best lastig die gedachten om tijdens vakantie en zo niet te drinken. Maar ik denk er goed over na en denk dan? Is het de trek? Nee dat is het niet volgens mij, het is vooral de gewoonte en als ik straks alleen ben is het vooral "dat ik het zo verdient heb". En ach zijn dat nou heel goede redenen om het te doen? Neem ik lekker een alcoholl vrije cocktail of een verse Jus orange, dat heb je pas verdient, lekker die vitamientjes! Ik moet dus vooral sterk zijn om de gewoonte te doorbreken.

Maar nogmaals als ik er aan denk dat ik straks op Wintersport ga en niet kan drinken is dat best lastig. Daarom denk ik, Ik drink vandaag niet!!

Was een grap hoor Liselotje om mijzelf elke week te tracteren! Zou een stunt zijn ;-)

Ik ga naar Lissabon!!! Ben er eind vorige jaar ook al geweest en leuk om nog even terug te gaan!

Dankje Lika!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hmmm lekker vitamientjes (denkt aan verse sinaasappelsap) die moet ik echt onthouden als alternatief!!! :D:D

Die wintersport blijf je wel een beetje tegen aan hikken heb ik het idee. Is het met Pasen? Je bent dan wel al weer zoveel verder en je weet waar je het voor doet toppertje! Elke week aanmelden in de weekpact en gaan met die vitamientjes! ❤

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...