Spring naar bijdragen

Ooit, een tijd geleden


hummer

Aanbevolen berichten

Dank voor jullie steun!

 

Vallen en gewoon weer op staan. Vandaag weer hard aan de slag, wil hier zo snel mogelijk klaar zijn. Mijn lijf protesteert, mijn heupen willen niet meewerken. Vrijdag naar het ziekenhuis geweest. Krijg een oproep voor een botscan. 

 

Straks komt mijn trouwe hond en maatje Pippin, lief komt haar brengen. Is echt wel stil hier. Nog geen muziek.... :musicnote:  :musicnote:  :musicnote:

 

En Smart, ik ben een stopper!!!!!!!!!!!Wat een mooie ondertekst heb je.

 

Fijne dag allemaal :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank je Plof. En dan ook nog eens 3 verhuizingen de afgelopen 2 maanden....Eerst lief, toen zoon en gezin en nu ik. Daarna hopelijk een hele lange periode van rust. Ik ga zeker genieten van mijn huis en hond en inderdaad zonder de fles.

 

Nu lekker aan de koffie.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Hummer, stoere auto ! ben soort van nieuw hier dus even je verhaaltje heeeel snel gelezen . Ben er nog niet helemaal wakker door hoop dat alles goed verder met je gaat je had het gisteren een wat lastige avond begrijp ik . Maar dat lekkere bakkie koffie in de morgen dat doet het hem ! Goed bezig altijd lekker een bakje koffie vroeg. Ltrs Cas

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Hummer,

Ik lees nu pas dat je het lastig had...

Geen zin om ook eens refusal te proberen? Mij helpt het enorm. Niet tegen de eenzaamheid. Maar wel tegen het nare gevoel van achteraf...

Bij mij gebeuren er momenteel teveel nare dingen om erop te vertrouwen dat ik het alleen red zonder drank. Dus haal ik hulp waar die voor mij is.

Nu ja, ik hoop dat je nieuwe stek voor allemaal positieve ervaringen zorgt! Dat je er super kan slapen. En dat je lijf snel recupereert van die belasting van afgelopen tijd.

Knuffel!

PS wat ik al eerder zei: alleen wie opgeeft heeft verloren. Jij dus niet!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb beter geslapen dan gisteren, wel weer erg vroeg wakker. Ik ga vandaag bewust kijken naar de geluksmomentjes,

Tot nu toe 

 

Lekkere koffie in een warm huis...

Een gekke bejaarde Pippin die rollend en rennend mij liet weten dat zij het hier helemaal naar haar zin heeft...

Net vanuit mijn kamer naar buiten gekeken, ik kijk uit op een giga veld met veel bomen en struiken, is tevens losloopzone voor honden :), zie ik 2 konijnen met elkaar spelen en rennen door de struiken...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Geluk zit zo vaak juist in de kleine dingen, hè, niet in grote. Ik las laatst een mooie uitspraak: The best things in life are not things, they are moments. En ook : Live in the moment and make ik so beautiful it will be worth remembering. Veel geluk op je nieuwe stekje!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De afgelopen 5 dagen weer vreselijk veel gebeurd. Maandag kwam mijn lief mij helpen om van alles en nog wat te doen in mijn nieuwe huis. We hadden het goed met elkaar. Hoewel we flink hebben gedronken...... De dure auto hebben we ingeruild voor twee kleintjes die we nog moeten ophalen. Donderdag is lief weer naar huis gegaan om wat vervelende zaken te moeten regelen wat betreft de omgangsregeling voor zijn zoon. maandag zou ik weer naar hem toe gaan. Ik heb al eerder verteld dat ik niet alleen kan zijn. Ik vind het vooral 's avonds moeilijk. Ik weet dat ik daar aan moet werken, dat mijn geluk niet moet afhangen van het samenzijn met mijn lief. Het overviel me weer vrijdagavond, de paniek, eenzaamheid. Een heerlijk huis en er niet van kunnen genieten. zoals altijd hadden we even contact via de telefoon. Ik vertelde hem dat ik hem miste en dat ik het vervelend vond dat hij niet bij me was. Daarop zei hij dat hij daar niets aan kon doen en dat hij dit er nu niet bij kon hebben. Hij had even genoeg gezeur.......hij zei dat hij er klaar mee was, einde relatie. Wilde ook niet meer praten.

 

Achteraf weet ik dat het mijn schuld is, hij wil graag alleen zijn en mij enkele dagen in de week zien, maar ieder zijn eigen weg. Ik nam hier geen genoegen mee, ik wilde hem helemaal........Ik moet ook het gevoel van hem respecteren. Iedere keer als ik hem zeg dat ik samen wil zijn heeft hij het gevoel dat hij mij tekort doet.

 

Nu is het over en mis ik hem vreselijk. Er ligt een steen op mijn hartstreek, het beneemt me de adem. Ik heb zo'n spijt, waarom krijg k pas inzichten als het te laat is.

 

Sinds vandaag drink ik niet meer, dat is dan wel weer een voordeel van geen drinkmaatje hebben. Heb vanmorgen alle drank weggegooid. Heb gewoon niets meer in huis. Om een uur of 6 vanavond kreeg ik last van ontwenning, begon te beven, had het vreselijk koud. Kreeg hartkloppingen. Ik ben gaan eten en heb een warm bad genomen. Nu ben ik weer beter. Ik moet deze dingen van me afschrijven, ik huil.........

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hummer sterkte!

je weet nu, dat hoe meer je iemand claimt

hoe meer die weg wil, vrijheid, eigenheid zoekt.

Nu daarmee aan de slag, voor jezelf

zodat je leert ook met jezelf het goed te hebben

en ooit, wie weet ooit, sterker in een nieuwe relatie

te staan, mocht je dien dan nog willen.

zonder drank vanzelfsprekend♥

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...