Spring naar bijdragen

Vrijdag 9 november 2012


Har

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 413
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zag net nog dat ik nog ingelogd was.

Kreeg zelfs nog een mailtje dat ik de naam van de zanger van Pragha kan M.E. niet moct noemen en dat ze em dan maar verwijderd hadden>

Te persoonlijk.

Terwijl die meneer zijn naam zowat dagelijks in elk blaadje en radio programma wordt genoemd.

Maar goed dat zal dan wel...

Ik ga mijn stekeltjes afdouchen, intrekken en slapen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond!

Zojuist heb ik mijn statiegeld naar de winkel gebracht en een pizza mee teruggenomen. Op de één of andere manier moest dat statiegeld mijn huis uit. Ook al was het een beetje tricky. Kwam gelukkig mijn schoonzusje bij de kassa tegen en was al dankbaar dat ik er niet stond met bier in mijn hand, maar enkel met een pizza'tje. :)

Nou ja, het is gelukt. Nu nog even mijn koffie opdrinken, The Voice kijken en blij zijn met deze hele kleine overwinning.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond lieve mensen,

Ik heb geen pizza in huis gehaald, maar OOK GEEN WIJN! Ik moet de kinderen naar bed doen en dan volg ik zelf snel. Het is alsof alle vermoeidheid er vandaag even helemaal uitkomt. Ik sluit dus NUCHTER af en meld mij morgen weer voor antabus en dagpact.

Trusten allemaal!

MM

@Sabine: Morgen een volle week!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Johan, je zou je eens af kunnen vragen waarom het toch niet helemaal lekker loopt tussen jou en sommige anderen hier.

Ikzelf heb toch vaak het gevoel dat je je boven anderen wilt plaatsen. Beter en geleerder wilt doen overkomen dan dat je in werkelijkheid bent. Hoewel ik van de andere kant ook wel weer merk dat het een stukje minder is geworden.

Maar lekker lopen doet het niet. Misschien zou je kunnen proberen te kijken naar waarom sommigen zich storen aan jou, en daar iets uit gaan leren.

Maar dit is mijn gevoel hoor, kan best zijn dat ik dat alleen heb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bolletje bedankt! Dat doet me echt goed. Ik heb zelfs net een pot thee gezet en weet je wat nu zo lekker is, ik kan morgen gewoon een hoop doen.

Normaal gesproken moet ik eerst uitslapen en bijkomen en dan voel ik me de rest van de dag lamlendig om me vervolgens tegen het eind van de zaterdagmiddag me steeds ietsjes beter te beginnen te voelen dat ik er maar weer eentje neem. Dit voelt zoveel lekkerder.

Het grappige is dat nu een vriend straalbezopen op een feestje staat en mij aan het berichten is en weet je wat; ik vind het gewoon niet erg. En dat is ontzettende bevrijdend. Ik hoef het niet van mezelf te doen.

Neemt niet weg dat ik vast nog moeilijke momenten zal krijgen, maar de mindset voor vandaag is goed, morgen weer :)

Ook een pluim voor MM en Madeleine! :musicnote: :musicnote:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: Johan W
Hoi Sabine, mijn rol is dat ik lees en hier en daar wat schrijf vanuit mijn ervaring met alcohol. Die is duidelijk niet zo heftig als in de filmpjes. Als het nou zo is dat dit een forum is voor mensen die er net zo heftig instaan als in de filmpjes dan kan ik beter ophouden te schrijven hier. Want dan hebben we het over onvergelijkbare grootheden en daar wil ik me zeker niet aan branden.quote>


Ik snap dat je adhv het filmpje misschien geschrokken bent en zelf niet zo ver bent. Ik zelf ook niet, alleen was ik wel heel goed op weg en ik stop liever nu dan wanneer ik op het punt beland bent als die ongelukkige mensen uit de documentaire. Het is ook gewoon een kwestie van in welke fase iemand zit, en welke fase dat ook is (en volgens mij is dat voor iedereen verschillend hier) het blijft een verslaving en het komt op hetzelfde neer en we willen allemaal er vanaf.

Dus het zou zonde zijn voor jezelf om je gelijk af te keren van anderen omdat je vind dat hun er veel erger aan toe zijn. Je kan er ook zo tegen aan kijken: als ik zo door ga zit ik in hetzelfde schuitje als hen. Dus i.p.v. vanuit je "pijnlichaam" te reageren, vanuit boosheid/verontwaardiging of hoe jij je op dat moment voelt, te bekijken wat jij er voor jezelf uit kan halen, daar heb jij veel meer aan.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo hele goedenavond lieve frummers, :present:

Ik ben nog nooit in een verslavingskliniek geweest.

Wist zelfs amper van het bestaan af.

Daarom dat ik de website van Solutions bekeken heb.

Dat ziet er wel in orde uit.

Ik denk dat Madelief in heel goede handen is.

Iemand ervaring hiermee?

Detox zal uiteraard niet nodig zijn bij haar.

En de primaire behandeling duurt 28 dagen heb ik gelezen.

Dus afwachten maar. :(

Tot later.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...