Spring naar bijdragen

Gipsy even voorstellen


Gast Gipsy25

Aanbevolen berichten

Ik ben blij weer even van je te horen Gipsy. Heel veel sterkte en succes met deze tweede dag clean. Ik denk dat ook in jouw geval die eerste dagen erg vervelend zijn.

 

Ik begrijp niet goed waarom je zo tegen een dd kliniek bent. Maar ik heb er natuurlijk geen ervaring mee. Een rechterlijke machtiging is geen prettig idee, maar dat komt toch ook niet zomaar uit de lucht vallen?

 

Als je van klassiek houdt omdat je er rustig van wordt, dan zou je ook de Canto Ostinato eens kunnen proberen, van Simeon ten Holt. Het is een muziekstuk van anderhalf uur en ik vind het erg rustgevend. Hypnotiserend bijna. De eerste uitvoering die je op YouTube ziet, is een hele mooie. Mét mooie beelden van Nederland.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik weet niets van de betekenissen Gipsy,

die eerste mantra vind ik gewoon erg mooi.

Ik weet dat mantra's zingen je hoofd leeg maakt.

Deva Premal zingt ze 108 x, een heilig getal.

Het schijnt helend te werken, is meditatie en de trillingen

van de woorden doet ook nog iets☺

je kunt googlen en in bijgaand stukje lezen, maar het mooist is gewoon luisteren

en erdoor tot rust komen. (van sommigen word ik iebelig en dan ga ik gauw naar

iets anders. http://devapremalmiten.com/mantras/Exploring-mantras/

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Gipsy: volgens mij had ik Beethoven aangeraden, niet Bach. Maakt niet uit, Bach is ook mooi maar Beethoven grijpt mij persoonlijk meer. Beethoven's 7e vind ik zelf veruit de mooiste symphonie die ik ken: de tranen springen me daar in de ogen. Luister maar naar Beethoven's 7e, tweede movement: dan besef je dat je geen alcohol nodig hebt want sommige muziek is sterker..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Gipsy, lees nu pas dat je het nummer wat ik gepost had zo mooi vind. Fijn! Het is alleen een playlist he naar de complete cd van Agnes Obel Riverside (12 nummers)

 

Ja Dexa amfetamine is een amfetamine en dat het rustgevend is voor je net als coke voor jou was is veelzeggend. Bij sommige mensen heeft het die werking. Als je er niet van kan slapen dan is dit goed te regelen, de werking is namelijk maar kort van dit middel. In overleg met je behandelaars de laatste dosis niet te laat nemen. Hoop zo dat dit voor je werkt. Oke het is weer een middel maar als het jou van de coke en weg van dealers houdt is het super!

 

Vandaag weer een dag clean en droog......trots op je :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Inderdaad, Erik heeft gelijk: weer een nuchtere dag erbij is echt wel een prestatie! Jij kunt het, je hebt echt recht op een nuchter, mooi leven!

Op dit soort dagen schieten oude herinneringen in mijn hoofd. Drie jaar geleden bijvoorbeeld was ik op een congres in Minneapolis. Drie/vier flessen wijn en dan om 5 uur 's/ochtends wakker worden en dorst hebben. Niet alcoholisten gaan dan water drinken: ik kleedde me aan en ging op zoek naar een liquor store (wat niet makkelijk was :-))

Houd het droog !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...