Spring naar bijdragen

Stoppen


Gast Lars

Aanbevolen berichten

Fijn dat je dochter komt Lars, wat kun je ze missen hè.

Dat alles of niets is zo herkenbaar, maar zo'n enorme valkuil. Goed voor ogen houden dat ze het beste voor je willen daar, dat maakt de regels misschien gemakkelijker.

Ik wens je vooral veel plezier vandaag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

wat naar Lars.. pak dat jongetje maar eens goed vast, denk dat hij het kan gebruiken. Je moeder van 92 ga je niet kunnen veranderen, probeer het ook niet. Je hebt goeie dingen gedaan in het leven probeer daar trots op te zijn.

 

Sterkte man

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Knap dat je het deelt Lars!! Zoals huttula zegt. En zeker zwaar en verdrietig.

 

Sorry als je het niet leuk vindt om te horen, maar natuurlijk ben je verwaarloosd in de zin van 'niet gezien', 'niet gehoord' en niet de opvang, troost en zorg gekregen die je nodig had na het overlijden van je broer. Zelfs áls je die beer in het water had gegooid. Snap je? Oh, ik herken die @#$ loyaliteit aan ouders ook als die niet (meer) past. 

 

Wat verwacht je van je zussen? Maak je daar een soort scenario voor voor jezelf? 

In ieder geval sterkte weer! Je doet het super!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Lars,

Alhoewel ik nu geen actieve schrijfster (meer) ben lees ik af en toe nog mee. Ik herken veel in je verhaal omtrent jouw jeugd. Toen ik ADB wilde worden ben ik in behandeling geweest. Duidelijk werd dat ik op dat moment (49 jarige leeftijd) nog altijd veel last had van de (psychische) mishandeling / verwaarlozing tijdens mijn jeugd. Mn in relatie tot mijn moeder. Ik bleek een KOPP kind te zijn. Een kind van een ouder met psychiatrische problemen. Dat stuk heb ik met deskundige hulp aan gepakt. Wat een worsteling. Maar het heeft me gebracht tot waar ik nu sta. Ik heb de boeken 'Leven met een psychisch zieke ouder (Sandra van Gameren) en 'Niemands kinderen' (Carolien Roodvoets) gelezen. Ik heb er veel aan gehad. Ik wilde je het niet onthouden, vandaar mijn reactie. Heel veel sterkte en toi toi toi!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...