Spring naar bijdragen

Frodo

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.147
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

556 profielweergaven

Frodo's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. netjes opgekleed en opgemaakt en daar bovenop nog een mooi cadeautje, dan kijken we dat wel door de vingers
  2. Hallo bolliebol, Ja ik ben hier niet zoveel meer. Een beetje druk met andere dingen. En het is hier ook zo een komen en gaan van nieuwelingen en anderen waar ik meer voeling mee had die ik hier minder zie. Op zich is dat natuurlijk heel goed voor het forum. Dat het leeft. Maar je moet eigenlijk dag na dag de draden volgen om nog mee te zijn. Maar om op je vraag te antwoorden, het gaat redelijk goed met mij. ADB nog steeds met vallen en opstaan maar Rome is ook niet in 1 dag gebouwd hé!
  3. Suzanne neemt je mee, naar een bank aan het water, duizend schepen gaan voorbij en toch wordt 't maar niet later ...
  4. Goeienavond lieve frummels, Ben de draad van vandaag een beetje diagonaal aan het doorlezen. Zie ik weer een aantal sterretjes bij Krekel staan. Wat aantoont dat het weer eens zover is. Om zeep dus. Krekel, ik vraag mij af hoelang jouw lichaam en jouw geest dit nog kunnen volhouden voor het eens fataal afloopt. Ik hoop dat wij dat hier enigszins kunnen voorkomen maar ik denk dat in jouw situatie andere hulp noodzakelijk is. Probeer dat inzicht te krijgen lieve meid, mijn steun heb je alvast.
  5. Frodo

    maandag 14 januari

    @Lytse, vrolijke steeds blijgezinde spring in het veld: Dikke proficiat!!!
  6. verlegen zijn we bij tijd en wijle allemaal wel eens, de kunst is om deze vervelende emotie te verbergen
  7. Originally posted by: Hanneke Ben blij dat gisteren en vandaag het zonnetje zich weer wat laat zien. Nadeel is dat ik ook het stof zie. quote> Hanneke, Ik lees nu juist jouw posting. Misschien is dit wel de kern van ons probleem. Wij kunnen nooit onverdeeld gelukkig zijn. Bij elk positief gevoel denken wij een negatief gevoel. De zon schijnt, en nu zie ik het stof... Stof tot nadenken ...
  8. zeggen doe ik het niet maar denken ... bijvoorbeeld wat betekent seks zonder s, vanvoor of vanachter?
  9. Hallo, dag lieve frummels. Voor de jarigen, een dikke proficiat! Eindelijk nog eens een kalme zaterdag om eens op het forum te komen. Oef, de drukte van de feestdagen is eindelijk voorbij! Ik ga niet zeggen dat alles perfect ADB is verlopen maar toch zonder echte kleerscheuren. Dat is toch al een verbetering tegenover voorgaande jaren ... Ik zie hier weer enkele nieuwkomers. En ook enkele oud terugkomers... Hoe dan ook, welkom in ieder geval van mijnentwege. Ik zie zelfs Esperanza terug in het veld! Dat is lang geleden. Ik ga nog een beetje teruglezen, tot later!
  10. weegschaal is bij veel vrouwen een populair huishoudartikel
  11. sneer was dit natuurlijk overduidelijk wel maar dat maakt de woorddomino nu juist zo leuk
  12. leven rijmt op even, zoals domino rijmt op bambino
  13. regels lappen we hier aan onze laars
  14. Zit je niet lekker in je vel?
  15. beste is inderdaad om niet te lang na te denken anders bestaat het gevaar dat iemand anders het woord voor jouw neus inpikt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...