Spring naar bijdragen

Cas

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    261
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Cas geplaatst

  1. Cas

    terug

    Ben bang dat dat een keer proeven naar meer proeven gaat .
  2. Cas

    terug

    Ha smart , kijk het nog even dag per dag aan. Merk datcik het er nu best wel lastig mee heb. Nu beginnen er weer nieuwe vuilkuilen . Mijn refusal is ook op. Heb nog geen nieuwe besteld dat ga ik eerst doen . Ok ga je goed
  3. Cas

    terug

    Ha smart, gaat goed ben idd tijdje niet geweest. Geen bericht goed bericht zeg ik altijd . Laatste tijd gaat het minder. Als ik niet oppas zit ik dalijk in een behoorlijke terugval. Heb ook een paar keer wat gedronken niet veel maar toch even geproefd. Dat maakt het nu alleen maar weer moeilijker . Heb ook altijd nog steeds drank staan. Dat ga ik vandaag allemaal weg gooien. Op de groep zeiden ze ook dat 2,keer in het begin naar de aa gaan ook niet zo slecht is. Zei tegen mijzelf ik heb toch geen drankprobleem . Heb bewezen dat ik nu ook een tijd zonder kan. Maar ik wil dat leven niet meer terug. En nu heb ik het mij alleen maar lastiger gemaakt . Verder gaat het goed. Mijn nieuwe werk gaat super . Mijn schilderijen verkoop ik goed. Sport nog steeds. Zonder de drank gaat ook alles een stuk beter. Dit wil ik niet verliezen. Ga kijken voor een 2 e groep . Hoe gaat het verder met jou?
  4. Goedemorgen iedereen . Een fijne donderdag :-) !
  5. Cas

    terug

    Hallo Gerrit . Ja zeker veel zin in! Zit nu 2 weken thuis. Lang zat alweer. Was 1 jan begonnen bij een nieuwe baan . Dat liep alleen anders. Nu dus maandag bij die andere beginnen. Thuis druk bezig geweest idd met gezin/hardlopen en schilderen . Vanavond weer Naar de A a. Wel veel trek gehad en het droog drinken een paar keer. Maar wel droog gehouden . Ben gestopt op 3 december. Merk wel dat ik mij meer betrap op snoepen . Waar is die innerlijke rust. Verloopig eerst aan drank probleem blijven werken. Bevalt mij nog steeds prima :-)
  6. Cas

    terug

    Beter maandag beginnen met nieuwe baan . Verder nog steeds droog.
  7. Cas

    Zaterdag 23-01-2016

    Goedemorgen iedereen . Geniet v d dag . Wie heeft er koffie?? Grt cas
  8. Cas

    terug

    Vanavond leuk avond gehad bij de aa. Leerzaam , waren ook een paar mensen uit andere stad . Dat was leuk. Snap nog niet alle stappen denk dat ik nog steeds bij stap 1 zit . Maar het voelt goed.
  9. Cas

    terug

    Korte updat, Druk aan het solliciteren. Hou het nog steeds droog . Betrap mij wel soms op het droog drinken, dat sluipt er in. Maar dan zet ik snel de knop weer om. Met dat het solliciteren mij nu makkelijk afgaat nu ik niet meer drink. heb al een paar leuke gesprekken gehad en er zitten al wat leuke werkgevers bij. Wacht nog even volgende week af . Dan neem ik mijn besluit. Gewoon veel solliciteren in mij branche is gelukkig genoeg werk. Moet het afkloppen( niks is zeker) . Voor nu zo lekker eten . Mijn zoontje zit al : eten papa eten papa. Morgen weer naar de AA . Heb er nu weer tijd voor . Wel weer af en toe trek . Zal ook wel door de spanning komen. Ren dat van mij af nu dat scheelt. Sporten vind ik echt top.
  10. Cas

    terug

    Vanavond goeie film gezien: Son of Saul . Wel heftig. Blij zijn met wat we hebben . Droog af ltrss
  11. Cas

    terug

    Korte update , druk gehad met nieuwe baan. Viel toch tegen. Lieg niet maar er waren hele andere taken en werktijden toegezegd dan wat ik uiteindelijk moest doen. Ben er dan ook heel snel klaar mee. Vind het super jammer keek er heel lang na uit. Nu snel op zoek naar ander werk. Heb in die tussen tijd wel wat schilderopdrachten waar ik aan kan werken. Nog steeds niet gedronken . Wel 1 moeilijk moment gehad maar toen hielp mijn vrouw mij daar door heen. Ook 2 keer aa moeten missen vanwege die werktijden. Vanavond ook nog naar de nieuwe van Tarantino geweest , lache. Morgen ochtend crossloopje en maandag weer hard aan het solliciteren . Grijp niet naar fles hoop dit in iedergeval vol te houde ! Grtjes cas
  12. Cas

    terug

    Ben wel een optimist hoor. En meestal wel positief ingesteld dus dat scheelt . Plus snel eerlijk en een open karakter . Dat scheelt al als je dat van jezelf weet . Heb ook snel leuk contact op de werkvloer nu nog laten zien wat ze aan mij hebben. Spannend morgen ochtend vroeg vergadering dan ga ik mijn plannen vertellen en doorzetten!
  13. Cas

    terug

    Ha bedankt monster . Je hebt mij al aardig door. Geniet ook wel weer wel v die energie. Maar mijn nieuwe baan is best wel heftig. Ze zijn reorganiseren en er zit bijna alleen maar nieuw personeel . Die het gewoon bijma niet weten omdat decoude garde daar weg is. Was helemaal niet gezegd tegen mij. Komt er gewoon op neer dat ze mij daar hebben gedropt en zoek het mast uit maar je moet er voor zorgen dat het weer gaat lopen . Ben nr 8 . Zeven zijn mij al voor gegaan en vertrokken . Had het bijna na een week gezien. Maar besluit toch om het een poging te geven . En dan nog idd die drank. Moet wel zeggen dat ik er weinig trek in heb nu. Merk gewoon dat mijn hersens beter werken . Schiet ook niet echt in de stress daar . Probeer het overzicht te bewaren en met mijn verstand en ervaring ga ik het doen. Blijf schrijven jullie horen van mij:-)
  14. Cas

    terug

    Even korte update ,. Begonnen met een nieuwe baan . Valt mij toch tegen daardoor veel trek gehad ook om te ontspannen . Blijf mijn refusal slikken dus drink geen alcohol . Voel mij er nog steeds prettig bij. Sinds 3/12 niks gedronken wel uitglijder gehad met oud en nieuw maar snel weer op de goede voet verder,. Heb verder ook geen feestjes of concerten op staan dus dat scheelt . Wel 2 verjaardagen van het wknd maar dan ga ik met de auto. Donderdag weer naar de A a. Voel mij wel sterker nu ik niet drink. Ook met mijn nieuwe werk,. Nu gewoon weer volhouden !
  15. Cas

    terug

    Ok super! Goed bezig een ieder geval:-) hou je taai ,. Ik geloof dat er meer uit het leven valt te halen als je het nuchter doet. Voor mij vind ik het ook raar om nooit meer te kunnen drinken . Maar wie zegt dat wellicht heus wel een keer drinken . Alleen voor nu niet. Kijk het niet te ver. Net als oud en nieuw werd ik gelijk weer! Met de neus op de feiten gedrukt . Geniet nu veel meer zonder. Ik weer verder niet precies hoe het met jou is . Maar een stukje sociaal leven helpt wel als je dat hebt. Dus dat vrijwilligers werk wat je doet is goed. Nou sterkte gaat niet vanzelf idd maar je bent goed bezig kijk maar naar de positieve dingen. Accepteer het goede :-) ltrrsss cas
  16. Cas

    terug

    Yes bedankt! Gaat goed komen hoop ik. Is gewoon weer wennen zo ineens iets wat niet vertrouwd is. Hoe gaat het verder met jou?
  17. Cas

    terug

    Ha Smart , Gaat goed met de drank,. Heb de draad gelijk weer opgepakt .,. Lekker gesport thuis voor mijn gezin er geweest. En vanmorgen fris met mijn nieuwe baan begonnen . Alleen dat valt vies tegen. Was hier voor voorman op een groot bedrijf . Daar regelde ik bijna alles. Maar wilde nieuwe uitdaging . Nu ben ik bedrijfsleider van een groot bedrijf. Alleen begin wel weer vanaf 0 is allemaal nieuw ships . Wist niet datcdat zo tegen kon vallen. Maar zal mijn best gaan doen en nuchter! Donderdag weer naar de a a
  18. Cas

    Net aangemeld

    Hoi Nadiah,, Heel veel succes in het nieuwe jaar. Goed dat je de stap heb genomen om eerlijk te zijn naar jezelf . Heb je welleens over hulpgroepjes nagedacht . Dat helpt bij mij wel er over praten met andere mensen die dit probleem hebben.
  19. Iedereen de aller beste wensen . En vooral een respect tolerant nieuw jaar toegewenst ! We maken er wat van:-)
  20. Cas

    terug

    Bedankt happiness ! Komt goed weet gelijk weer waar ik het voor doe. Zal idd ook gewoon vallen en opstaan zijn. Alleen was echt goed bezig vanaf 3/12 dan nu net dit. Kan ook de spanning zijn geweest.. Heb geluk met dat sporten van mij heb een beere conditie en dat wil ik houden. Echt super bedankt voor jullie reactie wil eerlijk blijven . Zie het maar als een uitglijder . Voor de rest blijf ik wel dingen melden hier heb het idee dat dat mij wel geholpen heeft.
  21. Cas

    terug

    Zeker is niet einde v d wereld . Alleen baal nu uiteraard . Ga gewoon weer verder waar ik was. Vanmorgen wel alles lekker opgeruimd straatvgeveegd en wezen hardlopen . Pak de draad weer op . Wil geen mensen terleurstellen hier
  22. Cas

    terug

    Liever meld ik niet alles . Gisteren toch wat gedronken en ook zo pil . Stom stom was te zwak wil het gelijk weer oppakken . Er was overal drank in huis wilde ook feestend het nieuwe jaar in. Niks van meekregen nu met hoofd pijn op bed. Wil snel naar de aa . Laat gelijk zien dat ik geen mate kan houden maar dat wist ik al
  23. Cas

    terug

    Verwijderd is veranderd
  24. Cas

    terug

    Ok bedankt jongens . Kreeg net nog een berichtje of ik nog wat moest hebben . Heb nee gezegd nr weer gelijk veranderd . Wil nuchter het nieuwe jaar in en positief niet depri ,. Nu even hardlopen frustratie eruit !
  25. Cas

    terug

    Ha monster bedankt voor je berichtje . Ik denk niet dat het het werk is . Zou kunnen al vind ik hard werken wel fijn en voldoening geven . Denk als je net gestopt bent alles wat harder binnen komt . En voorheen verdoofde ik alles eigenlijk. Momenten komen er nu ik gestopt bent dat het idd harder binnenkomt . Zal er gewoon mee leren om moeten gaan maar nu zonder. Dat zal niet tof zijn maar ik hou de hoop ,. Nu ik ook andere lees . Dat ik daar steeds beter mee om ga gaan. Als ik toch besluit om weer maar 1, keer iets mafs te doen dan begin ik weer van voor af aan. Makkelijk is het niet stoppen anders zat ik hier niet en ging ik niet naar de a a,. Ben blij met dit forum zal gewoon eerlijk naar mijzelf moeten blijven en weten waarom ik dit doe ;:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...