Spring naar bijdragen

zondag 26 oktober


blondie6173

Aanbevolen berichten

Mijn pesthumeur is na een nacht slapen niet overgegaan, helaas.

Mijn dochter is een beetje de dupe vanmijn slechte humeur, ben prikkelbaar en sjaggerijnig.

Ik heb het haar proberen uit te leggen, maar blijft lastig.

Zal er toch wat in moeten duiken, onderzoeken waar het mee te maken heeft.

Vanavond maar eens pen en papier pakken, kijken of het schrijven me helderheid kan bieden.

Ik heb al wel een idee waar het mee te maken heeft, maar als dit zo is dan ben ik er niet zo blij mee.

En weet ik nog niet hoe hiermee om te gaan. maar goed dat is na mijn zelfonderzoek.

Nu zo eerst maar eens eten koken:

Gebakken krieltjes, sperzieboontjes en een kipsnitzel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

huis schoongemaakt,
was gedaan,
varkentjes een schoon hok gegeven,
caffeine op peil gehouden.

inderdaad nu alleen nog avondeten
heb alleen best lege kasten en naar de super is geen optie.

hmm dus iets verzinnen met rijst/pasta en sperziebonen of worteltjes uit pot 
hamburger of ei.. iemand een superkok in huis?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beetje zo'n lamlendige zondag

Man staat te koken en trekt een fles witte wijn open.

Ik snuffel er aan....

Ik duik de koelkast in en vind een fles cola

" KANJER" staat er op het etiket

Kijk en daar moet ik dan enorm om grijnzen

Lekker groot glas ( brrp .... Dat dan wel)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 

Herkennen jullie dat (eigenlijk geen zin hebben in de smaak van alcohol, maar alleen in de effecten daarvan) ?

 

Veel goeds en sterkte ieder voor nu!

 

Nee van de week had ik bijvoorbeeld draadjesvlees en daar deed ik altijd wat wijn en water bij en daarna sudderen. Ik mis die wijnsmaak dan erg. Ik weet soms echt niet meer wat te drinken. Alles is zoet aan frisdranken. En alcohol vrij bier is opzich lekker maar smaakt niet hezelfde als echt bier. Ik mis de smaak nog meer eigenlijk dan dat ik de effecten mis. Alhoewel smaak en effect een associatie is die ik niet los kan zien van elkaar eigenlijk. De smaakt triggert vaak de behoefte aan het effect. Met av bier heb ik dat niet zo maar met kaasfondue wel heel erg. Als ik dat eet ben ik heel kwetsbaar om aan de wijn te gaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

linzen,

gebakken spekjes en runderworstjes geknipt meegebakken

dan 1 paprika, 6 mini tomaatjes, 1 ui, 1 rode ui, 1/2 bol knoflook, stuk chin. kool

1 grote winterwortel in plakjes, scheutje sambal en ketjap asin, 1/2 uurtje stoven

en daar 2 borden van :blush:

morgen weer

bewerkt door lady jane
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik wissel het af Aak

ben ook een mayofan.

soms maak ik m zelf, bijv. bij artisjokken, jammie.

Maar meestal maak ik een mengsel, als de mayopot

zeg 2/3e leeg is; dan schep ik er

2 eetlepels mosterd bij, een stuk of 6 Griekse yoghurt,

heel veel geperste knoflook, verse bieslook geknipt, soms

een grote lepel droge kruiden (Grieks/Frans?italiaans) en

als ik het in huis heb knijp ik van die vetvrije dressing erdoor

die met tuinkruiden.

Meestal is de pot dan weer helemaal vol en daar doe ik dan een

paar weken mee. ook over de sla heerlijk, en als kwamkwammerdip

Link naar opmerking
Deel via andere websites

" Even bijgelezen voor vandaag", teveel nu om op te reageren maar sterkte voor iedereen die het nodig heeft!

Wil wel reageren maar ben dan bang dat ik iets of iemand oversla en heb dus geen puf alles nog en x door te spitten.

Klinkt onaardig misschien maar zo bedoel ik het niet en nu hou ik op met het mezelf moeilijker maken dan dat het is.....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...