Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Het maakt wat los bij mij. Ik kan er niet de vinger op leggen wat het los maakt. Verriet opluchting ik jank.... Voel me ook nog moe misschien komt het daar door.Kloten tranen ik wil niet janken. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

To the point. Ik ben aangemeld. Gesprekken gehad. In de eventuele nieuwe locatie verdiept. Ik zie mogelijkheden. Ik raak enthousiast over het aanbod daar. Hoe fijn zou het zijn om zelf weer even naar de winkel te kunnen stappen. Om weer wekelijks te kunnen darten. Om met bezoek koffie te gaan drinken in koffiehuis. Zonder het terrein af te moeten. Geen angst geen stress. Om gericht bezig te gaan met therapie met gelijk gestemden. Niet me meer schamen omdat ik de enige ben. Het enige nadeel is dat het weer 50 kilometer verder van huis is. Welk huis? Van mijn kinderen bedoel ik. Zelf hebben ze er niet zoveel problemen mee. Dan rijden we een half uur verder. Ik ben geen hopeloos geval. Ik ben wie ik ben en als ze hier denken dat ik op een andere plek beter af ben dan valt ze dat alleen maar te prijzen. 

Ach man wat ben ik blij voor je: even een ander perspectief!

:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ben niet de enige met tranen vandaag. Kleindochter heeft sinds vandaag een gipsbroek voor haar heupjes en huilt ook. Dochter belde vanavond en ik hoorde haar op de achtergrond huilen. Dat is de winst hoe vervelend ik het ook vind dat ik haar hoor huilen. Hoe leg ik dit nu weer uit? Het doet wat met mij. Met drank veel minder of helemaal niet. Ik word nog een oude sentimentele opa. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Een oude sentimentele opa die geniet van de tafelmanieren van kleindochter, klinkt helemaal goed! En het voelen van emotie om die gipsbroek, is pure winst.

Zo ook de nieuwe plannen Lars. Kan zomaar heel bevrijdend zijn. Hopelijk ook het zetje om over enige tijd, buiten een beschermde omgeving, gewoon je nuchtere ding te doen. Ik gun het je

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Is ook zo. Gaat wel weer over. Ik heb volgende week donderdag kennismaking gesprek. Ik mijn psycholoog missen. Zij mij ook. Maar dat zal ze tegen elke patiënt zeggen. Heb wel veel aan haar te danken. Haar geduld ze heeft veel los gekregen bij mij. Discussies en ik kan haar helemaal leegzuigen zegt ze oftewel af en toe ben ik vermoeiend. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...