Spring naar bijdragen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Gast

Aanbevolen berichten

Zitten jullie bij elkaar op n kamer? Ik moet echt denken aan de tijd dat ik in n soortelijke situatie zat. Die sfeer! V-r-e-s-e-l-i-j-k.

was met n stel dames. Onze teamleider heeft mij toen aangeraden het bij mezelf te houden: te zeggen dat ik niet tegen drukte en prikkels kon en daarom elders moest gaan zitten. De dames in kwestie trapten daar niet in...

Uiteindelijk zijn we intern naar andere posities gaan solliciteren en zo als team uit elkaar gevallen. Gelukkig.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zou toch liever die collega die niet steeds zit op te scheppen.over al het werk dat die persoon doet maar die stilletjes net zo hard werkt (jou dus) houden als ik n werkgever was.  Geef de moed niet op: er kan ieder moment zomaar iets gebeuren wat de situatie helemaal zal veranderen/verbeteren: collega kan een andere baan krijgen, verhuizen. Jij kunt n leuke andere positie binnen of buiten het bedrijf krijgen... Ik duim voor je!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat helpen weet ik niet zo. Beter zelf rondkijken. Het is over het algemeen niet verstandig op je huidige werk al te duidelijk te laten weten dat je daadwerkelijk van plan bent weg te gaan, voordat je definitief bent aangenomen bij een nieuwe baan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Rust is beter dan dat heen-en-weer gesjouw dat ze met je doen. Je bent toch geen jojo?  Een einde maken aan die destructieve wijze waarop ze met je omgaan, eigenlijk net zoals stoppen met drank, rust in de tent voor je! 

En wat Etty zegt inderdaad. Je schreef ergens dat je dit keer op keer tegen komt in je leven en dat je hier misschien iets mee moet. Ik hoop dat je hierna werk vindt dat leuk is, leuke collega's heeft en jou in je waarde laat :heart:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi Rupsje,

 

Lastig hoor, die situatie. Ik herken het wel een beetje. Past ook wel in het patroon van 'ons'.

Het pleasen, altijd maar goed en aardig gevonden willen worden, Negatief zelfbeeld, met gevolg burn-out.. 

Sommige mensen, zoals jouw collega,  zijn daar helemaal niet gevoelig voor. Maar ook zij hebben een zwakke plek. Dat jouw collega zo schreeuwt heeft te maken met haar eigen onzekerheid. Die is helemaal niet jou bezig, zij probeert te overleven. En hoe harder jij je best doet, hoe meer zij zich zal willen bewijzen.

Weglopen kan, andere baan zoeken, zeker! Maar bedenk dat je altijd dit soort types zal tegenkomen. En dan ben jij weer het haasje. Het wordt tijd voor Omdenken.

Vraag coaching aan je huidige werkgever. Is het niet voor deze job, dan wel voor jezelf en je toekomst.  Dat is wel het minste wat ze voor je kunnen doen.

Zodra je jezelf weer in een goed perspectief ziet, zal ook de drankbehoefte sterk afnemen. Dan hoef je je niet meer te verstoppen en word je een sterk en evenwichtig mens.

Ga ervoor! :-)

Sterkte, Ph. :rose:

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...